نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Syntax error in FROM clause error '80040e14'

  1. #1

    Syntax error in FROM clause error '80040e14'

    با سلام
    و تشکر از دوست گرامی gheibi بخاطر بخش
    *** مرجع حل خطاهای احتمالی ( 42 خطا) ***

    من مشکلی در برنامه ام دارم و error زیر را دریافت می کنم , مشکل کجاست؟

    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'
    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Syntax error in FROM clause.
    /asatid/search.asp, line 32



    this is my code


    <%Dim sqlstring
    dim objConn
    set objConn = server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objConn.open("ostad")
    sqlstring = "SELECT * FROM ostad"
    If Request.Form("TypeSearch") = "lname"
    Then
    sqlstring = sqlstring & " WHERE lname LIKE '%"& Request.Form("DaInBox") & "%'"
    End If
    If Request.Form("TypeSearch") = "skill"
    Then
    sqlstring = sqlstring & " WHERE skill LIKE '%"& Request.Form("DaInBox") & "%'"
    End If
    If Request.Form("TypeSearch") = "study_paper"
    Then
    sqlstring= sqlstring & " WHERE study_paper LIKE '%"& Request.Form("DaInBox") & "%'"End If
    dim rsSearchset rsSearch = server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    line 32rsSearch.open sqlstring,objConn,, adLockOptimistic, adCmdTable
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    این objConn این جا چی کار میکنه ؟ شما دو تا کانکشن ایجاد کردی برای یه بانک . به نظر من از همون ایراد می گیره

  3. #3
    خط زیر را :
    rsSearch.open sqlstring,objConn,, adLockOptimistic, adCmdTable

    به
    rsSearch.open sqlstring,objConn,, adLockOptimistic, adCmdText

    تغییر دهید.
    با تغییر فوق مشکل فعلی شما حل خواهد شد ولی در خط 88 فایل search.asp نیز نام رکوردست رو اشتباه تایپ کردید که باید به rsSearch تغییر دهید.

    روز خوش

  4. #4
    این objConn این جا چی کار میکنه ؟ شما دو تا کانکشن ایجاد کردی برای یه بانک . به نظر من از همون ایراد می گیره
    مگه جای objConn من باید کجا باشه؟
    من یک connection به اسم objConn دارم.
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. syntax error in form clause یعنی چه شه؟
    نوشته شده توسط ebtekar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 دی 1386, 10:20 صبح
  2. Syntax error in INSERT INTO statement.
    نوشته شده توسط mohi_ka2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 10:22 صبح
  3. syntax error in from clause
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مرداد 1386, 17:57 عصر
  4. syntax error
    نوشته شده توسط solmaz_zm در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 07:57 صبح
  5. Error Handling Syntax
    نوشته شده توسط najeeb در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1383, 09:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •