نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: minimise شدن فرم های دیگر همزمان با مینیمایز شدن فرم اصلی

  1. #1

    minimise شدن فرم های دیگر همزمان با مینیمایز شدن فرم اصلی

    با سلام
    یه مشکلی برای من پیش اوومده از دوستان کمک می خوام
    داخل برنامه می خوام وقتی صفحه اصلی مینیمایز بشه تمام فرم های باز پروژه نیز بسه بشه چی کار بایدکرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط hamix666 مشاهده تاپیک
    با سلام
    یه مشکلی برای من پیش اوومده از دوستان کمک می خوام
    داخل برنامه می خوام وقتی صفحه اصلی مینیمایز بشه تمام فرم های باز پروژه نیز بسه بشه چی کار بایدکرد؟


            Form2 frm2;
    Form3 frm3;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    frm2 = new Form2();
    frm2.Show();

    frm3 = new Form3();
    frm3.Show();
    }

    private void Form1_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
    {
    if (frm2 != null)
    frm2.Close();

    if (frm3 != null)
    frm3.Close();
    }
    }


  3. #3

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک


            Form2 frm2;
    Form3 frm3;

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    frm2 = new Form2();
    frm2.Show();

    frm3 = new Form3();
    frm3.Show();
    }

    private void Form1_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
    {
    if (frm2 != null)
    frm2.Close();

    if (frm3 != null)
    frm3.Close();
    }
    }

    مرسی از پاسخت ولی نشد
    ضمنا من نمی خوام فرم ها بسته بشه می خوام وقتی صفحه اصلی مینیمایز شد بقیه صفحه ها هم مینیمایز بشه و وقتی روش در تسک کلیک شد ماکسی مایز بشن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    212

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    زمانی که هر فرم رو باز میکنی لازم ازلاعات اون فرم رو مانند نام در فایلی وارد کنی
    زمانی که فرم اصلی مینیمایز میشه اون فایل فراخوانی بشه و تمامی فرهای موجود درون اون رو هم مینیمایز کنی

  5. #5

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    میتونید Owner فرمهای دیگر را برابر فرم اصلی قرار بدید.

    یا

    در رویداد Resize ، عمل مورد نظر را روی مجموعه فرمهای باز(Application.OpenForms) انجام بدید.

  6. #6

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط MMR_1234 مشاهده تاپیک
    زمانی که هر فرم رو باز میکنی لازم ازلاعات اون فرم رو مانند نام در فایلی وارد کنی
    زمانی که فرم اصلی مینیمایز میشه اون فایل فراخوانی بشه و تمامی فرهای موجود درون اون رو هم مینیمایز کنی
    اگه امکان داره مثال بزنید

  7. #7

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    میتونید Owner فرمهای دیگر را برابر فرم اصلی قرار بدید.

    یا

    در رویداد Resize ، عمل مورد نظر را روی مجموعه فرمهای باز(Application.OpenForms) انجام بدید.
    چطوری باید این کار را انجام داد؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط hamix666 مشاهده تاپیک
    چطوری باید این کار را انجام داد؟
    private void Form1_SizeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
    {
    foreach (Form frm in Application.OpenForms)
    {
    frm.WindowState = FormWindowState.Minimized;
    }
    }
    }


  9. #9

    نقل قول: بسته شدن فرم ها

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    private void Form1_SizeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
    {
    foreach (Form frm in Application.OpenForms)
    {
    frm.WindowState = FormWindowState.Minimized;
    }
    }
    }

    مرسی درست شد فقط برای ریستور کردن همه پنجره ها چی کار باید کرد؟
    یه مشکل دیگه هم دارم اگه اینم راهنمایی کنید ممنون می شم
    یک فرم دارم گه داخل اون یک جدول هست که با یک تامر آپدیبت می شه
    و این فرم توسط 3 کلید مجزا و با عنوان های مختبق صدا می شود
    if (Application.OpenForms.OfType<_FrPaziresh>().Any() == false)            {




    frPaziresh.Karbar = lblUserName.Text;
    frPaziresh.typelistform = 1;
    frPaziresh.Text = "لیست پذیرش";
    frPaziresh.Show();

    }

    مثل این خالا مشکل اینجاست وقتی یک بار این فرم فرا خوانی می شود برای بار دوم ارور می دهد
    Additional information: Cannot access a disposed object.

تاپیک های مشابه

  1. باز شدن سایت دیگر همزمان با لود سایت
    نوشته شده توسط mtkzzzz در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1395, 16:48 عصر
  2. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1392, 23:54 عصر
  3. مقایسه Postback های غیر همزمان با Postback های همزمان
    نوشته شده توسط zkazemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 18:10 عصر
  4. مخفی کردن یک فایل وینرار پشت فایل های دیگر + همراه با سورس
    نوشته شده توسط l4tr0d3ctism در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 00:42 صبح
  5. تنظیم ساعت کشور های دیگر همزمان با ساعت ایران
    نوشته شده توسط RezaS_1354 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 20:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •