نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک خوردن check box در datagridveiw در صورت وجود عکس در دیتابیس با فرمت binary

  1. #1

    Question چک خوردن check box در datagridveiw در صورت وجود عکس در دیتابیس با فرمت binary

    سلام خسته نباشید به برنامه نویسان عزیز
    من به فرم دارم داخلش یه دیتا گرید ویو هستش وقتی وارد فرم میشیم اطلاعات از دیتا بیس میاد داخلش الان یه کد میخوام واسه ستون که سلول هاش همه یه چک باکس داخلش هست ولی میخوام بره چک کنه ببینه که مشتری عکس داره تو دیتا بیس چک باکش چک خورده باشه اگه عکس نداره نداشته.
    در ضمن عکس ها داخل دیتا بیس با type = varbinary ذخیره شده. و میخوام وقتی روی هر سطر کلیک کردیم عکس داخل picturebox نمایش داده بشه(بقیه فیلدارم تونستم ولی اینو نتونستم)
    لطفا کمکم کنید.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: چک خوردن check box در datagridveiw در صورت وجود عکس در دیتابیس با فرمت binary

    عکس ها در همان جدول هستند یا در جدول دیگر؟


    کدی که دیتاگرید رو پر میکنید قرار بدید.

  3. #3

    نقل قول: چک خوردن check box در datagridveiw در صورت وجود عکس در دیتابیس با فرمت binary

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    عکس ها در همان جدول هستند یا در جدول دیگر؟ عکس


    کدی که دیتاگرید رو پر میکنید قرار بدید.
    عکس در همان جدول هست.

    con = new SqlConnection("Data Source=Morteza;Initial Catalog=fish;Integrated Security=true;");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SelectSavecostumers", con);
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    DataTable dt = new DataTable();
    (da.Fill(dt;
    GridList.DataSource = dt;

    دستور select موجود در sp هم یک select معمولی است با تمام column ها .

  4. #4

    نقل قول: چک خوردن check box در datagridveiw در صورت وجود عکس در دیتابیس با فرمت binary

    در کوئری چک کنید اگر فیلد عکس null نبود true و در غیراینصورت false سلکت کنید.
    select *,
    IIF([ColumnName] is not null , 'TRUE' , 'FALSE') as 'HasePicture'
    from [TableName]

    (ColumnName نام ستون عکس)

  5. #5

    نقل قول: چک خوردن check box در datagridveiw در صورت وجود عکس در دیتابیس با فرمت binary

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    در کوئری چک کنید اگر فیلد عکس null نبود true و در غیراینصورت false سلکت کنید.
    select *,
    IIF([ColumnName] is not null , 'TRUE' , 'FALSE') as 'HasePicture'
    from [TableName]

    (ColumnName نام ستون عکس)
    تو C#‎ برا checkbox هایی که تو دیتتا گرید ویو ساختم چجوری و کجا کد بنویسیم که نشون بده cheked or not cheked.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1396, 18:25 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 خرداد 1396, 18:04 عصر
  3. آموزش: ذخیره و بازیابی تصاویر در دیتابیس با فرمت باینری
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1393, 16:02 عصر
  4. حرفه ای: ذخیره عکس در دیتابیس با فرمت NVARCHAR(MAX)
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1391, 09:52 صبح
  5. چک کردن اطلاعات موجود در دیتابیس با Text box
    نوشته شده توسط hessam2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 فروردین 1390, 09:42 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •