نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کپی تعداد زیادی فایل با دستور File.Copy

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    کپی تعداد زیادی فایل با دستور File.Copy

    سلام دوستان
    من می خوام تعداد زیادی فایل با دستور File.Copy کپی کنم چه کار کنم که سرعت سیستم پایین نیاد و زمان کپی فایل ها به حداقل برسه.
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کپی تعداد زیادی فایل با دستور File.Copy

    با سلام
    می تونی از Threading استفاده کنی
    برای سرعت هم می تونی از ویندوز الگو بگیری، اگر همزمان کپی بشه سرعت کم میشه پس بهتری یکی یکی منتقل کنید یعنی در صف Quee قرار بدی و با یک Progressbar پیشرفت رو نشون بدی
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    319

    نقل قول: کپی تعداد زیادی فایل با دستور File.Copy

    خیلی ممنون بابت پاسختون. من اینجوری دارم منتقل میکنم به نظرتون درسته؟ سرعت کم نمیشه؟
    files1 = Directory.GetFiles(sourfile_QTS);                            foreach (string s in files1)
    {
    filename = Path.GetFileName(s);
    destfile_QTS = Path.Combine(target_QTS, filename);
    File.Copy(s, destfile_QTS, true);
    progressBar1.Value = progress++;
    }

    شما فرمودید برای سرعت یکی یکی منتقل بشه. استفاده از thread رو هم برای بیشتر شدنه سرعت فرمودید یا چیز دیگه ای؟
    با سپاس فراوان

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن در فایل با دستور MySQL
    نوشته شده توسط tanha2007 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 10:41 صبح
  2. جستجو در تعداد زیادی فایل html
    نوشته شده توسط carbon در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 مهر 1387, 12:10 عصر
  3. مشکل در باز کردن فایل با دستور fopen
    نوشته شده توسط subsub در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 خرداد 1386, 16:53 عصر
  4. محدودیت در باز کردن فایل با دستور Winexec
    نوشته شده توسط AhmadYousefi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 19:08 عصر
  5. مقدار دهی تعداد زیادی کنترل با هم (فوری)
    نوشته شده توسط mohsengrisly در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1384, 02:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •