صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 62

نام تاپیک: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    سلام

    من از کد زیر برای نمایش اطلاعات در گزارش استفاده کردم
    "کد ملی: " & [stu_code-meli]


    حالا میخوام فقط مقدار [stu_code-meli] به صورت بولد یا با رنگ قرمز نمایش داده بشه
    یا همینطور فقط عبارت کد ملی

    میشه راهنمایی کنید؟

    و یک چیز دیگه
    راه حلی هم برای اینکار در فرمها هست؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    فرمت تكست باكس مورد نظر rich text انتخاب كنيد.
    براي تغيير رنگ قسمتي از متن تكست باكس مورد نظر از اين كد استفاده كنيد
    strTemp = strTemp & "<font color=red>" & Your Text & "</font>"


    كه عبارت YourTextهمان قسمت مورد نظر شماست.
    ...........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    فرمت تكست باكس مورد نظر rich text انتخاب كنيد.
    براي تغيير رنگ قسمتي از متن تكست باكس مورد نظر از اين كد استفاده كنيد
    strTemp = strTemp & "<font color=red>" & Your Text & "</font>"


    كه عبارت YourTextهمان قسمت مورد نظر شماست.
    ...........................
    موفق باشيد
    دستتون درد نکنه
    میشه روی نمونه خودم پیادش کنید؟
    هم برای محیط vba و هم برای control sourc


    یه مطلب دیگه
    من توی یک فروم عربی دیدم که طرف اومده از کد html استفاده کرده. البته برای بخشی که متغیر نیست مثلا:
    ="<b>صفحة </b>" & [Page] & " من " & [Pages] 


    فایلش رو هم ضمیمه میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    سلام کد فایل عربی فقط برای کلمه "صفحه" انجام میشه . برای عباراتی که از دو تا ستون تیبل به هم متصل میشن (مثل نام و نام خانوادگی) جواب نمیده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط mosaArabi مشاهده تاپیک
    سلام کد فایل عربی فقط برای کلمه "صفحه" انجام میشه . برای عباراتی که از دو تا ستون تیبل به هم متصل میشن (مثل نام و نام خانوادگی) جواب نمیده
    ممنونم آقای عربی
    ولی خب همون هم در فایل خودم اجرا نمیشه
    یعنی به عبارتی خود تگهای html رو هم به عنوان رشته ثابت نمایش میده نه مثل فایل نمونه
    احتمال اینکه مربوط به نسخه اکسس باشه میشه؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    سلام
    يك نمونه ساده براتون اپلود كردم.براي تست يك نام در تكست اول و يك شماره در تكست دوم وارد كنيد و دكمه كامند رو فشار دهيد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد


    بسیار عالی بود.

    فقط سوالات تکمیلی رو میپرسم و تمام!.

    1. این قابلیت در حالت record source وجود نداره؟
    2. از تمامی تگهای html میشه اینجوری استفاده کرد؟ css چطور؟
    3. قابلیت format هم قابل مدیریت هست اینجوری؟ قابلیت Decimal Places چطور؟
    4. راه دیگه ای هم برای رسیدن به این هدف هست؟

  8. #8

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    جناب امیری زاده
    ممنون از بابت نمونه
    سوالی داشتم از خدمت شما . آیا میتوان کاری کرد که همین فعالیت Bold در کوری و یا گزاش هم به صورت خودکار انجام شود . مثلا در متن یک قرارداد بتوان قسمتهای مورد نظر را برجسته تر نشان دهد

  9. #9
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    سلام
    1- اگه فيلد مورد نظر در جدول از نوع memo انتخاب كنيد ميتونيد ركورد سورس رو هم داشته باشيد و از اين نظر مشكلي وجود نداره.
    2-تمامي تگها قابل استفاده نيستند.
    3- فابليت فرمت فقط براي يك فيلد قابل اعمال هست.
    4-در اين مورد شايد دوستان ديگه راه حل بهتري هم داشته باشند
    ....................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  10. #10
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط mosaArabi مشاهده تاپیک
    جناب امیری زاده
    ممنون از بابت نمونه
    سوالی داشتم از خدمت شما . آیا میتوان کاری کرد که همین فعالیت Bold در کوری و یا گزاش هم به صورت خودکار انجام شود . مثلا در متن یک قرارداد بتوان قسمتهای مورد نظر را برجسته تر نشان دهد
    همينطور كه در پست قبلي عرض كردم اگه فيلد رو از نوع memo انتخاب كنيد ميتونيد فرمت مورد نظر رو روش اعمال كنيد.
    .........................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    1- اگه فيلد مورد نظر در جدول از نوع memo انتخاب كنيد ميتونيد ركورد سورس رو هم داشته باشيد و از اين نظر مشكلي وجود نداره.
    2-تمامي تگها قابل استفاده نيستند.
    3- فابليت فرمت فقط براي يك فيلد قابل اعمال هست.
    4-در اين مورد شايد دوستان ديگه راه حل بهتري هم داشته باشند
    ....................
    موفق باشيد
    خیلی لطف کردین آقای امیری و بابت راهنمایی متشکرم
    آیا براتون امکان داره برای مورد اول و سوم یک نمونه بدین که بتونم یادبگیرم؟

  12. #12

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    سلام
    کد مربوط به Bold میشه "<Text9 = Text1 & "<b>" & Text3 & "</b

  13. #13
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    کد مربوط به Underline میشه "<Text9 = Text1 & "<u>" & Text3 & "</u
    کد مربوط به Italic میشه "<Text9 = Text1 & "<i>" & Text3 & "</i

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  14. #14

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    ببخشید کد مربوط به بک گراند چی هست؟ لطفا
    یعنی اگر بخواهیم یک کاراکتر یا تکست رو مثل همون کد ملی تو نمونه بالا با رنگ قرمز مارک کنیم من از
    & "<back ground=red>"
    و
    <font style="BACKGROUND-COLOR:red">
    استفاده کردم جواب نداد یعنی کار نکرد.
    آخرین ویرایش به وسیله Shahramdindoust : شنبه 24 آبان 1399 در 10:46 صبح

  15. #15
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    سلام
    از این کد استفاده کنید:
    Me.Text5.BackColor = vbRed

    البته در نظر داشته باشید که این پروپرتی مربوط به تکست باکس هست بنابراین کل رنگ تکست باکس عوض میشه.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  16. #16

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    سلام
    نه من نمیخوام تکست باکس رو رنگی کنم میخام یه کاراکتری رو از متن به اصطلاح هایلایت کنم یعنی بک گراند اون حرف رو مثلا قرمز کنم
    مثل تصویر پایین که حرف ش رو سبز کزدم
    راستی اگه تو تصویر دقت کنید تکست بالا rich tetx و تکست پایین حالت plain text همون تکست بالاست
    ثقب.png

  17. #17

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    کسی از دوستان نمیخاد جواب بده؟

  18. #18
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    کسی از دوستان نمیخاد جواب بده؟
    سلام
    ميتونيد از خصوصيت سلكت تكست استفاده كنيد مثل نمونه زير:


    Text5 = Text1 & "<font color=red>" & Text3 & "</font>"


    Me.Text5.SetFocus
    Me.Text5.SelStart = 0
    Me.Text5.SelLength = Len(Me.Text1)

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  19. #19

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    خیلی ببخشید مشکلم حل نشد بیزحمت از مثال بالا استفاده نکنید
    مثلا
    "سلام"=me.text1
    حالا حرف س رو رنگی کنید من اینجوری نوشتم نشد
    "سلام"=me.text1
    me.text1.set focus
    me.text1.sel start=0
    (س)Me.Text5.SelLength = Len
    یه چیز دیگه: len چه تابعی هست

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    خیلی ببخشید مشکلم حل نشد بیزحمت از مثال بالا استفاده نکنید
    مثلا
    "سلام"=me.text1
    حالا حرف س رو رنگی کنید من اینجوری نوشتم نشد
    "سلام"=me.text1
    me.text1.set focus
    me.text1.sel start=0
    (س)Me.Text5.SelLength = Len
    یه چیز دیگه: len چه تابعی هست
    سلام
    تابع LEN یک متن را بعنوان ورودی دریافت می کند و تعداد کاراکتر های آن را بصورت یک عدد بر می گرداند
    مثلاً در کد: MsgBox Len(Me.Text1)
    در یک پیغام تعداد حروفی که در تکست باکس 1 وارد شده نمایش میدهد
    و اما در مثال فوق در قسمت Me.Text1.SelStart شما باید مشخص کنید بعد از فوکوس بر روی تکست باکس کرسر در کدام قسمت متن قرار بگیرد . وقتی آن را معادل صفر قرار میدهی یعنی در اول متن از سمت چپ و اگر آن را مثلاً معادل 2 قرار بدهی کرسر بعد از کاراکتر دوم قرار می گیرد . البته در متن های فارسی اینکار برعکس و از سمت راست نمایش داده میشود .
    و اما در کد Me.Text1.SelLength باید مشخص کنید که چند کاراکتر را میخواهید انتخاب (سلکت) کنید . اگر آن را معادل صفر قرار بدهی یعنی هیچ کارکتری انتخاب نشود و اگر مثلاً آن را معادل 2 قرار بدهی یعنی 2 کارکتر از متن انتخاب شود .
    حالا با توجه به توضیحات فوق درمثال شما باید کد را بصورت زیر بنویسید که حرف س در کلمه سلام که در تکست باکس 1 وارد کرده ای انتخاب شود :

    Me.Text1.SetFocus
    Me.Text1.SelStart = 0
    Me.Text1.SelLength = 1


    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 25 آبان 1399 در 00:57 صبح

  21. #21

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    خیلی آموزنده بود ممنون
    حالا ما با این کد حرف اول یعنی "س" را انتخاب کردیم فقط یک سوال حالا چجوری بک گراند اون "س" رو رنگی کنیم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    خیلی آموزنده بود ممنون
    حالا ما با این کد حرف اول یعنی "س" را انتخاب کردیم فقط یک سوال حالا چجوری بک گراند اون "س" رو رنگی کنیم
    سلام
    برای رنگی کردن بک گراند قسمتی از یک متن در تکست باکس باید آن تکست باکس را در حالت rich tetx قرار دهید و براساس کدی که در پست شماره 16 قرار داده اید عمل کنید و در حالت plain text رنگی کردن قسمتی از متن شدنی نیست مگر با استفاده از روش پست20

  23. #23

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    فک کنم نشد
    من یه فایل کوچیک درست کردم ولی هرچی میگردم علامت سنجاق(attachments) رو نمیبینم که آپلودش کنم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    فک کنم نشد
    من یه فایل کوچیک درست کردم ولی هرچی میگردم علامت سنجاق(attachments) رو نمیبینم که آپلودش کنم
    روش اول :
    در گوشه پایین سمت چپ میتونید ویرایشگر کلاسیک رو انتخاب کنید .
    اپلود اونجا فعاله .

    روش دوم
    اینجا اپلود کنید و لینکش رو پست کنید

    آپلود در پیکوفایل

  25. #25

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    بله ممنون .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    تو پست بالا هم فرستادم

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    تو پست بالا هم فرستادم
    در رویداد کلیک کمند باتن بجای کدهای قبلی از کد زیر استفاده کن !

    text1 = "<font style=BACKGROUND-COLOR:#ED1C24>" & "س" & "</font>" & "لام"

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    در رویداد کلیک کمند باتن بجای کدهای قبلی از کد زیر استفاده کن !

    text1 = "<font style=BACKGROUND-COLOR:#ED1C24>" & "س" & "</font>" & "لام"
    سلام
    نمونه مورد نظر رو اصلاح کردم براتون .
    فقط یک مطلب .
    کد برای فونت ؟؟؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #29

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    مشکلم حل شد
    از این که وقت گذاشتید خیلی سپاسگذارم

  30. #30

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    نمونه مورد نظر رو اصلاح کردم براتون .
    فقط یک مطلب .
    کد برای فونت ؟؟؟
    مشکلم حل شد
    از این که وقت گذاشتید خیلی سپاسگذارم

  31. #31

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    در رویداد کلیک کمند باتن بجای کدهای قبلی از کد زیر استفاده کن !

    text1 = "<font style=BACKGROUND-COLOR:#ED1C24>" & "س" & "</font>" & "لام"
    دقیقا همون شد که میخواستم
    راستی نمونه درست شده اون رو قرار میدم که کسی بعدا مراجعه کرد استفاده کنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  32. #32

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    سلام
    نمونه مورد نظر رو اصلاح کردم براتون .
    فقط یک مطلب .
    کد برای فونت ؟؟؟
    خب هر از گاهی لازم میشه دیگه یعنی برای فونت کد بنویسیم عجیبه ؟!

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    کد برای خود فونت هم بدین لطفا.

    مشابه این


    1
    2
    text1 = "<font style=BACKGROUND-COLOR:#ED1C24>" & "س" & "</font>" & "لام"

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط padide55 مشاهده تاپیک
    کد برای خود فونت هم بدین لطفا.

    مشابه این


    1
    2
    text1 = "<font style=BACKGROUND-COLOR:#ED1C24>" & "س" & "</font>" & "لام"

    نمونه ضمیمه را ببین!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : دوشنبه 26 آبان 1399 در 00:08 صبح

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار padide55
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    567

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    نمونه ضمیمه را ببین!
    ممنون از همکاری

  36. #36

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    نمونه ضمیمه را ببین!
    احسنت

  37. #37

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    نمونه ضمیمه را ببین!
    راستش اون کد رو برای عبارت "سلام" نوشتید و اون حرف (س) بک گراند قرمز شد و درست انجام شد حالا اگه بگیم کاربر عبارت دیگه ای تو اون تکست باکس وارد کنه و روی باتن کلیک کنه چه کدی بنویسیم که بک گراند اولین حرفش رنگی شه . یعنی کاربر هر متنی که وارد کرد و روی باتن کلیک کرد اون اتفاق برای بک گراند اولین کاراکتر بیوفته .
    با سپاس

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    راستش اون کد رو برای عبارت "سلام" نوشتید و اون حرف (س) بک گراند قرمز شد و درست انجام شد حالا اگه بگیم کاربر عبارت دیگه ای تو اون تکست باکس وارد کنه و روی باتن کلیک کنه چه کدی بنویسیم که بک گراند اولین حرفش رنگی شه . یعنی کاربر هر متنی که وارد کرد و روی باتن کلیک کرد اون اتفاق برای بک گراند اولین کاراکتر بیوفته .
    با سپاس
    نمونه ضمیمه رو بررسی کن !
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #39

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط eb_1345 مشاهده تاپیک
    نمونه ضمیمه رو بررسی کن !
    سعی کردم تغییری به این فایلی که گذاشتید بدم که تغییرات در همون تکست باکس اول (text1) اعمال بشه ولی نشد. بنظرتون بشه؟
    فعلا تو حالت design هر دو text1وtext2 رو روی هم قرار دادم و قبل از کد شما text1 رو visible=false کردم دیگه تکست اول دیده نمیشه و بنظر میاد که تغییرات در همون تکست باکس اول انجام میشه
    ولی حالا میشه که تغییرات همون تو تکست باکس اول اعمال شه ؟
    سرتون رو به درد آوردم ببخشید (کسب تجربه از این سایت خیلی لذت بخشه)

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    783

    نقل قول: استایل دهی به بخشی از متن یک فیلد

    نقل قول نوشته شده توسط Shahramdindoust مشاهده تاپیک
    سعی کردم تغییری به این فایلی که گذاشتید بدم که تغییرات در همون تکست باکس اول (text1) اعمال بشه ولی نشد. بنظرتون بشه؟
    فعلا تو حالت design هر دو text1وtext2 رو روی هم قرار دادم و قبل از کد شما text1 رو visible=false کردم دیگه تکست اول دیده نمیشه و بنظر میاد که تغییرات در همون تکست باکس اول انجام میشه
    ولی حالا میشه که تغییرات همون تو تکست باکس اول اعمال شه ؟
    سرتون رو به درد آوردم ببخشید (کسب تجربه از این سایت خیلی لذت بخشه)

    بر خلاف باور بعضی از دوستان در اکسس بسیاری از کارها شدنیست
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : سه شنبه 27 آبان 1399 در 09:32 صبح

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه قسمتی از متن یک فیلد با فیلد دیگر
    نوشته شده توسط G.hemati در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1392, 18:01 عصر
  2. سوال: انتخاب بخشی از متن داخل فیلد جدول؟
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1391, 14:21 عصر
  3. سوال: پیدا کردن بخشی از متن یک فیلد با اجرای کوئری
    نوشته شده توسط zibaaa در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 22:27 عصر
  4. سوال: قالببندی چندکلمه از متن یک فیلد ممو در چاپ
    نوشته شده توسط royasaz_bam در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 01:04 صبح
  5. سوال: خواندن بخشي از اطلاعات يک فيلد در Database
    نوشته شده توسط sima_62 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1388, 17:35 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •