نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

  1. #1

    قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    با سلام

    من یک سایت با هاست رایگان ساختم و در اون سایت یک پوشه گذاشتم و بعد یک فایل را در اون پوشه اپلود کرده ام حالا میخوام همون فایل رو دانلود کنم و در یک محل از حافظه کامپیوتر خودم ذخیره کنم با کلاس webclient این کار رو کردم ولی خود فایل دانلود نمیشه مثلا یک فایل با فرمت txt رو که دانلود میکنم با فرمت txt یک فایل دانلود میشه ولی محتوای داخل اون کد های html هست کد هم به این صورت هست :

    WebClient client = new WebClient();
    client.DownloadFile(url, @"d:\update.txt");
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 23 اسفند 1395 در 12:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    احتمالا به خاطر عدم دسترسی هست. آدرس فایل چیه؟ در مرورگر دسترسی دارید یا نه؟

  3. #3

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    در مرورگر فایل txt در پنجره مرورگر باز میشه و متن ها نوشته میشه و اگه فایل با فرمت مثلا date باشه اون فایل در پنجره دانلود دانلود میشه

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    من هنوز نتونستم فایلی را که در سایت قرار دادم را دانلود کنم و در یک درایو قرار بدم .
    هدفم از این کار فقط نوشتن اپدیت برای برنامه هست کسی روشی برای ابدیت برنامه داره ؟

  5. #5

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    آدرس رو ندادید بتونیم تست کنیم. (آدرس همون فایل txt)

    برای آپدیت هم دو راه دارید. یکی همین روشی که دارید انجام میدید. یک فایل xml ایجاد میکنید و در گره های مختلف ورژن ها رو همراه آدرس فایل برنامه و hash قرار میدید. در زمان آپدیت هم این فایل رو دانلود میکنید و آخرین ورژن و ... رو بدست میارید و ...

    راه دیگر هم اینه که یک وب سرور بنیویسید و از اون در برنامه تون استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم


  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    نقل قول نوشته شده توسط hadiroosta مشاهده تاپیک
    لینک مورد نظر مستقیم نیست و بعد از وارد شدن به این لینک، با استفاده از javascript به صفحه دیگه منتقل میشه. باستی فایل در هاستی بگذارین که به شما لینک مستقیم بده.

    پاسخ هاست به صورت زیر هست که احتمالا شما هم همون رو دریافت میکنید:


    HTTP/1.0 200 OK
    Server: nginx
    Date: Wed, 15 Mar 2017 06:52:35 GMT
    Content-Type: text/html
    Content-Length: 846
    Vary: Accept-Encoding
    Expires: Thu, 01 Jan 1970 00:00:01 GMT
    Cache-Control: no-cache
    Connection: close

    <html><body><script type="text/javascript" src="/aes.js" ></script><script>function toNumbers(d){var e=[];d.replace(/(..)/g,function(d){e.push(parseInt(d,16))});return e}function toHex(){for(var d=[],d=1==arguments.length&&arguments[0].constructor==Array?arguments[0]:arguments,e="",f=0;f<d.length;f++)e+=(16>d[f]?"0":"")+d[f].toString(16);return e.toLowerCase()}var a=toNumbers("f655ba9d09a112d4968c63579db590b4"),b= toNumbers("98344c2eee86c3994890592585b49f80"),c=to Numbers("99cc92c535ad29e094315ed5333f4dfa");docume nt.cookie="__test="+toHex(slowAES.decrypt(c,2,a,b) )+"; expires=Thu, 31-Dec-37 23:55:55 GMT; path=/"; location.href="http://hadiroosta.iranh.ir/files/update.txt?i=1";</script><noscript>This site requires Javascript to work, please enable Javascript in your browser or use a browser with Javascript support</noscript></body></html>


  8. #8

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    ادرس مستقیم رو چطوری میتونم به دست بیارم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: قرار دادن فایل در سایت و دانلود ان در برنامه ویندوز فرم

    نقل قول نوشته شده توسط hadiroosta مشاهده تاپیک
    ادرس مستقیم رو چطوری میتونم به دست بیارم ؟
    ظاهرا این هاست به شما آدرس مستقیم نمیده و باید از هاست دیگه ای استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در قرار دادن فایل در برنامه
    نوشته شده توسط raina123 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1392, 04:48 صبح
  2. سوال: راهنمایی در مورد قرار دادن فایل در سایت و سپس دانلود آنها
    نوشته شده توسط s.iran در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1389, 10:49 صبح
  3. سوال: چگونگی قرار دادن فایل در سایت برای دانلود؟
    نوشته شده توسط drhadi_20 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 17:35 عصر
  4. سوال: قرار دادن فایل در برنامه
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 08:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •