نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جست و جوی پویا با فست ریپورت

  1. #1

    Question جست و جوی پویا با فست ریپورت

    با سلام خسته نباشید خدمت دوستان

    من یک برنامه نوشتم با استفاده VB6 و فست ریپورت که نیاز هست در اون با تغییر متن تکست باکس نتایج ریپورت هم تغییر کنه و نمایش داده بشه .کدی که نوشتم تا زمانی که سرعت تغییرات تکست باکس ! (یعنی سرعت تایپ کاربر ) کم باشه به خوبی کار میکنه اما زمانی که سرعت بیشتر بشه برنامه خطای زیر رو میده .

    Untitled.png

    سورس برنامه هم به شکل زیر هست.

    Private Sub Text1_Change() On Error Resume Next
    DoEvents
    frp.EngineOptions.SilentMode = simMessageBoxes
    frp.LoadReportFromFile App.Path & "\Test.fr3"

    Dim Ado As New TfrxADODatabase
    Dim q As New TfrxADOQuery


    Set Ado = frp.FindDatabase("Ado")
    Set q = frp.FindDatabase("qry")


    '------------------------------------------------------------------
    q.Query = "Select * from table1 where family like '" & Text1 & "%'"
    '------------------------------------------------------------------

    Ado.Connected = False
    Ado.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Password=''; User ID=Admin;Data Source=Test.mdb;Mode=Share Deny None;Extended Properties='';Jet OLEDB:System database='';Jet OLEDB:Registry Path='';Jet OLEDB:Database Password='';Jet OLEDB:Engine Type=5;Jet OLEDB:Database Locking Mode=1;Jet OLEDB:Global Partial Bulk Ops=2;Jet OLEDB:Global Bulk Transactions=1;Jet OLEDB:New Database Password='';Jet OLEDB:Create System Database=False;Jet OLEDB:Encrypt Database=False;Jet OLEDB:Don't Copy Locale on Compact=False;Jet OLEDB:Compact Without Replica Repair=False;Jet OLEDB:SFP=False"
    Ado.LoginPrompt = False
    Ado.Connected = True
    frp.PreviewOptions.RTLPreview = True
    frp.PrepareReport True




    frv.Report = frp
    frv.Unlock
    End Sub





    حالا اگه دوستان لطف کنن که راحلی پیشنهاد بدن به غیر از این کد یا راه حل مشکل رو بگن ممنون میشم

    یا علی ممد

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: جست و جوی پویا با فست ریپورت

    ببین یک پیشنهاد احمقانه میتونم بهت بکنم نیازی هم به تغییر کد ات نیست, البته نخدیا

    گفتی که با سرعت تایپ عادی کار می‌کنه ، ولی​ سرعت تایپ بالا نه

    پس پیشنهادی که دارم اینکه بیایی سرعت پردازشو بیاری پایین
    یعنی با این کد ، تست کن ببین میتونی کارت را راه بیاندازی، حالا میتونی بزاری اول کد ات. یا اخرش

    For a= 1 to 30000
    ? a
    Next a

  3. #3

    نقل قول: جست و جوی پویا با فست ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    ببین یک پیشنهاد احمقانه میتونم بهت بکنم نیازی هم به تغییر کد ات نیست, البته نخدیا

    گفتی که با سرعت تایپ عادی کار می‌کنه ، ولی​ سرعت تایپ بالا نه

    پس پیشنهادی که دارم اینکه بیایی سرعت پردازشو بیاری پایین
    یعنی با این کد ، تست کن ببین میتونی کارت را راه بیاندازی، حالا میتونی بزاری اول کد ات. یا اخرش

    For a= 1 to 30000
    ? a
    Next a
    ممنون ولی نه بااین روش نه حتی با دستور sleep مشکل رفع نشد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: جست و جوی پویا با فست ریپورت

    چه نیازه حتما این کد هنگام تایپ اجرا بشه؟

    شما دستور اینتر رو قرار بدید تا کاربر بعد نوشتن و زدن اینتر کدتون اجرا بشه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •