نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خروج زود هنگام در پروفایل به وسیله سشن ؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    Lightbulb خروج زود هنگام در پروفایل به وسیله سشن ؟؟؟؟

    سلام دوستان

    در هنگام ورود به پروفایل کاربران سریعا سشن پاک میشه و از قسمت پروفایل بیرون میاد // برای این موضوع باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟


    Session.Add("seller", s_id);
    Session.Timeout = 60;



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: خروج زود هنگام در پروفایل به وسیله سشن ؟؟؟؟

    سلام دوستان من کد هایی مانند Session.Timeout = 60; در global.asax هم اضافه کردم حتی در وب کانفیگ اما برای ورود به پنل کاربری باید چند بار اعتبار سنجی کنی تا وارد پروفایل بشی . بعضی موقع ها هم با اولین اعتبار سنجی وارد می شه اما بعد از چند دقیقه خارج میشه

  3. #3

    نقل قول: خروج زود هنگام در پروفایل به وسیله سشن ؟؟؟؟

    احتمالا از سرورت هست با مدیریت هاست صحبت کنید فکر کنم بیشتر از 20 دقیقه را اعمال نمیکنن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: خروج زود هنگام در پروفایل به وسیله سشن ؟؟؟؟

    سلام مرسی دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید

  5. #5

    نقل قول: خروج زود هنگام در پروفایل به وسیله سشن ؟؟؟؟

    احتمالا هاستت تنظیم نیست. من چندین بار این طور شد با مدیر هاست صحبت کردم که تنظیمات را ست کرد

تاپیک های مشابه

  1. طریقه ی ثبت اطلاعات در اکسس به وسیله ی PHP چجوریه؟
    نوشته شده توسط behnam5300664 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 21 مرداد 1390, 12:26 عصر
  2. غیر فعال کردن یک کنترل در datalist به وسیله کد؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 اسفند 1385, 10:42 صبح
  3. ذخیره اطلاعات در db به وسیله htmlarea
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 12:17 عصر
  4. اجرای Action یک دکمه ی Html در TWebBrowser به وسیله ی دلفی
    نوشته شده توسط koosha system در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 16:07 عصر
  5. تغییر در سایت به وسیله یوزر
    نوشته شده توسط Hamid-Piri در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1383, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •