نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چجوری میشه به پوز بانکی با AVR دیتا داد???????????????

  1. #1

    چجوری میشه به پوز بانکی با AVR دیتا داد???????????????

    سلام مهندسین گرامی
    بنده می خوام با دستگاه های کارت خوان که در فروشگاهها جهت دریافت وجه با کارت عابر بانک هستن با AVR باهاشون ارتباط برقرار کنم . دوستان اگه اطلاعاتی بدین ممنون میشم .

    من میخوام بعد از گرفتن رمز کاربری مبلغی که دستی وارد میشه رو ازطریق برنامه ای که برای AVRv نوشتم وارد کنم .

    با تشکر . . .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    36
    پست
    1,200

    نقل قول: چجوری میشه به پوز بانکی با AVR دیتا داد???????????????

    معمولا با rs232 میشه ارتباط برقرار کرد


تاپیک های مشابه

  1. ارتباط سریال برقرار کردن با پوز بانکی توسط AVR
    نوشته شده توسط ahl1374 در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 اسفند 1397, 18:48 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1396, 14:58 عصر
  3. چجوری میشه به postgresql وصل شد ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 شهریور 1390, 20:59 عصر
  4. سوال: چجوری میشه به Fieldهای Object در زمان اجرا دسترسی داشت؟
    نوشته شده توسط HamidSh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 19:52 عصر
  5. چطور میشه به FTP لاگین شد و دیتا بیس Publish کرد
    نوشته شده توسط RezaCPU در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 18:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •