نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم دسترسی کاربر به فرم Parent تا زمانی که فرم Child باز است

  1. #1

    Exclamation عدم دسترسی کاربر به فرم Parent تا زمانی که فرم Child باز است

    با سلام
    من یک فرم Parent دارم و یه فرم Child (که فرم لاگین هست) ، می خوام تا زمانی که فرم لاگین بازه، کاربر دسترسی به فرم Parent نداشته باشه..
    توی ویندوز وقتی یه فرمی روی فرم دیگه ای باز هست ، زمانی که روی فرم زیرین کلیک میشه، فرم رویی میلرزه
    ایا میشه همچین چیزی رو پیاده کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: عدم دسترسی کاربر به فرم Parent تا زمانی که فرم Child باز است

    سلام
    حالت نمایش فرم پرنت رو از ماکسمایز بزار روی نرمال
    در فرم لود پرنت ، فرم لاگین رو شو دیالوگ کن
    در صوزت برگشتی ریزالت ok از لاگین ، حالت نمایش رو به ماکسیمایز تغییر بده -> در غیر این صورت -> برنامه رو ببند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار night-wolf
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    etc/shadow
    سن
    31
    پست
    103

    نقل قول: عدم دسترسی کاربر به فرم Parent تا زمانی که فرم Child باز است

    form1 sf = new form();
    sf.showdialog(this)

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: یک مشورت مهم برای عدم دسترسی کاربر به فایل های بخش vip
    نوشته شده توسط comp90 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1396, 09:42 صبح
  2. عدم دسترسی کاربر به سورس ما
    نوشته شده توسط myysl97 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 07 شهریور 1393, 10:43 صبح
  3. عدم دسترسی کاربر به سایت قبل از عضویت
    نوشته شده توسط golrokh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 06:31 صبح
  4. عدم دسترسی کاربر به رجیستری
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 26 آذر 1386, 05:33 صبح
  5. عدم دسترسی کاربر به سطر در دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 00:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •