نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)

  1. #1

    مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان



    بنده اطلاعات خبری رو از سایت "خبرگذاری فارس " بدست میارم ، امروز صبح در قسمت ورزشی به مورد عجیبی برخوردم ! ،

    در لینک خبری (لینک) آدرس تصویر چرا به این صورت میاد !!؟ و چطور میتونم آدرس دقیق رو بدست بیارم

    وقتی میخوام آدرس تصویر رو ببینم این نمایش داده میشه :




    src="data:image/jpeg;base64,/9j/4AAQSkZJRgABAQEAYABgAAD/2wBDAAIBAQIBAQICAgICAgICAwUDAwMDAwYEBAMFBwYHBwcGBw cICQsJCAgKCAcHCg0KCgsMDAwMBwkODw0MDgsMDAz/2wBDAQICAgMDAwYDAwYMCAcIDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDA wMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAz/wAARCAGxAmcDASIAAhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQAAAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJ xFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3O Dk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIW Gh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWmp6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx 8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/8QAHwEAAwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSExBhJBUQdhcRM iMoEIFEKRobHBCSMzUvAVYnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2N zg5OkNERUZHSElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6goO EhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3uLm6wsPEx cbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwD9+gQFqH7TjORipSMLXxh/wVe/4KV61/wT2Twi2leHbHXv+EklnST7RM8flBBkYKkVjiMRToU3VqOyR7nD 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...="







    با تشکر از همه دوستان

  2. #2

    نقل قول: مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)


    $code_base64 = $row['content'];
    $code_base64 = str_replace('data:image/jpeg;base64,','',$code_base64);
    $code_binary = base64_decode($code_base64);
    $image= imagecreatefromstring($code_binary);
    header('Content-Type: image/jpeg');
    imagejpeg($image);
    imagedestroy($image);





    موفق باشید

    نیاز به توضیح بود بفرمائید بگم بهتون

  3. #3

    نقل قول: مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)

    متاسفانه وقتی از base64_decode استفاده میکنم متن بصورت زیر در میاد :



    ����JFIF``��C       ��C  ���g"�� ���}!1AQa"q2�� #B��R��$3br� %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz ���������������� ���������������� �
    ...

  4. #4

    نقل قول: مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)

    از این هم نتیجه ای نگرفتم :


    utf8_decode(base64_decode($code_base64))


    خروجی :


    ???JFIF``??C       ??C  ???g"?? ???}!1AQa"q2???#B??R??$3 br? %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????? ???w!1AQaq"2?B???? #3R?br? $4?%?&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvw xyz??????????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ????~??b?# _?W??z??<"?W?lu?I%?$?D??d`??#N?7V??G?�;?? s yf]...

  5. #5

    نقل قول: مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)

    من آدرس کد شده تصویر رو (که خیلی هم طویل هستش) در این آدرس میذارم (https://encoder.mattiasgeniar.be/index.php) اینم اصلا چیز با مفهوم دیکد نمیکنه !!


    لطفا به لینک پست اول برین و لینک تصویر رو یه نگاه بندازین و راهنمایی بفرمائید ، از صبح درگیرش شدم

  6. #6

    نقل قول: مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)

    من هوز با این مشکل یخه تو یخه هستم ،

    یعنی هیچ راه حلی نیس ؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در پیدا کردن لینک تصویر (مبتدی)

    سلام

    دلیلش این هست که آدرسی برای این تصویر وجود نداره!

    درواقع خود عکس به صورت Base64 کد شده و در این حالت تصویر به صورت یک فایل روی سرور دخیره نمیشه و به صورت کد در دیتابیس ذخیره میشه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در پیدا کردن عباراتها از SQL 2005
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 15:50 عصر
  2. مشکل در پیدا کردن کنترل های درLoginView
    نوشته شده توسط mp2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 01:06 صبح
  3. مشکل در پیدا کردن ابجکت
    نوشته شده توسط farhaj در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 اسفند 1385, 19:38 عصر
  4. مشکل در پیدا کردن gride check box دار
    نوشته شده توسط reza_optical در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 22:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •