نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از اتریبیوت ِ Remote در یک View با نوع Strongly Typed از یک ViewModel

  1. #1

    Question استفاده از اتریبیوت ِ Remote در یک View با نوع Strongly Typed از یک ViewModel

    درود ,

    در یک View که از ViewModel به صورت زیر استفاده شده :

    Click here to view the original image of 672x389px.

    یک Attribute از نوع Remote برای فیلد Url جدول Product نوشم که چک کنه اگه Url قبلا موجود بود پیغام مناسب رو نشون بده ,


    Click here to view the original image of 941x134px.


    در حالت نرمال اگه یک view برای جدول Tbl_Product اسکفلد کنم این اتریبیوت بدرستی کار میکنه .
    اما در ViewModel این Attribute کار نمیده ,


    علت رو برسی کردم دیدم موقع ورود مقدار در TextBox مقدار null رو به اکشن مربوطش میفرسته

    Click here to view the original image of 850x450px.

    و دلیلش هم اینکه که این Attribute از روی name مربوط به TextBox مقدار رو میخونه و الان چون من دارم از ViewModel در صفحه استفاده میکنم name بصورت Product.Url درمیاد و این اتریبیوت هم نمیتونه مقدار رو بخونه .

    Click here to view the original image of 1145x747px.



    امیداروم منظور رو رسونده باشم.
    بنظرتون راه حل این کار چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: استفاده از اتریبیوت ِ Remote در یک View با نوع Strongly Typed از یک ViewModel

    سلام دوستان

    الان من هم این مشکل را دارم و مقدار وارد شده در input به Action ارسال نمیشه. لطفا دوستان راهنمایی کنند.

    تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: استفاده از اتریبیوت ِ Remote در یک View با نوع Strongly Typed از یک ViewModel

    سلام

    در لینک زیر یک راهنمایی کرده:
    https://stackoverflow.com/questions/...eter-to-action

    این روش را هم انجام دادم باز هم مقدار دریافتی خالی هستش. دربدنه متد مقدار QueryString را که نگاه میکنم میبینم مقدار به درستی ارسال شده:
    remote1.png

    ولی چرا در پارامتر متد وجود نداره؟ البته فعلا باید از مقدار QueryString بهره ببرم. لطفا راهنمایی کنید.

    تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: استفاده از اتریبیوت ِ Remote در یک View با نوع Strongly Typed از یک ViewModel

    متد را بصورت زیر اصلاح کردم:

            public IActionResult IsExistUserName()
    {
    var queryString = HttpContext.Request.QueryString;
    if (!queryString.HasValue)
    {
    return Json(true);
    }


    //درخواست ارسال شده مطابق زیر است و مقدار وارد شده باید از آن جدا شود
    //{?RegisterViewModel.fldUserName=solution}
    string username = queryString.Value.Split("=")[1].ToString();
    if (db.tblUser.IsExistUserName(username))
    {
    return Json("Duplicat Username...!");
    }
    else
    {
    return Json(true);
    }
    }


تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات جدول پدر و فرزند در tree view با استفاده از EF
    نوشته شده توسط علی فتحی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 01:44 صبح
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 آبان 1391, 09:56 صبح
  3. سوال: Edit در Grid View با استفاده از RowUpdating
    نوشته شده توسط ARC در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1390, 00:32 صبح
  4. خطا جستجو در Grid View با Text Box
    نوشته شده توسط hessam2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1390, 11:47 صبح
  5. دسترسی به لینک در grid view با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط babi_wd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 00:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •