نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ک.م.م دو عدد در سی شارپ

  1. #1

    Post ک.م.م دو عدد در سی شارپ

    توی انجمن یه گشت زدم دیدم مطلبی راجع به ک م م یک عدد در سی شارپ نیست گفتم بزار دست به کار بشم.این کد نسبت به کد های مشابه برای ک م م خوانایی بالاتری داره چون سعی کردم از فرمول ریاضی کمتر استفاده کنم.

    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;


    namespace BMM
    {
    class Program
    {
    public static void Main(string[] args)
    {
    int a, b,LCM=0 ;
    Console.Write("Enter first number : ");
    a = int.Parse(Console.ReadLine());
    Console.Write("Enter second number : ");
    b = int.Parse(Console.ReadLine());
    int[] array1 = new int[a * b];
    int[] array2 = new int[a * b];
    for (int i = 0; i < a * b; i++)
    {
    array1[i] = a * (i + 1);
    array2[i] = b * (i + 1);


    }



    for (int i = 0; i < array1.Length; i++)
    {
    for (int j = 0; j < array2.Length; j++)
    {
    if (LCM==0)
    {
    if (array1[i]==array2[j])
    {
    LCM = array1[i];
    }


    }
    }
    }
    Console.WriteLine("The LCM is : "+LCM);
    }

    }
    }




    تشکر تاپیک یادتون نره

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ک م م دو عدد در سی شارپ

    سلام.
    برای محاسبه ک.م.م دو عدد a و b:
    - عدد بزرگتر از بین دو عدد را پیدا کنید.
    - در یک حلقه از مضرب های عدد بزرگتر، اولین عددی که بر عدد کوچتر بخش پذیر بود ک.م.م است.
    بهینه و دقیق:

    int big = a >= b ? a : b;
    int small = a <= b ? a : b;
    int LCM = small * big;
    for (int i = big; i <= small * big; i += big)
    {
    if (i % small == 0)
    {
    LCM = i;
    break;
    }
    }
    Console.WriteLine(LCM);
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط دو comboBox در سی شارپ
    نوشته شده توسط rashidi_sm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 19 تیر 1397, 11:03 صبح
  2. جمع دو رشته در سی شارپ
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1394, 12:28 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 11:45 صبح
  4. ارتباط دو فرم در سی شارپ
    نوشته شده توسط saeedjafari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 مهر 1389, 14:18 عصر
  5. تبدیل یک رشته به عدد در سی شارپ
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 20:50 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •