نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: کمک برای جستجو

  1. #1

    Unhappy کمک برای جستجو

    من خیلی کم ASP بلدم یعنی بهتره بگم بلد نیستم
    می‌خوام یک پیجی داشته باشم که شامل یکسری کامبو باکس باشه که کاربر اطلاعات رو از کامبو باکس انتخاب کنه بعد با زدن دکمه جستجو نتیجه بهش نمایش داده بشه (توی یه پیج دیگه) ممکنه بهم کمک کنید دیتا بیس اکسس لینک شده ممنونم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    خیلی کلی سوال کردی
    ببین کامبو باکستو که گذاشتی ( حالا هر چند تا بود ) بعد از انتخاب کاربر اونو ارسال می کنی به صفحه نمایش
    اونجا هم تک تک اطلاعات ارسال شده از فرم رو میگیری و با دستور Where اون ها رو داخل دیتابیس جستجو کرده و نتیجه رو نمایش میدی .

    حالا منظورت از کمک رو متوجه نشدم که میخوای برنامه شو تکمیک کنیم یا توضیح بدیم ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53
    بر چه اساسی محتوات کامبو باکس نمایش داده بشه؟
    خیلی گنک گفتی. لطفاً توضیح بیشتری بده

  4. #4
    ببین من یکسری فیلد توی تیبلام دارم مثل پروژه نام و.... می‌خوام
    1- یک پیج ایجاد کنم که یکسری کامبو باکس داشته باشه که rowsource هر کدومشون یک کدوم از این فیلدها باشه(بلد نیستم)
    2- بعد از اینکه کاربر از این کامبو ها اطلاعات رو انتخاب کرد و دکمه جستجو رو زد نتیجه در یک پیج دیگه نمایش داده بشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    خوب این که آیتم های کامبو باکست اطلاعات یکی از فیلد های دیتابیس باشه مشکلی نیست . ولی باز هم درست توضیح ندادی چی چی می خوای .

    منظورت اینه که کاربر باید برای جستجو حتماً انتخاب کنه و قادر به وارد کردن مطلبی به صورت دستی نیست ؟ آره همینه ؟

  6. #6
    آره منظورم دقیقا همینه می‌شه کد کامبو باکس و سرچ رو بذاری .بهتره بگم می شه یه نمونه برام بذاری.من ASP بلد نیستم یه جوری درست کردم باید نشون بده ولی > تو کامبو باکس نشون می‌ده ممنون می‌شم یه فایل برای نمونه برام بذاری

  7. #7
    کجاست یاری کننده ای که مرا یاری کند.بابا اساتید یک پیج نمونه برای جستجو در اکسس ندارین؟

  8. #8
    یعنی شماها هیچکدوم از سرچ با DROPDOWN استفاده نمی‌کنید؟

  9. #9
    با اینکه دقیقاً متوجه سوالتون نشدم ولی اگه تو این مدت کمی جستجو می کردید بی تردید به جواب سوالتون می رسیدید.

    سوال کمی گنگ هست ولی تا اونجایی که متوجه شدم شما میخواید اطلاعات فیلد ها در کوبوباکس لیست شده نمایش داده بشه. کد زیر لیستی از اطلاعات جدول alls (*) شامل دو فیلد ID و PeojectName (**) رو نمایش میده.

    <%
    Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    Conn.Open = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & server.MapPath("SPEC.MDB")
    Set Rs = Conn.Execute("SELECT * FROM alls")

    Response.Write("<select>")
    Do While not rs.eof
    Response.Write("<option>")
    Response.Write(rs("ID"))
    Response.Write(" - ")
    Response.Write(rs("ProjectName"))
    Response.Write("</option>")
    rs.MoveNext
    loop
    Response.Write("</select>")

    Conn.Close
    Set Conn = Nothing
    Set Rs = Nothing
    %>
    در مورد "سرچ" هم متوجه نشدم. وقتی لیست کلیه اطلاعات نمایش داده میشه دیگه سرچ برای چیه؟!!

    * کلمه all از کلمات رزرو شده است و استفاده از آن به عنوان نام جدول امکان پذیر نیست. لذا به alls تغییر داده شد.
    ** به جای عبارت فارسی "نام پروژه" از معادل انگلیسی آن : "ProjectName" استفاده کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    خوب یکی از مشکلاتت که حل شد . جناب مدیر کل زحمتش رو کشیدند .
    ولی در مورد سرچ نگفتی که بر چه مبنا و چی رو باید از کجا جستجو کنه

  11. #11
    خیلی خیلی سپسگذارم ولی متاسفانه با جستجو به نتیجه نرسیدم لذا مصدع اوقات شدم.بازم ممنون.
    من یک صفحه می‌خوام داشته باشم که توش کامبو باکسهایی باشه که هر کدوم از این کامبو باکسها به یکی از فیلدهای تیبلALL وصل بشه.کاربر از داخل این کامبو باکسها اطلاعات رو انتخاب کنه ، وقتی دکمه سرچ رو زد بر اساس اطلاعات موجود در کامبو باکسها نتیجه جستجو نمایش داده بشه.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    خوب نحوه ایجاد کامبو باکس رو که میدونی ... و این که محتویاتش به یکی از فیلد ها اشاره کنه .
    هر چند تا که داری به همون صورت عمل کن . فقط آدرس فیلدش فرق میکنه دیگه

    ولی برای سرچ هم نتیجه رو بگیر و با دستور Where از دیتابیس اطلاعات رو در بیار دیگه .

  13. #13
    متاسفانه از روشی که رفتم داخل کامبو باکس چیزی نشون نداد
    ممکنه حتی شده برای 2 تا فیلد (2 تا کامبو) برام نمونه بذارید

  14. #14
    دوست من شما انگار اصلا این پست رو ندیدی ، من که نمونه کد رو هم نوشتم ( + توضیحات مربوطه )

  15. #15
    با تشکر ولی، وقتی کد رو کپی کردم یک صفحه خالی به من نشون داد در صورتی که باید درست کار کنه

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53

    جستجو

    این کد بکارت میاد؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #17
    ممنون من کد شما رو هم استفاده کردم ولی صفحه خالی نمایش داده می‌شود
    من DSN هم ست کردم ولی نمی‌شه که نمی‌شه یعنی صفحه ها خالیه.ولی با این حال خیلی ممنون هم از شما هم مستر غیبی

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار blackeve
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    ایران، مازندران، بابل
    پست
    53

    Cool نمونه زنده

    به این یه نگاهی بنداز - همین کدی بود که برای شما قرار دادم :
    http://blackeve.ir/su/search.asp

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •