نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو میان همه ستون های جدول ( سی شارپ / SQLite )

  1. #1

    Question جستجو میان همه ستون های جدول ( سی شارپ / SQLite )

    سلام به همه دوستان و اساتید عزیز
    من توی فرم سی شارپم یک دیتا گرید ویو ( از نوع کامپوننت telerik ) دارم که میخوام بوسیله یک تکست باکس کوئری سرچ بزنم
    خب در نگاه اول همه به ذهنشون میرسه که چرا از filtering خود تلریک استفاده نمی کنم که خودش واقعا معرکه است

    باید بگم که دیتا گرید ویو من به یک جدول در sqlite وصله که اون جدول بوسیله متد bulk insert و به روش تجمعی توسط کاربر پر شده و درون اون تعداد زیادی داده هست که از حرف عربی "ي" یعنی ی با دو نقطه زیرش استفاده کرده که بالطبع توی فیلترینگ دیتا گرید ویو تلریک باید حتما با کلید شیفت ط نوشته بشه وگرنه نمیشناستشون و همینطور حرف ک ، خب متاسفانه کاربر مبتدی هست و البته تعدادشون زیاد هست بنابراین نمیشه این مطلب رو بهشون گفت و البته جالب هم نیست
    بنابراین تصمیم گرفتم با متد سرچ و یک تکست باکس اینکار رو انجام بدم که این کد رو پیدا کردم :

    SqliteConnection con = new SqliteConnection(datasource ....");
    string Qquery = "select col1 from mytable where col1 like '%" + textBox1.Text.Trim() + "%'";
    SqliteDataAdapter da = new SqliteDataAdapter(Qquery, con);
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);
    rgv.DataSource = dt;


    خب سوال :
    میخواستم ببینم میشه با یک کدی طوری کوئری زد که با یک تکست باکس که کاربر پر میکنه اون مقدار بین تمامی ستونهای جدول جستجو کنه و نتیجه رو نشون بده چون این کوئری رو میشه برای چند تکست باکس نوشته و هر بار یکی از ستون ها رو جستجو کرد ولی من میخوام با یک تکست باکس بین همه ستون ها سرچ کنم
    متشکرم

  2. #2

    نقل قول: جستجو میان همه ستون های جدول ( سی شارپ / SQLite )

    یک مطلب هم یادم رفت بگم توی keypress تکست باکس این رو نوشتم که کاربر وقتی ی معمولی تایپ می کنه تبدیل به ی با 2 نقطه زیرش بشه :

    if (e.KeyChar.ToString() == "ی")
    {
    e.KeyChar = Convert.ToChar("ي");
    }


    البته اگر میشد یک همینطور چیزی برای دیتا گرید ویو تلریک هم نوشت معرکه میشد ... خیلی سرچ کردم متاسفانه جوابی پیدا نکردم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گنبد کاووس
    پست
    296

    نقل قول: جستجو میان همه ستون های جدول ( سی شارپ / SQLite )

    سلام دوستان عزیز کسی جوابی به این سوال نداره بنده هم همین مشکل جستجو در همه ستون ها رو دارم

  4. #4

    نقل قول: جستجو میان همه ستون های جدول ( سی شارپ / SQLite )

    میشه از OR استفاده کرد
    SELECT     ID, FirstName, LastName, Age FROM         dbo.tbl1
    WHERE (FirstName LIKE N'%param%') OR
    (LastName LIKE N'%param%')

تاپیک های مشابه

  1. خبر: فیلم های آموزش سی شارپ
    نوشته شده توسط Masoud_TB در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1390, 18:32 عصر
  2. جستجو در تمام ستون های همه جدول های دیتابیس
    نوشته شده توسط hasti.lm در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 18:23 عصر
  3. سوال: چرا در Firefoxاندازۀبعضی از ستون های جدول کو چکتر یا بزرگتر نشان داده میشود؟
    نوشته شده توسط mina_student در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1387, 14:45 عصر
  4. مشاهده نتیجه جستجو در SQL با استفاده از سی شارپ
    نوشته شده توسط hashom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 14:59 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •