نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

  1. #1

    محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    سلام
    من یک صفحه طراحی کردم و یک کد رفرش در اون گذاشتم و میخوام یک طوری باشه که وقتی صفحه بعد از مقدار ثانیه مشخض شده رفرش میشه اون امتیاز رو بده ولی وقتی کسی صفحه رو با دست رفرش کرد اون امتیاز رو نده در ضمن تونستم کلید f5 رو هم غیر فعال کنم.
    کد رفرش رو مثلا گذاشتم رو 30 ثانیه البته از پایگاه داده.
    <?php
    $timeout = config('min_timer');
    settype($timeout, 'integer');
    header("Refresh: {$timeout}; URL=http://www.example.ir");
    ?>
    لطفا کمک کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    هنگام لود شدن صفحه زمانفعلی رو بریز تو یه سشن
    وقتی رفرش شد صفحه اون سشن رو بخون و ببین چقد گزشته از اون زمان
    اگه 30 ثانیه یا بیشتر بود امتیاز بهش بده
    اگه کمتر بود نده

  3. #3

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    من تازه کارم کد این چیزهایی رو که گفتید رو بنویسد لطفا.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    با این کد میتونی مدت زمان رفرش صفحه رو بدست بیاری ( بعدش خودت میتونی شرط بزاری که اگر بیشتر از nثانیه بود چه بکنه و چه نکنه



    <?php

    date_default_timezone_set('Europe/Lisbon');

    session_start();

    if(!isset($_SESSION["date"])){


    $_SESSION['date'] = new DateTime( 'NOW' );


    }
    $date1 =$_SESSION['date'];

    $date2 = new DateTime( 'NOW' );

    $diffSeconds = $date2->getTimestamp() - $date1->getTimestamp();

    $_SESSION['date'] = new DateTime( 'NOW' );




    echo $diffSeconds;



    ?>



  5. #5

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    تشکر خیلی خیلی ممنون.
    فقط یه مشکلی هست وقتی صفحه داره رفرش میشه اگه بدلیل کندی اینترنت یا حجیم بودن صفحه صفحه دیر رفرش بشه این کد اون زمان رو هم برای رفرش محاسبه میکنه.من میخوام دقیقا وقتی که کاربر در نوار آدرس اینتر زد و خواست زودتر از مقدار ثانیه ای که من قرار دادم صفحه رفرش بشه رو محاسبه کنه .
    با این کد اگه مثلا زمان مورد قبول رو من بذارم 30 و کاربر در ثانیه 15 در نوار آدرس اینتر زد و خواست صفحه رو زودتر رفرش کنه و صفحه بخاطر کندی اینترنت 31 ثانیه طول کشید تا بالا بیاد ، این کد 31 رو محاسبه میکنه و امتیاز زو میده در صورتی که من میخوام 15 رو محاسبه کنه و امتیاز رو نده.یعنی دقیقا میخوام محاسبه کنه وقتی رو که صفحه میخواد بره برای رفرش شدن چه با اون زمانی که من برای رفرش صفحه قرار دادم(مثلا بعد 30 ثانیه صفحه بطور خودکار رفرش بشه) چه با اون زمانی که اینتر در نوار آدرس خورده میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Ali110k : سه شنبه 23 خرداد 1396 در 11:38 صبح

  6. #6

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    جواب نگرفتم.
    کمک لطفا.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    نقل قول نوشته شده توسط Ali110k مشاهده تاپیک
    تشکر خیلی خیلی ممنون.
    فقط یه مشکلی هست وقتی صفحه داره رفرش میشه اگه بدلیل کندی اینترنت یا حجیم بودن صفحه صفحه دیر رفرش بشه این کد اون زمان رو هم برای رفرش محاسبه میکنه.من میخوام دقیقا وقتی که کاربر در نوار آدرس اینتر زد و خواست زودتر از مقدار ثانیه ای که من قرار دادم صفحه رفرش بشه رو محاسبه کنه .
    با این کد اگه مثلا زمان مورد قبول رو من بذارم 30 و کاربر در ثانیه 15 در نوار آدرس اینتر زد و خواست صفحه رو زودتر رفرش کنه و صفحه بخاطر کندی اینترنت 31 ثانیه طول کشید تا بالا بیاد ، این کد 31 رو محاسبه میکنه و امتیاز زو میده در صورتی که من میخوام 15 رو محاسبه کنه و امتیاز رو نده.یعنی دقیقا میخوام محاسبه کنه وقتی رو که صفحه میخواد بره برای رفرش شدن چه با اون زمانی که من برای رفرش صفحه قرار دادم(مثلا بعد 30 ثانیه صفحه بطور خودکار رفرش بشه) چه با اون زمانی که اینتر در نوار آدرس خورده میشه.
    توی php هیچ کنترلی روی زمان سیستم کلاینت وجود نداره چون روی سرور اجرا میشن و برای اینن منظور احتمالا جاوا اسکریپت کارتون رو راه بندازه
    ولی اگه دقیق بگین به چه منظوری میخواین این کار رو انجام بدین شاید راهکاری بشه داد

    مثلا اگر برای دیدن آگهیه مثلا میشه یه چیزی شبیه لودینگ استفاده کرد و هروقت 100در100 شد اون موقه صفحه رفرش بشه

  8. #8

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    نقل قول نوشته شده توسط perkas مشاهده تاپیک
    توی php هیچ کنترلی روی زمان سیستم کلاینت وجود نداره چون روی سرور اجرا میشن و برای اینن منظور احتمالا جاوا اسکریپت کارتون رو راه بندازه
    ولی اگه دقیق بگین به چه منظوری میخواین این کار رو انجام بدین شاید راهکاری بشه داد

    مثلا اگر برای دیدن آگهیه مثلا میشه یه چیزی شبیه لودینگ استفاده کرد و هروقت 100در100 شد اون موقه صفحه رفرش بشه
    با سورف آشنایی دارین ؟ یه چیز تو همون مایه های آگهیه.همین که میگین 100 در 100 رو کدش رو بدین یا اگه آشنایی دارین کد اونو بدین ولی من مطمئنم که با PHP هم میشه کد داد.

  9. #9

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    کمک دوستان کمک لطفا.

  10. #10

    نقل قول: محاسبه تایمر رفرش صفحه با php

    نقل قول نوشته شده توسط perkas مشاهده تاپیک
    با این کد میتونی مدت زمان رفرش صفحه رو بدست بیاری ( بعدش خودت میتونی شرط بزاری که اگر بیشتر از nثانیه بود چه بکنه و چه نکنه



    <?php




    date_default_timezone_set('Europe/Lisbon');

    session_start();

    if(!isset($_SESSION["date"])){


    $_SESSION['date'] = new DateTime( 'NOW' );


    }
    $date1 =$_SESSION['date'];

    $date2 = new DateTime( 'NOW' );

    $diffSeconds = $date2->getTimestamp() - $date1->getTimestamp();

    $_SESSION['date'] = new DateTime( 'NOW' );




    echo $diffSeconds;



    ?>


    سلام این کد برا رفرش شدن خوبه ولی یه سؤال از شما دارم اگه بخوایم بجای رفرش زمانی که کاربر پنجره رو میبنده یا از صفحه خارج میشه رو بگیریم باید چه کنیم؟ من می خوام مدت زمان حضور کاربر درهر صفحه رو داشته باشم اگر امکان داره کد مربوطه رو بهم بگید یا راهنمایی کنید چه طور با php این کد رو بنویسم

تاپیک های مشابه

  1. refresh کردن صفحه با php
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1396, 22:59 عصر
  2. رفرش صفحه با کلیک روی Image Button
    نوشته شده توسط BestFriend در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1392, 00:28 صبح
  3. سوال: رفرش صفحه با فشار دكمه
    نوشته شده توسط ravand در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1390, 08:28 صبح
  4. سوال: جلوگیری از اجرای کدهای html وارد شده در صفحه با php
    نوشته شده توسط as13851365 در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 13:17 عصر
  5. رفرش صفحه با استفاده از کد
    نوشته شده توسط hamhik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 بهمن 1385, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •