نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid

  1. #1

    نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid

    سلام و خسته نباشید
    من نیاز دارم اطلاعات جدولم را به ورت دو سطر نشان دهم سطر اول یک متن است که در فایل ذخیره شده است و آدرس فایل در دیتابیس قرار دارد که مجبورم برای آن یک bound تعریف کنم. قسمت دوم مشخصات کاربر است که از templete column استفاده کرده ام و همچنین در این قسمت یک hyperlink دارم که حاوی query string است که نمی دانم در هایپر لینک موجود در templete چگونه باید query string را تعریف کرد؟
    همچنیناین دو قسمت کنار هم چاپ می شوند که من می خواهم این دو قسمت زیر هم چاپ شوند که چگونگی انجام این کار را نیز نمی دانم؟
    با تشکر

  2. #2
    یک تیبل بگذار که شامل یک ستون و دو تا سطر هست و هر کدوم رو داخل یکی از این سطر ها بگذار

  3. #3
    سلام و خسته نباشید
    جناب nazaninnam من در تاپیک قبلی عنوان کردم در استفاده از تیبل مشکلاتی دارم و برای پروژه ام شما پیشنهاد کردید از دیتاگرید استفاده کنم.
    این تیبل را باید در دیتاگرید به کار ببرم یا منظور شما استفاده از تیبل جداگانه است؟
    در دیتا گرید در قسمت templete یک tabel استفاده کردم ولی روی کد زیر error میدهد:
    DataGrid1.Table1.Controls.Add(r1);
    لطفاً در صورت امکان بیشتر راهنمایی کنید؟
    همچنین برای query string باید چیکار کرد؟
    در ضمن تالار Opensource بسته می باشد آیا راه دیگری برای دستیابی به پروژه وبلاگ نیست؟
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    بعد از چاپی اولین متن از کد <br> استفاده کن میره خط بعد
    یا میتونی از Div استفاده کنی .
    برای query string که باید به hyperlink اضافه کنی خیلی راحت میتونی بعد از آدرس اینطوری عمل کنی .
    http://www.domainname.com/index.asp?ID=2&page=on

    ID و page رو مثال زدم هر چیزی و هر چند تا که می خوای میتونی اضافه کنی . اگر query string ها رو از دیتابیس بر میداری میتونی مستقیماً داخل همین هایپرلینک داخل تگ
    <%    %>

    بزاری

  5. #5
    سلام
    ممنون از توجهتون من در قسمت اول گفتم مطالبم در فایل قرار داردند و آدرس آن ها در دیتابیس و لازم است با streamReader از فایل خوانده در یک متغیر قرار دهم و سپس این متغیر را به دیتاگرید نسبت دهم.و در این قسمت کدC#‎ می نویسم که <br> یا <div> را نمی پذیرد.
    برای querystring هم باید امتحان کنم.
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    می تونی این کد رو به آخر مطلب اضافه کنی که عیناً به HTML تبدیل بشه .
    فرض میگیریم که متغیر شما StarTxt هست این کار رو انجام بده.
    StarTxt=  StarTxt  & "<br>"

  7. #7
    سلام و ممنون جناب لوک خوش شانس با تغییر اندکی بصورت زیر کد اجرا شد
    e.Item.Cells[0].Text+="<br>";
    اما یه سوال دیگه من از یک حلقه for برای چاپ در دیتاگرید استفاده می کنم ولی توی همه سطرها آخرین مقدار نمایش داده میشه چرا؟
    با تشکر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    آخرین مقدار چی نمایش داده میشه ؟

  9. #9
    سلام
    بطور کلی براتون توضیح بدم من در حال انجام پروژه مدیریت وبلاگ هستم که نیاز است محتوای فیلدهای جدولم را در صفحه وبلاگ نمایش بدم.
    برای این منظور لازم است تعدادی از فیلدها را از فایل که آدرس آن در دیتابیس است بخوانم.
    و هر چند فیلد این رکورد را به عنوان یک قسمت از وبلاگ چاپ بشن.
    برای این منظور می خوام از e.item.cells[0]. Text+=value استفاده کنم ولی نمی دانم چطور حلقه for را برای آن بنویسم تا به ترتیب تمام فیلدهای جدولم نمایش داده شوند.
    لطفاً در صورت امکان راهنمایی یاروش چگونگی انجام این کار را توضیح دهید.
    جستجو کردم ولی جوابم را نیافتم.
    با تشکر

  10. #10
    سلام
    من نیاز دارم از query string در hyperlink استفاده کنم . هنگامیکه یک ستون hyperlink ایجاد می کتیم میشه querystring را اضافه کرد ولی هنگامی که hyperlink به عنوان عضوی از templetcolumn است چطور باید اینکارو انجام داد؟
    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    نقل قول نوشته شده توسط zahracomputer
    سلام
    من نیاز دارم از query string در hyperlink استفاده کنم . هنگامیکه یک ستون hyperlink ایجاد می کتیم میشه querystring را اضافه کرد ولی هنگامی که hyperlink به عنوان عضوی از templetcolumn است چطور باید اینکارو انجام داد؟
    با تشکر
    فرقی نمی کنه همون کار رو انجام بده فقط اینجا آدرس لینک رو هم از طریق متغیر وارد میکنی دیگه آدرس به صورت فیزیکی و ثابت نیست .

    در مورد سوال قبلی من اصلاً متوجه نشدم که چی کار میخواین بکنین .
    فیلد ها رو از دیتابیس بر میداری یا از داخل یه فایل دیگه که آدرس اون فایل در دیتابیس قرار داره ؟
    واضح تر توضیح بده

  12. #12
    سلام
    هنگام ایجاد hyperlink در templetecolumn متغیرهایی برای وارد کردن url و query string نیست (در صورتیکه در ایجاد hyperlink بصورت مجزا این گزینه ها موجود است)
    من با کد نویسی مشابه hyperlink در column کدها را به hyperlink موجود در templetecolumn اضافه کردم ولی نمیشه؟
    همچنین از کر زیر نیز استفتده کردم:
    NavigateUrl="WebForm2.aspx?id="<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "d")%>
    که خطای parse error میده.
    اگه میشه یه مثال بزنید؟ببینم کجاش اشتباه میکنم.
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  3. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  4. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر
  5. محدود کردن نمایش کاراکتر ها در datagrid
    نوشته شده توسط worldsat در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1385, 13:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •