نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه ی آدرس دهی برای باز کردن فایل در C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نحوه ی آدرس دهی برای باز کردن فایل در C#‎

    سلام
    دوستان من یه سری فایل txt رو در یه پوشه به نام 130 در پوشه ی به نام file در درایو e قرار دادم حالا می خام مثلا با کلیک روی یه دکمه یکی از این فایلها باز بشه برای این کار از کد زیر استفاده کردم

     string str = "E:\\file\\130\\12.txt";      
    Process.Start(str);


    حالا مشکل اینجاست که در اجرا این خطا رو میده
    Cannot start process because a file name has not been provided.

    و جالب اینجاست که وقتی رشته str رو توی یه مسج باکس چاپ میکنم میبینم که پپ به پ تغییر پیدا کرده ولی توی خطای برنامه وقتی روی str نگاه مینم \\ تغییر پیدا نکردن و برای همینه که فایل رو پیدا نمیکنه

    و اینکه اگر ادرس فایل به صورت E:\\file\\12.txt باشه اجرا میشه
    نمیفهمم مشکل کجاست
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: نحوه ی آدرس دهی برای باز کردن فایل در C#‎

    اینو امتحان کنید

    Process.Start("notepad.exe", @"E:\file\130\12.txt");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    نقل قول: نحوه ی آدرس دهی برای باز کردن فایل در C#‎

    اخه ادرس همیشه اونی که نوشتم ثابت نیست نام فایل ها باهم فرق میکنه و بعضیاش با نرم تفزار word یا pdf باز میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: نحوه ی آدرس دهی برای باز کردن فایل در C#‎


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == System.Windows.Forms.DialogResult.OK)
    {
    Process.Start(openFileDialog1.FileName);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. آپلود کردن یک فایل و نحوه ی آدرس دهی برای ذخیره شدن فایل
    نوشته شده توسط 00empty00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 خرداد 1391, 19:24 عصر
  2. سوال: مسیردهی برای باز کردن فایل
    نوشته شده توسط SHM313 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 16:23 عصر
  3. سوال: مگر این کد برای باز کردن فایل نیست؟؟؟
    نوشته شده توسط REZADG در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 آذر 1387, 02:31 صبح
  4. نحوه باز کردن فایل در IE
    نوشته شده توسط rahami در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 تیر 1386, 00:36 صبح
  5. نحوه باز کردن فایل در اینترنت اکسپلورر
    نوشته شده توسط rahami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 14:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •