نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در اجرای کد override

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    مشکل در اجرای کد override

    سلام به دوستان عزیز ممنون میشم در مورد این مشکل من رو راهنمایی کنید

    توی پروژه ام دو تا فرم دارم به اسم های BaseForm و Form1 مثلا و Form1 از BaseForm ارث بری میکنه حالا من توی فرم BaseForm یه کدی نوشتم به این شکل

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class BaseForm : Form
    {
    public BaseForm()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public virtual void SaveRecord(bool applyMode)
    {
    MessageBox.Show("BaseForm Run");
    }
    }
    }


    و کد فرم Form1 به شکل زیر

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public partial class Form1 : BaseForm
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public override void SaveRecord(bool applyMode)
    {
    MessageBox.Show("save");
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    base.SaveRecord(true);
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ذخیره شد", "پیغام",
    MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
    }
    }
    }


    حالا من توی فرم Form1 رو دکمه کلیک میکنم پیغام "BaseForm Run" از فرم BaseForm اجرا میکنه و بعد باید از Form1 هم بیاد و پیغام "save" رو هم نشون بده ولی درست کار نمیکنه و نمیدونم کجاو اشتباه نوشتم در کل کد زیر از Form1 اجرا نمیشه

          public override void SaveRecord(bool applyMode)
    {
    MessageBox.Show("save");
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اجرای کد override

    نباید هم اجرا بشه. شما متد SaveRecord از کلاس پایه(base) را فراخوانی کردید نه متد SaveRecord در کلاس مشتق شده.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اجرای کد override

    ممنون میشم یکم بیشتر توضیح بدید و بگید خب چطوری باید انجام بدم تا درست کار کنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اجرای کد override

    سلام مجدد به دوستان در مورد این سوال به نتیجه ای نرسیدم گنگ شده برام میخخواستم ببینم آیا کد BaseForm رو به شکل زیر بنویسم درسته بنظر؟ ممننون میشم دوستان یه راهنمایی کلی بکنن

    namespace WindowsFormsApplication1

    {

    public partial class BaseForm : Form

    {
    public BaseForm()
    {
    InitializeComponent();
    }

    public virtual void SaveRecord(bool applyMode)

    {
    MessageBox.Show("BaseForm Run");
    SaveRecord(true);


    }

    }

    }



  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای کد override

    شما مشخص نکردید چه چیزی میخواهید. ترتیب اجرا رو مشخص کنید. آیا با اجرای یک متد باید متد دیگر هم اجرا بشه یا نه؟

    در هر صورت، در کلاس مشتق شده میتونید در محل مناسب ، متد کلاس پایه رو هم صدا بزنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تبریز - شهرستان میانه
    سن
    33
    پست
    212

    نقل قول: مشکل در اجرای کد override

    ممنون دوست عزیز
    من میخوام با زدن
    button1 توی فرم BaseForm بیاد یه کدی رو که کارش چک کردن خالی بودن فیلد ها هست رو برام اجرا کنه و وقتی اون رو اجرا کرد فیلد خالی بود خب متوقف میشه و میگه فلان فیلد خالیه حالا من این کد رو ننوشتم و به جاش MessageBox.Show("BaseForm Run"); رو گذاشتم حالا اگه این اجرا بشه میخوام بعدش دوباره بیاد تو فرم1 من کد زیر رو اجرا کنه

    public override void SaveRecord(bool applyMode)

    {

    MessageBox.Show("save");
    }


  7. #7

    نقل قول: مشکل در اجرای کد override

    متوجه نمیشم دیگه کجاش مشکل دارید. کافیه هر جا و به هر ترتیبی نیاز داشتید متد کلاس پایه رو فراخوانی کنید.
            public override void SaveRecord(bool applyMode)
    {
    base.SaveRecord(applyMode);
    MessageBox.Show("save");
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.SaveRecord(true);
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ذخیره شد", "پیغام",
    MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای کد
    نوشته شده توسط markarian در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 08:44 صبح
  2. سوال: مشكل در اجراي كد ASP
    نوشته شده توسط saba_v در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 16:38 عصر
  3. مشکل در اجرای کد جاوا اسکریبت
    نوشته شده توسط hamidenergic در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 11 دی 1386, 02:26 صبح
  4. مشکل در اجرای کد
    نوشته شده توسط realman در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 24 مرداد 1385, 13:26 عصر
  5. یک مشکل در اجرای کد جاوااسکریپت زمانی که از masterpage استفاده میکنم
    نوشته شده توسط .مهدی فهمیده غلامی. در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •