نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در مورد بررسی یک تکست باکس از روی هاست(لایسنس)

  1. #1

    درخواست راهنمایی در مورد بررسی یک تکست باکس از روی هاست(لایسنس)

    سلام دوستان عزیز
    میخوام یه نرم افزاری بنویسیم
    البته نوشتم و تموم شده یه رباته
    حالا میخوام براش لایسنس بذارم
    میخوام با استفاده از شماره سریال های سخت افزاری اینکارو انجام بدم
    من شماره سریال سخت افزار هارو بدست میارم و با الگوریتمی تغییر میدم که یه چیز ثابت میشه برای هر کاربر و برای هر سیستم متغییره
    حالا میخوام اونو توی فایت تکست روی هاست بذارم
    مثلا 10 تا شماره سریال
    مثال :
    2354345
    34647567
    56324324
    4574574
    و ...

    حالا میخوام وقتی برنامه اجرا شد شماره سریال رو از روی فایل تکست که روی هاسته بخونه
    اگه شماره سریال برنامه و هاست یکی باشد برنامه اجرا بشه
    اگه یکی نباشه پیام بده که برنامه فعال نیس
    ممنون میشم بخش بررسی کردن رو یکی کمکم کنه بنویسم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: درخواست راهنمایی در مورد بررسی یک تکست باکس از روی هاست(لایسنس)

    سلام
    اگر درست متوجه شده باشم
    شما کافیه فایل شامل لایسنسهارو در یک مسیر مشخص و ثابت روی هاستتون بذارید(مثلا در هر خط یک لایسنس)
    بعد موقع لود برنامه اولین کارخوندن فایل باشه ببینید خطی از فایل هست که با لایسنس سیستمی که الان برنامه رو باز کرده برابر هست یا نه

    var webRequest = WebRequest.Create(@"http://yourUrl");

    using (var response = webRequest.GetResponse())
    using(var content = response.GetResponseStream())
    using(var reader = new StreamReader(content)){
    var strContent = reader.ReadToEnd();
    }
    int Vara = strContent .Contains("mystring") ? 1 : 0;

    اگر اره flagبرابر True میشه وبرنامه اجرا میشه درغیر اینصورت پیغام خطا
    آخرین ویرایش به وسیله En_MK : یک شنبه 06 فروردین 1396 در 14:21 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست راهنمایی در مورد نحوه چینش کنترلها یا وجتها روی فرم ها و دیالوگ ها
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1394, 00:25 صبح
  2. درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton
    نوشته شده توسط rain123456 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 13:49 عصر
  3. درخواست راهنمایی در مورد اجرای یک برنامه
    نوشته شده توسط clapton در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 آذر 1391, 12:40 عصر
  4. سوال: سوال در مورد ايجاد يك تكس باكس از نوع خاص؟
    نوشته شده توسط mobasherian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 فروردین 1389, 22:29 عصر
  5. درخواست راهنمایی در مورد نصب یک اسکریپت
    نوشته شده توسط nekooee در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1388, 18:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •