نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دریافت استوری اینستا گرام

  1. #1

    دریافت استوری اینستا گرام

    راهی هست که بشه استوری یک کاربر اینستا گرام رو با php دانلود کرد؟
    هیچ جا حرفی از API برای این کار زده نشده ولی اینجا یه لینک هست که مثل اینکه میشه باهاش این کارو کرد.
    کدی که نوشتم اینه ولی کار نمیکنه
    function Geturl($url){    $process = curl_init($url);
    curl_setopt($process, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($process, CURLOPT_COOKIE, "ds_user_id=155428129100; sessionid=<my session id>");
    curl_setopt($process, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36");
    $return = curl_exec($process);
    if(curl_error($process))
    {
    return 'error:' . curl_error($process);
    }
    curl_close($process);

    return $return;
    } var_dump(Geturl("http://i.instagram.com/api/v1/feed/user/1554289100/reel_media/"));


    <my session id> کدی هست که از افزونه کروم HTTP Spy گرفتم و میدونم که درست هست چون وقتی تغییر توش ایجاد میکنم جوابی که میده دیگه "logout_reason": 4 نیس و 2 میشه

    ولی جوابی که میده اینه:
    string '{"message": "login_required", "logout_reason": 4, "status": "fail"}' (length=67)


    روی هاست ssl هم تست کردم همین جواب رو داد ولی مطمعن هستم که همچین چیزی ممکن هست چون بات تلگرام @Instasave_bot همین کارو میکنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: دریافت استوری اینستا گرام

    این روشی که شما استفاده کردین اولا api key میخواد ( حالت live )

    اکثر برنامه هایی که با اینستا کار میکنن از api پرایویت اینستا استفاده میکنن که نیاز به api key نداره و مستقیم میتونی دانلود یا آپلود کنی همچنین کارهای دیگه مثلا فالو - آنفالو لایک و غیره ...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •