نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای اولین صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    اجرای اولین صفحه

    سلام . خسته نباشید
    من wamp 2.5 رو نصب کردم و آیکونش هم سبزه. حالا که می خوام تست کنم ببینم کار میکنه یانه.
    <!doctype html><html><body><h1>My First PHP Page</h1><?phpecho "Hello World"?></body></html>

    کد HTML اجرا میشه ولی کد PHP نه.
    صفحه رو هم با پسوند PHP و هم HTML ذخیره کردم و اجرا کردم جواب نگرفتم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: اجرای اولین صفحه

    شرمنده جواب رو پیدا کردم
    باید اینجوری تو مرورگر می نوشتم https://localhost/index.php

تاپیک های مشابه

  1. آموزش راه اندازی Qt در ویندوز (اجرای اولین برنامه)
    نوشته شده توسط Nima_NF در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 24
    آخرین پست: سه شنبه 16 شهریور 1389, 10:45 صبح
  2. بالا نیامدن اجرای یک صفحه وب در Visual Stadio 2008
    نوشته شده توسط monas1384 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 20:23 عصر
  3. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 12:21 عصر
  4. اجرای یک صفحه بدون نمایش داده شدن
    نوشته شده توسط Peyman_Ranjbar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1384, 08:45 صبح
  5. اجرای یک صفحه php به وسیله IIS
    نوشته شده توسط ahmad_rabie در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1383, 16:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •