نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نحوه کار با رویداد تغییر محتوای سلول datagridview | مقدار پیشفرض سلول در گریدویو

  1. #1

    نحوه کار با رویداد تغییر محتوای سلول datagridview | مقدار پیشفرض سلول در گریدویو

    سلام دوستان
    من یک گریدویو دارم شامل چند ستون (کد کالا | نام کالا | تعداد | و ....) که خاصیت add , edit , delete رو براش فعال کردم.

    سوال1 : میخوام وقتی که توی سلول "کد کالا" مقداری وارد شد هنگام ترک سلول چک کنه که این مقدار در پایگاه داده وجود دارد یا نه(از کجا بفهمیم سلولی که ویرایش شده "کد کالا" بوده).

    سوال 2 : برای سلول "نام کالا" نوع سلول رو "DataGridViewComboBoxColumn" <کمبوباکس> گذاشتم تو تنظیمات گریدویو میشه تو قسمت "Items" بهش مقدارهای کمبوباکس داد ولی نمیدونم چطور با کدنویسی از پایگاه داده بهش مقدار بدم.

    سوال 3 : چطور یک ستون "ردیف یا شماره" اضافه کنم که با اضافه/حذف کردن سطر خودکار این تغییر کنه.


    مرسی از پاسخها پیشاپیش.
    آخرین ویرایش به وسیله nnnnaa : پنج شنبه 17 فروردین 1396 در 18:04 عصر

  2. #2

    نقل قول: نحوه کار با رویداد تغییر محتوای سلول datagridview | مقدار پیشفرض سلول در گریدویو

    جواب 1: توی رویداد endedit مربوط به گرید ویو e.ColumnIndex, e.RowIndex وجود دارد که میتونی بفهمین کدون سلول ویرایش شده.

    جواب 2:
    var t = (DataGridViewComboBoxCell)dgrid[1, 2];
    t.Items.Add("");

  3. #3

    نقل قول: نحوه کار با رویداد تغییر محتوای سلول datagridview | مقدار پیشفرض سلول در گریدویو

    اقا ممنون.من از یک گرید ویو استفاده کردم برای چاپ فاکتورهام خب من یک ردبف استفاده کردم میخوام وقتی سطر به سطر گریدویو من که اضافه میشه یک ردیف اضافه بشه عدد ان اینکار رو چگونه میتونم انجام بدم..ممنون میشم منو راهنمایی کنید...

تاپیک های مشابه

  1. نحوه کار با رویداد textchange از dropdownlist
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مهر 1392, 19:12 عصر
  2. موتور های بازی چه هستند و نحوه کار با موتور های بازی چگونه ؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 21:01 عصر
  3. نحوه کار با فرمهای Parent , Child
    نوشته شده توسط sm در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 17:03 عصر
  4. نحوه کار با فایلها؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1383, 22:09 عصر
  5. نحوه کار با OutPost Firewall
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 14:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •