نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه اضافه کردن اتوماتیک فیلد به datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    223

    Smile نحوه اضافه کردن اتوماتیک فیلد به datagridview

    با سلام خدمت دوستان عزیز ...

    در ابتدا ما یک جدول به نام person داریم (فقط نام و نام خانوادگی )
    و یک جدول دیگه داریم به نام px که برای درج مشخصات استفاده میشه ( id , مشخصه )

    که فیلد مشخصه متغیر است مثلا ممکنه ( سن ، جنسیت ) باشه یا ( سن ، جنسیت ، قد ) باشه و ...

    وقتی که دو جدول را با هم ادغام میکنیم به شکل زیر در میاد .

    1 - نام : علی - نام خانوادگی : حسینی - سن : 21 - جنسیت : مرد

    2 - نام : کریم - نام خانوادگی : منصوری - سن : 25 - جنسیت : مرد

    حالا ما چطوری داده های گراید ویو را به شکل ( نام ، نام خانوادگی ، سن ، جنسیت و... ) نمایش دهیم .

    »»»»» جدول مشخصه کاملا متغیر است ممکنه امروز از ما دو مشخصه ( سن و جنسیت ) بخواد و مثلا فردا 10 مشخصه »»»»»»»

    ممنون میشوم از پاسخ شما دوستان عزیز ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,831

    نقل قول: نحوه اضافه کردن اتوماتیک فیلد گراید ویو

    به نظرم اینمدلی طراحی کردن جدول درست نباشه.
    شما به چه روشی به داده هاتون دسترسی پیدا میکنی؟ ado یا linq یا انتیتی؟؟

    اگه به صورت بالا که خودتون نوشتید ثبت خواهید کرد باید بیاید بجای اینکه مقدار کل فیلد رو نمایش بدید با یه حلقه کل سطر رو پیمایش کنی و اون قسمتی رو که مورد نیازه استخراج کنی. در ضمن شما باید یه کاراکتر انتخاب کنید تا به عنوان نشانه گذاری قرار بدید تا موقع استخراج مشکلی نداشته باشید.
    در کل به نظرم این روش درست نیست. جداول رو میسازیم تا همچینکارایی رو نکنیم اگه غیر این بود تو همون فایل های متنی ذخیره میکردیم.

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن مقدار فیلد به صورت اتوماتیک
    نوشته شده توسط ariyafar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1392, 12:11 عصر
  2. داینامیک اضافه کردن یک فیلد به گزارش
    نوشته شده توسط nasrin_ashtarian در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1384, 20:43 عصر
  3. اضافه کردن یک فیلد به جدول در زمان اجرا
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 03:57 صبح
  4. اضافه کردن یک فیلد به Query یا DBGrid که شامل نام جدول باشد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 25 اسفند 1383, 09:59 صبح
  5. اضافه کردن یک فیلد به query در زمان اجرا و پرکردن رکوردها
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1383, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •