نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

  1. #1

    خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    با سلام خدمت تمام دوستان گرامی
    نزدیک به یک هفته است دارم با مشکل
    Warning: mysqli_fetch_assoc expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/leavesmo/public_html/admin/action/membership-answer.php on line 191
    دست و پنجه نرم می کنم .
    و هنوز به جایی نرسیدم.

    فایل پیوست شده.

    لطفاً بنده را راهنمایی کنید.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    خب کد رو هم بزار ببینیم مشکل کجاست

  3. #3

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    نقل قول نوشته شده توسط phpjoker مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت تمام دوستان گرامی
    نزدیک به یک هفته است دارم با مشکل
    Warning: mysqli_fetch_assoc expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/leavesmo/public_html/admin/action/membership-answer.php on line 191
    دست و پنجه نرم می کنم .
    و هنوز به جایی نرسیدم.

    فایل پیوست شده.

    لطفاً بنده را راهنمایی کنید.
    خیلی واضح داره میگه پارامتری که به تابع میدین اشتباهه.

    پس مشکل در کوئریتونه

  4. #4

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    با سلامی دوباره ...
    اینم از کد . یعنی همون قسمتی که ارور میده :






    <?phprequire("db.php");global $connect;mysqli_query($connect , "SET NAMES utf8");$id = $_GET['id'];$string = "SELECT * FROM membership WHERE id=$id";$query = mysqli_query($connect , $string);
    $array_id = mysqli_fetch_assoc($query);



    $subject = " وب سایت ترک سیگار مدیاتور ";







    // SEND EMAIL
    if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){ $subject = $_POST['text_name']; $to = $_POST['email_name'] ; $message = $_POST['content'] ; $from = "mediator@leavesmoke.com"; $headers = "From:" . $from;
    if(mail($to , $subject , $message,$headers)){ //echo "SENT"; $sent = "SENT"; echo '<div id="send">'.$sent.'</div>'; }else{ //echo "ERROR"; $error = "ERROR"; echo '<div id="error">'.$error.'</div>'; }}




    ;?>













  5. #5
    کاربر دائمی آواتار abbas3zaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    گیلان
    سن
    34
    پست
    312

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    نقل قول نوشته شده توسط phpjoker مشاهده تاپیک
    با سلامی دوباره ...
    اینم از کد . یعنی همون قسمتی که ارور میده :






    <?phprequire("db.php");global $connect;mysqli_query($connect , "SET NAMES utf8");$id = $_GET['id'];$string = "SELECT * FROM membership WHERE id=$id";$query = mysqli_query($connect , $string);
    $array_id = mysqli_fetch_assoc($query);



    $subject = " وب سایت ترک سیگار مدیاتور ";







    // SEND EMAIL
    if($_SERVER["REQUEST_METHOD"] == "POST"){ $subject = $_POST['text_name']; $to = $_POST['email_name'] ; $message = $_POST['content'] ; $from = "mediator@leavesmoke.com"; $headers = "From:" . $from;
    if(mail($to , $subject , $message,$headers)){ //echo "SENT"; $sent = "SENT"; echo '<div id="send">'.$sent.'</div>'; }else{ //echo "ERROR"; $error = "ERROR"; echo '<div id="error">'.$error.'</div>'; }}




    ;?>





    بعد هر خط به var_dump($variable_name) بگیر ببین توی هر خط خروجی چیه

    من با کد شما تست گرفتم و با کد زیر از دیتابیسم کوئری گرفتم و جواب داد





    شما میخوای توی پی وی کد این صفحه تون رو برام بفرستید کامل چک کنم




    require("inc/test_db.php");
    global $connect;
    mysqli_query($connect , "SET NAMES utf8");
    if(isset($_GET['btnsub']))
    {
    $id = $_GET['id'];
    var_dump($id); echo "<hr>";
    $string = "SELECT * FROM customers WHERE customer_id=$id";
    var_dump($string); echo "<hr>";
    $query = mysqli_query($connect , $string);
    var_dump($query); echo "<hr>";
    $array_id = mysqli_fetch_array($query);
    var_dump($array_id);
    echo "<hr>";
    }


    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en">
    <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>test</title>
    </head>
    <body>
    <form action="test.php" method="get">
    <input type="text" name="id">
    <input type="submit" name="btnsub">
    </form> </body>
    </html>


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    کوئریت موفق نیست و false برمیگردونه شما بدون توجه به این موضوع توی تابع میزاری که اررور تولید میکنه
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%B1-INNER-JOIN

  7. #7

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    انجام دادم .
    و ارور زیر را به من داد.
    واقعاً هنگ کردم . همه چی درسته ولی نمی دونم چرا اینطوری شده.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله phpjoker : چهارشنبه 23 فروردین 1396 در 11:13 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    تو عکس اول id به صفحه ارسال نشده توی لینک
    ولی شما بدون چک کردن این مسئله داری id میزاری تو کوئری که باعث تولید اررور میشه
    لینک های توی عکس رو نگاه کن متوجه تفاوتشون میشی

  9. #9

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    یعنی اشکال تو همین صفحه اس یا باید برم توی صفحات دیگه.؟
    من که هر چی کد رو نگاه می کنم چیزی پیدا نمی کنم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    اینجوری بنویس

    $id = isset($_GET['id']) ? $_GET['id'] : 0 ;

  11. #11

    نقل قول: خطای ()Warning: mysqli_fetch_assoc

    تشکر از اینکه برای بنده وقت صرف میکنید.
    سوال بنده رو متوجه نشدید .
    من میگم تو همین صفحه فقط مشکل هست یا مشکل از صفحات قبل تره؟
    هر کاری بگید کردم نشد که نشد.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: خطای Warning: session_start()
    نوشته شده توسط enteha14252 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 دی 1393, 11:18 صبح
  2. خطای Warning: mysqli_query(): Empty query in ( خیلی فوری)
    نوشته شده توسط ali_fyz در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 19 مهر 1393, 10:51 صبح
  3. درباره خطای Warning: mysql_num_rows() کسی میدونه؟؟؟
    نوشته شده توسط arezoo021 در بخش امنیت در PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1393, 07:50 صبح
  4. درباره خطای Warning: mysql_num_rows() کسی میدونه؟؟؟
    نوشته شده توسط arezoo021 در بخش امنیت در SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 خرداد 1393, 14:05 عصر
  5. خطای Warning: Fatal error 9001 occurred at
    نوشته شده توسط mahdi.violin در بخش Management Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 18:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •