نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تشخیص کلمه در یک textbox

  1. #1

    تشخیص کلمه در یک textbox

    چه طوری می تونم توی یک textbox به محض ورود کلمات تشخیص بدهم که چه کلمه ای وارد شده؟ مثلا اگه زدم "به نام حضرت" به محض تایپ کلمه حضرت تشخیص بدهم که این کلمه خاص وارد شده.

  2. #2
    می تونی از رویدادOnTextChanged استفاده کنی و هر بار متن داخل TextBox رو با جمله مورد نظر خودت تست کنی.

  3. #3
    بله این درست ولی باید در هر حالتی درست کار کنه، مثلا اگر نوشته بشه:
    in my heart in my eyes
    من می خواهم به عنوان مثال اگه کلمه my وارد شد رنگ نوشته تغییر کنه یا با حروف بزرگ نوشته بشه.

  4. #4
    در C#‎ درست نمیدونم ابزار خاصی واسه این کار هست یا نه . اما در C++‎ برای کار با String توابع زیادی در دست بود . اما در کل فکر می کنم با یه کلاس ساده مساله حل میشه . از if else های تو در تو استفاده کن . یعنی کارکتر به کارکتر از TextBox بخون اگه اولین کارکتر خونده شده با اولین کارکتر کلمه مورد نظرت یکی بود کارکتر های بعدی رو مقایسه کن . به همین ترتیب ادامه بده . البته امیدوارم منظورت درست گرفته باشم

  5. #5
    تو KeyPressش از IndexOf("حضرت") استفاده کن.

  6. #6
    از Replace هم میتونی استفاده کنی.
    بستگی به تعداد کلمه های خاصت داره.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551
    فکر کنم یه چیزی مثل ++EmEditor , NotePad می خوای بسازی...
    اگه همچین قصدی داری یه ندایی بده

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •