نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای Value <br of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    Question خطای Value <br of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject

    سلام دوستان .
    من چند تا کد در برنامه اندروید نوشتم که کارهایی رو در سم سرور انام بده ولی نمی دونم چرا در زمان اجرا خطا دارم و این ارور رو می بینم ... apiرو چک کردم... چیزی نیافتم ...هر جا سرچ کردم هر چی گفتن عمل کردم نشد ....چرا ؟ لطفا کمکم کنید
    کد ها رو میذارم

    public void registerCustomer() {
    //make object
    customer.makeObject(jsonObject);
    jsonObjectRequest = new JsonObjectRequest(Request.Method.POST,
    "http://192.168.43.206/project-server/Customer.php?action=RegisterCustomer",
    jsonObject,
    new Response.Listener<JSONObject>() {
    @Override
    public void onResponse(JSONObject response) {
    System.out.println("Response:" + response);
    regiterResponseListener.onSuccesRegisterResponse(r esponse);
    }
    }, new Response.ErrorListener() {
    @Override
    public void onErrorResponse(VolleyError error) {
    System.out.println("Response:" + error);
    regiterResponseListener.onErrorRegisterResponse(er ror);
    }
    });
    requestTimeOut(jsonObjectRequest);
    G.getInstance().addToRequestQueue(jsonObjectReques t);
    }


    api

    function registerCustomer(){
    $connection=createConnection();

    $json = file_get_contents('php://input');
    $obj = json_decode($json);

    $CustomerFirstName=$obj->CustomerFirstName;
    $CustomerLastName=$obj->CustomerLastName;
    $CustomerPhoneNumber=$obj->CustomerPhoneNumber;

    $result=mysqli_query($connection,"INSERT INTO `customertable`(`CustomerId`, `CustomerFirstName`, `CustomerLastName`, `CustomerPhoneNumber`) VALUES ('','$CustomerFirstName','$CustomerLastName','$Cus tomerPhoneNumber')");
    echo json_encode(array('Result'=>$result));
    mysqli_close($connection);
    }
    ?>

    لازم به ذکر است که بگم کار خود را به درستی انجام میدهد یعنی در سمت سرور درج می کنه ولی نتیجه رو به درستی برنمی گردونه !!! که جواب true هست یا false

  2. #2

    نقل قول: خطای Value <br of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject

    سلام.
    این یعنی سرور json ارسال نمیکنه که در 99% مواقع به خاطر بروز خطا در سرور هست. سرور رو چک کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: خطای Value <br of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject

    سلام با تشکر از شما ...
    سرور رو چک کردم و متوجه شدم اشکال از سرور هست و مطابق گفته شما خطا رو برطرف کردم ...
    در قسمت دیگر برنامه هم همین مشکل رو داشتم ولی هر چه قدر سعی کردم برطرف نشد و بعد از چند روز کار متوجه شدم که از سمت برنامه آبجکت ها اشتباه میرن ...
    خواستم این رو بگم که شاید دوستان دیگه هم به این مسئله برخورده باشن و بدونن اول سرور رو چک کنن و حتما برنامه رو بررسی کنن

  4. #4

    نقل قول: خطای Value <br of type java.lang.String cannot be converted to JSONObject

    سلام منم این خطا رو داشتم
    تو کد جاواتون رسپونس رو لاگ بدید مشکل رو نشون میده
    Log.e("aaaaaaa",response);

تاپیک های مشابه

  1. خطای An unhandled exception of type 'System.NullReferenceException'
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 آذر 1393, 10:48 صبح
  2. سوال: value of type cannot be converted to
    نوشته شده توسط mohammad-em در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 مرداد 1392, 15:53 عصر
  3. error Value of type '1-dimensional array of String' cannot be converted to 'String'
    نوشته شده توسط saeed_sho در بخش VB.NET
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1391, 12:25 عصر
  4. خطا "Operator '*' cannot be applied to operands of type 'object' and 'object"
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 10:16 صبح
  5. Object type cannot be converted to target type.
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 10:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •