نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000

  1. #1

    ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000

    من کدی را دارم که در آن با استفاده از ویژوال بیسیک می توان عکس را در بانک اطلاعاتی ذخیره کرد

    --------------------
    بسم الله الرحمن الرحیم
    برای ذخیره عکس در بانک اطلاعاتی SQL Server نوع فیلد عکسی را که در آن جای می گیرد Image انتخاب می کنیم .
    برای فعال سازی در Reference موارد زیر را انتخاب می کنیم:
    Microsoft ActiveX Data Objects 2.7 Library
    Microsoft ActiveX Data Objects Recordset 2.7 Library
    حالا دیگه تخصصی می شه !؟
    خط زیر متغیری تعریف می کند که فایلی را (هر فایلی عکس , متن و ...) در آن جای می گیرد:
    Public st As New ADODB.Stream
    کامپوننت زیر را فعال کنید (البته نه شما استاد گرامی).
    CommonDialog
    بعد اگر بلد نباشید با اون کار کنید از دستورات زیر استفاده کنید :
    dbDialog.DialogTitle = "Open File"
    CdbDialog.Filter = "*.jpg"
    CdbDialog.ShowOpen
    (Picture1.Picture = LoadPicture(CdbDialog.FileName
    خط زیر را هم برای ذخیره کردن عکس در مسیر زیر است :
    SavePicture Picture1.Picture, "c:\arm.bmp"
    توضیحات : عکس درون کنترلر Picture Box را فایل قرار می دهد .
    st.Read
    st.LoadFromFile ("c:\temp\arm.bmp")
    SeatRS.Fields("picture").Value = st.Read


    مشکل بود ایمیل بزنین (انشاالله نمی شه).
    Erdik007@yahoo.com Email :
    آخرین ویرایش به وسیله Bigestlier_3000 : یک شنبه 16 مهر 1385 در 00:57 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  2. #2
    بسم الله الرحمن الرحیم
    برای ذخیره عکس در بانک اطلاعاتی SQL Server نوع فیلد عکسی را که در آن جای می گیرد Image انتخاب می کنیم .
    برای فعال سازی در Reference موارد زیر را انتخاب می کنیم:
    Microsoft ActiveX Data Objects 2.7 Library
    Microsoft ActiveX Data Objects Recordset 2.7 Library
    حالا دیگه تخصصی می شه !؟
    خط زیر متغیری تعریف می کند که فایلی را (هر فایلی عکس , متن و ...) در آن جای می گیرد:
    Public st As New ADODB.Stream
    کامپوننت زیر را فعال کنید (البته نه شما استاد گرامی).
    CommonDialog
    بعد اگر بلد نباشید با اون کار کنید از دستورات زیر استفاده کنید :
    dbDialog.DialogTitle = "Open File"
    CdbDialog.Filter = "*.jpg"
    CdbDialog.ShowOpen
    (Picture1.Picture = LoadPicture(CdbDialog.FileName
    خط زیر را هم برای ذخیره کردن عکس در مسیر زیر است :
    SavePicture Picture1.Picture, "c:\arm.bmp"
    توضیحات : عکس درون کنترلر Picture Box را فایل قرار می دهد .
    st.Read
    st.LoadFromFile ("c:\temp\arm.bmp")
    SeatRS.Fields("picture").Value = st.Read

    مشکل بود ایمیل بزنین (انشاالله نمی شه).
    Erdik007@yahoo.com Email :

  3. #3

    نقل قول: ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000

    یه کم واضح تر بنویسی ممنون می شم

  4. #4

    Post نقل قول: ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sh2007
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان خطه جنوب
    پست
    1,040

    نقل قول: ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000

    نقل قول نوشته شده توسط gavanbakht مشاهده تاپیک
    سلام نمي شه اون پروژه رو اينجا بذاري تا ما استفاده كنيم و سطح معلوماتمون رو بالا ببريم
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000

    راست می گن. با شرمندگی برنامه vb برای ثبت عکس در sql می خوام
    سلام نمي شه اون پروژه رو اينجا بذاري تا ما استفاده كنيم و سطح معلوماتمون رو بالا ببريم
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000

    سلام
    چطور ميشه فايلها را در فايل سرور نگهداري كرد و آدرس تنها را ذخيره كرد و در هنگام باز كردن فايل توسط كاربران آنها را به يك پوشه خاص در كامپيوتر آنها فرستاد و سپس باز كرد

  8. #8

    نقل قول: ذخیره کردن عکس در SQL Server 2000

    سلام .
    من با این روش نتونستم عکس ذخیره کنم قسمت st.read خطا داره نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم ؟
    لطفا کمک کنید فوری فوری

تاپیک های مشابه

  1. SQL Server 2000 بهتره یا SQL Server 2005 برای VB6
    نوشته شده توسط mahmood744 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 دی 1386, 17:52 عصر
  2. Link Server & Import Data In SQL Server 2000
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 01 دی 1386, 13:53 عصر
  3. پیغام خطا پس از نصبSQL Server 2000 روی Windows Server 2003
    نوشته شده توسط ravanfar در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 دی 1383, 23:41 عصر
  4. نصب SQl Server 2000 بر روی ویندوز Net Server 2003.
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مهر 1382, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •