نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم اعمال ِDateType و Schema از طریق FluentApi

  1. #1

    عدم اعمال ِDateType و Schema از طریق FluentApi

    سلام
    من کد زیر را نوشته ام

    using System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema;

    public class User
    {
    public User()
    {

    }

    internal class Cofiguration : System.Data.Entity.ModelConfiguration.EntityTypeCo nfiguration<User>
    {
    public Cofiguration()
    {
    ToTable("User", "Panel")
    .HasKey(c => c.UserId);
    Property(c => c.UserId)
    .HasColumnOrder(0)
    .HasDatabaseGeneratedOption(DatabaseGeneratedOptio n.Identity);
    Property(c => c.UserName)
    .HasColumnOrder(1)
    .HasColumnName("UserName")
    .IsUnicode(false)
    .HasMaxLength(10)
    .IsFixedLength()
    .IsConcurrencyToken();
    Property(c => c.Password)
    .HasColumnOrder(2)
    .HasColumnName("Password")
    .IsUnicode(false)
    .HasMaxLength(100)
    .IsVariableLength();
    Property(c => c.HashCode)
    .HasColumnOrder(5)
    .HasColumnName("HashCode")
    .IsUnicode(false)
    .HasMaxLength(50)
    .IsVariableLength();
    }
    }

    public int UserId { get; set; }
    public string UserName { get; set; }
    public string Password { get; set; }
    public string HashCode { get; set; }
    }



    using System.Data.Entity;
    using Models.EntityModels.Date;

    namespace Models.Base
    {
    public class Context : DbContext
    {
    public Context()
    {

    }

    public DbSet<User> Users { get; set; }
    }
    }


    اما وقتی اطلاعات را در بانک ذخیر می کنم
    DateType ستون UserName و Password و HashCode بصورت nvarchar(MAX) ذخیره میشود و همچنین Schema صورت dbo است در صورتی که باید nvarchar(MAX) نباشد و Schema هم بایدPanelباشد
    برای حل این مشکل چکار باید کنم باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : دوشنبه 14 فروردین 1396 در 20:06 عصر

  2. #2

    نقل قول: عدم اعمال ِDateType و Schema از طریق FluentApi

    خب به چه صورت این تنظیمات بایست اعمال بشه؟!
    در context ، متد OnModelCreating را override کنید و User.Cofiguration را در modelBuilder.Configurations ثبت کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اعمال تنظیمات و style از طریق فایل css بک کل پروژه
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1390, 14:07 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1389, 18:37 عصر
  3. سوال: عدم دسترسی به Win 2003 از طریق ویندوز 7
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 مرداد 1389, 22:08 عصر
  4. حرفه ای: عدم تغییر در جداول SQL از طریق اکسس
    نوشته شده توسط wolfstander در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 12:32 عصر
  5. سوال: عدم خواندن تنظیمات برنامه(setting) از طریق فایل exe
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1388, 12:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •