نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فراخوانی متد رویداد mouse down

  1. #1

    Lightbulb فراخوانی متد رویداد mouse down

    سلام دوستان
    همونطور که مشخصه performclick رویداد کلیک یه دکمه رو فرا میخونه
    حالا اگه بخوایم رویداد های دیگه فرم مثل mouse down رو فرا بخونیم باید چه کار کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: استفاده از performclick برای رویداد mouse down

    سلام
    اون هم یه متدیه مثل بقیه متدهای خدا! که معمولاً 2 تا پارامتر می گیره حالا شما هر دو تا پارامتر رو مثلا null بفرستید.
    مثلاً
    lbl_MouseDown(null, null);

    یا حتی به جای پارامتر sender میشه از this هم استفاده کرد
    lbl_MouseDown(this, null);

  3. #3

    نقل قول: استفاده از performclick برای رویداد mouse down

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud Zaad مشاهده تاپیک
    سلام
    اون هم یه متدیه مثل بقیه متدهای خدا! که معمولاً 2 تا پارامتر می گیره حالا شما هر دو تا پارامتر رو مثلا null بفرستید.
    مثلاً
    lbl_MouseDown(null, null);

    یا حتی به جای پارامتر sender میشه از this هم استفاده کرد
    lbl_MouseDown(this, null);
    اقا قربون دست نصف مشکلات منو با همین رفع کردی دمت گرم
    فقط من هنوز نمیدونم داستان 2 تا پارامتری که باید بهش بدی چیه
    پارامتر اول با دوم چه فرقی داره اصا sender چیه e چیه جایی توصیح نداده در این مورد

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: استفاده از performclick برای رویداد mouse down


    ******* ویرایش شد

    (object sender, EventArgs e)

    پارامتر اول یه object هست به اسم sender یعنی فرستنده یعنی به شی ای اشاره می کنه که این رویداد ازش صادر شده که می تونه فرم، دکمه، لیبل، چک باکس و ... باشه. مثلا اگه شما روی یه دکمه به اسم btnSave کلیک کنید این دکمه میشه sender. و با کد زیر میشه اسمش رو نمایش داد:
    MessageBox.Show(((Button)sender).Name);

    کاربردش مخصوصاً وقتی که اشیا در حالت اجرا ساخته میشن و اسم و متنشون رو نمی دونیم مشخص میشه. یا وقتی چند کنترل از یه رویداد مشترک استفاده می کنن. مثلاً توی ماشین حساب، رویداد کلیک همه دکمه ها یکی است فقط شماره دکمه فرق میکنه. اینجا نیازی نیست 10 تا رویداد تعریف کنید، یه دونه تعریف می کنید و به همه دکمه ها نسبت میدید و با استفاده از کد زیر شماره روی دکمه رو به دست میارید:
    ((Button)sender).Text


    پارامتر دومی به خود رویداد اشاره میکنه. بعضی جاها یه سری متد و پراپرتی داخلش هست که خیلی کمک می کنه مثلاً توی رویداد CellMouseDoubleClick توی دیتاگریدویو شما اگه e. رو بزنید پراپرتی های ColumnIndex و RowIndex رو می بینید که می تونید شماره سطر و ستون هر سلول رو بدست بیارید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud Zaad : سه شنبه 17 مرداد 1396 در 21:34 عصر دلیل: توضیح بیشتر در مورد کاربرد sender

  5. #5

    نقل قول: استفاده از performclick برای رویداد mouse down

    دمت گرم کلا موضوع رفت تو خوردم
    نمیدونستم اینا رو با تشکر از جواب خوبت دوست من

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1391, 21:28 عصر
  2. فراخوانی یک رویداد در رویدادی دیگر
    نوشته شده توسط msh_gold در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 13:17 عصر
  3. فراخوانی یک رویداد در رویدادی دیگر
    نوشته شده توسط msh_gold در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1387, 08:14 صبح
  4. فراخوانی یک رویداد
    نوشته شده توسط senator_aka در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 08 مرداد 1386, 17:44 عصر
  5. عدم فراخوانی متد onCallerID در KDTele
    نوشته شده توسط hr110 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 23:16 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •