صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 70 از 70

نام تاپیک: امن کردن برنامه ،‌حداقل در مقابل Resource Hacker

  1. #41
    خب ! من طبق صحبتهای اینجا ، برنامه HexEdit 3.0 را نصب کردم . ( البته نسخه 30 روزه)

    بعد یک فرم ساختم در دلفی ، و چیزی داخل Caption آن نوشتم ( از طریق خاصیت پرایرتیز).

    همین !

    حالاهمون برنامه ی یک فرمی بالا را با HexEdit باز کردم !، وارد منوی Find Replace شدم و عبارتی که داخل کپشن _ فرم نوشته بودم را نوشتم که مثلا با یک چیز دیگر عوض شود.
    ولی نشد !

    این فکر کنم ساده ترین حالت و کار باشه . میتونید لطفا فعلا همین کار را توضیح بدهید که چطور انجام بدهیم ؟
    متشکر

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار shobair
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    339
    نقل قول نوشته شده توسط Mojgan110
    خب ! من طبق صحبتهای اینجا ، برنامه HexEdit 3.0 را نصب کردم . ( البته نسخه 30 روزه)

    بعد یک فرم ساختم در دلفی ، و چیزی داخل Caption آن نوشتم ( از طریق خاصیت پرایرتیز).

    همین !

    حالاهمون برنامه ی یک فرمی بالا را با HexEdit باز کردم !، وارد منوی Find Replace شدم و عبارتی که داخل کپشن _ فرم نوشته بودم را نوشتم که مثلا با یک چیز دیگر عوض شود.
    ولی نشد !

    این فکر کنم ساده ترین حالت و کار باشه . میتونید لطفا فعلا همین کار را توضیح بدهید که چطور انجام بدهیم ؟
    متشکر
    سلام

    من جای شما بودم از UltraEdit یا WinHex استفاده می کردم. (WinHex بهتره) شما اساس کار رو درست انجام دادید ولی ممکنه اشتباهاتی داشته باشید. مثلاً Save نکرده باشید.

    شبیر

  3. #43
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    www.dentalsoft.ir, www.mayansoft.ir
    پست
    43
    بهترین کار برای این عمل استفاده از crc32 هست وبس
    --------------------
    بهترین کار برای این عمل استفاده از crc32 هست وبس
    آخرین ویرایش به وسیله kont_200 : یک شنبه 23 مهر 1385 در 12:56 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  4. #44
    کاربر تازه وارد آواتار rainstorm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    هر کجا باشم فرقی نمی کنه مهم اینکه تو گل زندگمی
    پست
    52

    Unhappy SourceRescuer

    در مقابل SourceRescuer که سورس فایل های EXE دلفی رو باز می کنه چه حرفی برای گفتن دارید؟؟؟؟؟
    (اگر خواستین SourceRescuer رو پیوست می کنم)

  5. #45
    نقل قول نوشته شده توسط rainstorm
    در مقابل SourceRescuer که سورس فایل های EXE دلفی رو باز می کنه چه حرفی برای گفتن دارید؟؟؟؟؟
    (اگر خواستین SourceRescuer رو پیوست می کنم)
    سورس رو به زبان اسمبلی باز میکنه ؟
    لطفاً پیوست کنید.

  6. #46
    نقل قول نوشته شده توسط rainstorm
    در مقابل SourceRescuer که سورس فایل های EXE دلفی رو باز می کنه چه حرفی برای گفتن دارید؟؟؟؟؟
    (اگر خواستین SourceRescuer رو پیوست می کنم)
    چه جلب...............

  7. #47
    نقل قول نوشته شده توسط rainstorm
    در مقابل SourceRescuer که سورس فایل های EXE دلفی رو باز می کنه چه حرفی برای گفتن دارید؟؟؟؟؟
    (اگر خواستین SourceRescuer رو پیوست می کنم)
    نظر من اینه که این برنامه ضعیف تر از این صحبتهاست که تهدیدی به شمار بره ، حتی برنامه pack شده با packer عادی رو هم نمیتونه تشخیص بده. همونطور که توی توضیحاتش اومده Event Procedure هایی که تولید میکنه فقط آدرس کد اجرایی رو در داخل فایل EXE نشون میده...

    توضیحات برنامه :

    EMS Source Rescuer™ is an easy-to-use wizard application which can help you to restore your lost source code. If you lose your Delphi® or C++‎Builder® project sources, but have an executable file, then this tool can rescue part of lost sources. Rescuer produces all project forms and data modules with all assigned properties and events. Produced event procedures don't have a body (it is not a decompiler), but have an address of code in executable file. In most cases Rescuer saves 50-90% of your time to project restoration.

    سایت مربوطه :

    http://www.sqlmanager.net/en/products/tools/sourcerescuer

  8. #48
    لطفاً یه پکر که سرعت اجرای فایل رو کند نکنه (درجه اول) و قدرتمند هم باشه (درجه دوم) معرفی کنید.

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    اینم ChangeMe ورژن 2 ویژه دوستداران OllyDBG
    اینبار با چیزی پک نشده کار راحت تره :)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #50
    نقل قول نوشته شده توسط joker
    اینم ChangeMe ورژن 2 ویژه دوستداران OllyDBG
    اینبار با چیزی پک نشده کار راحت تره :)
    شما که سورس رو نذاشتید

    ______


    پکری که پسورد نذاره - سرعت رو کند نکنه - حجم رو زیاد بالا نبره - قدرتمند هم باشه - یه نفر معرفی کنه. [-o<

  11. #51
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    نقل قول نوشته شده توسط rainstorm
    در مقابل SourceRescuer که سورس فایل های EXE دلفی رو باز می کنه چه حرفی برای گفتن دارید؟؟؟؟؟
    (اگر خواستین SourceRescuer رو پیوست می کنم)
    1- این ابزار فقط میتواند فرم های ساخته شده در دلفی (
    *.dfm
    ) را، آنهم بشرطی که فایل اجرایی پک نشده باشد استخراج میکند، آنهم بدون کدهای اجرایی (فقط قالب فرم).

    2- نیازی به یادآوری قوانین سایت هست؟!

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    نقل قول نوشته شده توسط arash_ebrahimi_nk
    شما که سورس رو نذاشتید
    _____
    پکری که پسورد نذاره - سرعت رو کند نکنه - حجم رو زیاد بالا نبره - قدرتمند هم باشه - یه نفر معرفی کنه. [-o<
    سورس نسخه قبلی الان در اختیار (دوست )دوستانی که روی نسخه قبلی کار کردند و سوالاتی داشتند قرار گرفته ...
    روی این هم یه کم کار کنید ... چند روز دیگه سورس را ضمیمه میکنم..( این یکی کرکش راحت تره با دیس اسمبلرها چون فقط روتینهای آنتی دیباگر و آنتی دامپ توش بکار رفته و پک هم نشده ، فقط به خاطر اونا گذاشتم )
    هدفم از این برنامه ها اشنایی بیشتر برنامه نویسهای همکار با روشهای اعمال امنیت توی برنامه هاشون هست... سورس خالی ضمیمه بشه یه جورایی کاربرد کورکورانه در پی خواهد داشت...
    البته پله پله .... امیدوارم در نهایت با کمک دیگر دوستان بتونیم به یه چارچوب تقریبا امن برسیم..

  13. #53
    کاربر تازه وارد آواتار rainstorm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    هر کجا باشم فرقی نمی کنه مهم اینکه تو گل زندگمی
    پست
    52

    پک کردن

    منظورتون از پک کردن فایل اجرایی چیه و چه جوری میشه این کار رو انجام داد؟

  14. #54
    کاربر تازه وارد آواتار arash_a
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    66
    از دوستان کسی میشه این برنامه ی منو هک کنه ؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #55
    سوال سوال :
    فرض کنین که داخل برنامه مون ، از یک سری کامپوننتهای جدیدی که ماله خوده دلفی نیستند هم استفاده کرده باشیم. خب هرچی که استفاده میکنیم ، به لیست uses هم استفاده میشه.
    حالا میخواهم طوری باشه که وقتی دارند فایل اجرایی را نگاه میکنند و اینا ، نتوانند متوجه بشند که اسمه کامپوننتهایی که استفاده کرده ایم ، چه بوده ؟
    چی کار باید کرد حالا ؟
    مخسی

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار soroush_vs
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    38
    پست
    457
    عزیزان دلم!
    فایل اگر Pack هم بشه در حالت RunTimeمیشه با DEDE اون رو Dump کرد و فایل های با پسوند pas رو ذخیره کرد.
    راه حل استفاده از Protector ها است. مانند Obsidium1.3

  17. #57
    نقل قول نوشته شده توسط soroush_vs
    عزیزان دلم!
    فایل اگر Pack هم بشه در حالت RunTimeمیشه با DEDE اون رو Dump کرد و فایل های با پسوند pas رو ذخیره کرد.
    راه حل استفاده از Protector ها است. مانند Obsidium1.3
    شما یه جوری میگی فایلهای Pas برنامه رو میده بیرون که یکی ندونه فکر میکنه به کدهای اصلی نوشته شده توسط برنامه نویس (پاسکال) رو میده. بهتره قید میکردید که داخل این فایلهای pas فقط دستورات اسمبلی ترجمه شده و آدرسهای فراخوانی روالها وجود داره.
    مورد دوم :
    دلیل تاکید شما رو برای استفاده از Obsidium متوجه نشدم. اما بنظر شخصی من بین پروتکتورهای موجود هیچی Exe Cryptor نمیشه.
    The Mida هم بد نیست. روش حفاظتی جالبی داره اگه اشتباه نکنم 20 تا Thread ناظر بر صحت عملکرد پروتکتورش در زمان اجرای برنامه پروتکت شده ایجاد میکنه.
    مورد سوم:
    چه دلیل قانع کننده ای بر "عدم" توانایی و ضعف برنامه های دلفی در مقابل کرک شدن وجود داره ؟ و آیا در برنامه تولید شده زبانهای دیگر این مشکل وجود ندارد؟
    آیا برنامه نهایی به زبانی غیر از زبان ماشین ترجمه میشود؟
    آیا برنامه ای که به زبان ماشین ترجمه شده قابل ترجمه به کدهای متناظر خود در اسمبلی نمیباشد؟
    مسئله کرک شدن یا نشدن یه برنامه مستلزم استفاده از روشهای حرفه ای و ابتکاری در حین کد نویسی هست که برنامه رو "دیر کرک تر" میکنه.

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط Mojgan110 مشاهده تاپیک
    سوال سوال :
    فرض کنین که داخل برنامه مون ، از یک سری کامپوننتهای جدیدی که ماله خوده دلفی نیستند هم استفاده کرده باشیم. خب هرچی که استفاده میکنیم ، به لیست uses هم استفاده میشه.
    حالا میخواهم طوری باشه که وقتی دارند فایل اجرایی را نگاه میکنند و اینا ، نتوانند متوجه بشند که اسمه کامپوننتهایی که استفاده کرده ایم ، چه بوده ؟
    چی کار باید کرد حالا ؟
    مخسی
    به نظر من که راهی نداره! حتی اگه برنامه رو پک، انکریپت یا . . . کنی

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    از دوستان کسی میشه این برنامه ی منو هک کنه ؟
    بابا ملت Lock سخت افزاری میذارن برنامشون Crack میشه شما به یه Timer دل بستی ؟!!!
    بیا اینم فایل Crack شدش :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #60
    جسارتا !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار hossein taghi zadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    Mofateh dormitory @ Shiraz University
    سن
    38
    پست
    109

    ایمن کردن برنامه‌های نوشته شده با دلفی

    یکی از راه‌هایی که برای ایمن کردن exe های دلفی وجود داره :

    فشرده کردن Resource با برنامه UPX و سپس کد کردن Resource برنامه با Scramable

    (تست شده با Resource Hacker, EXEScope, DeDe, PE Explorer نمی‌شه فرم هاشو دستکاری کرد.)

    _____________________________________
    با اهل دل شرح غم خود نمی‌کنم تقدیر غصه دل من ناشنیدن است
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #62
    کاربر دائمی آواتار Hamid_PaK
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,125
    از این ساده تر نمی شد آنپکش کرد ، تغییری در بنیان UPX نمی داد و ساده شناخته و آنپک شد !!!

    یا حق ...

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    سلام

    ببخشید این چند مدت چندتا کار برام پیش اومد نتونستم سر بزنم
    جسارتا !
    فایل های ضمیمه changeme2.zip
    الان ساعت 3 صبحه ! فردا نگاش میکنم خبرشو بهت میدم ...

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار Delphi_Developer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    34
    پست
    331
    جسارتا !
    فایل های ضمیمه changeme2.zip
    سلام
    ببخشید این چند مدت سرم شلوغ بود نتونستم بیام این سایت - - - این رو امروز دیدم یادم اومد ببخشید - اگه منظور شما به تغییر دادن این هست => من راحت تغییرش دادم اینم فایلش :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_Mnt
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    جنگلی به نام ایران
    سن
    41
    پست
    1,875
    بعد از خوندن 64 پست، من راه حل مناسبی ندیدم. چه مانع‌هایی می شه برای ک.رک.ر ها گذاشت ؟

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    با سلام تا چند روزه دیگه یه برنامه همینجا میذارم آپلودش کنید و اگه تونستید تغییرش بدید حتما خبر بدید
    البته قصد من اهانت به کسی نیست فقط دارم تستش میکنم همین
    تا چند روز آینده؟

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887
    با سلام
    دوستان اینم آدرس همون برنامه هستش اگه توانستید تغییر بدید لطفا توی همون تاپیک بحث رو ادامه بدید
    با سلام
    https://barnamenevis.org/showth...t=73976&page=2
    موفق باشید

  28. #68

    نقل قول: امن کردن برنامه ،‌حداقل در مقابل Resource Hacker

    ولی من در مورد این که داخل فرم لود بنویسیم تقریبا مطمینم که امنیت خیلی بالایی داره!

  29. #69

    نقل قول: امن کردن برنامه ،‌حداقل در مقابل Resource Hacker

    بهترین پکر که میتونی استفاده کنی themedia هستش برای کار با پکرها و انپکرها توی سایت www.tuts4you.com یه سری بزن

  30. #70

    نقل قول: امن کردن برنامه ،‌حداقل در مقابل Resource Hacker

    این تاپیک قفل شد :

    1. این بحث برای 4 سال پیش هست ، اگر مایل به بحث جدیدی هستید تاپیک جدیدی ایجاد کنید

    2. این موضوع مربوط به دلفی نمی شه و بهتره در بخش امنیت نرم افزار بحث رو پیگیری کنید

    موفق باشید ...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. REQ- OpenSource Resource Hacker
    نوشته شده توسط Mahyaa در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 23:20 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 07:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •