نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

  1. #1

    دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

    سلام
    من از لایبراری tlsharp استفاده میکنم یه کلاینت تلگرام ساختم میتونم کانکت شم پیام بفرستم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطوری عکس پروفایل یوزر یا کانال رو تو پیکچرباکس نمایش بدم چندین روزه تو نت همه جا گشتم نتونستم به نتیجه ای برسم
    هرکی از دوستان میتونه راهنمای کنه ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

    نقل قول نوشته شده توسط hd6855 مشاهده تاپیک
    سلام
    من از لایبراری tlsharp استفاده میکنم یه کلاینت تلگرام ساختم میتونم کانکت شم پیام بفرستم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطوری عکس پروفایل یوزر یا کانال رو تو پیکچرباکس نمایش بدم چندین روزه تو نت همه جا گشتم نتونستم به نتیجه ای برسم
    هرکی از دوستان میتونه راهنمای کنه ممنون میشم
    سلام
    میشه خواهش کنم یه مثال ساده آپلود کنید؟
    باتشکر

  3. #3

    نقل قول: دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه خواهش کنم یه مثال ساده آپلود کنید؟
    باتشکر
    سلام
    بفرمایید.


    int apiId = 12345;
    string apiHash = "XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX";
    string phoneNumber = "+989123456789";
    store = new FileSessionStore();
    client = new TelegramClient(apiId, apiHash, store, "session");

    bool connected = await client.ConnectAsync();

    if(client.IsUserAuthorized())
    {
    MessageBox.Show("Connected");
    }
    else
    {
    hash = await client.SendCodeRequestAsync(phoneNumber);
    MessageBox.Show("code sended");
    }
    private async void btnSendCode_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var user = await client.MakeAuthAsync(phoneNumber, hash, textCode.Text);
    }
    private async void btnSendMessage_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var found = await client.SearchUserAsync("user", 1);
    var u = found.users.lists.OfType<TLUser>().FirstOrDefault( );
    if (u != null)
    {
    await client.SendMessageAsync(new TLInputPeerUser() { user_id = u.id, access_hash = (long)u.access_hash }, textBox2.Text);
    }
    }


  4. #4

    نقل قول: دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

    نحوه دریافت عکس پروفایل هم به این شکله .ولی یه مشکل دارم این که نمیدونم چطوری
    local_id
    secret
    volume_idو
    رو بدست بیارم خواهش میکنم کسی میتونه راهنمای کنه ممنون میشم

    کد دریافت عکس پروفایل که مشکل دارم باهاش:
    TLFile file = await client.GetFile(new TLInputFileLocation()
    {
    local_id = location.local_id,
    secret = location.secret,
    volume_id = location.volume_id
    }, 1024 * 256); // save to jpeg
    using (var m = new MemoryStream(file.bytes))
    {
    var img = Image.FromStream(m);
    img.Save(fileName, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);
    }


  5. #5

    نقل قول: دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

    تونستم مشکلمو حل کنم کدشم میذارم کسی مشکل داشت رفع شه
    چند روز دنبال حل همین مشکل بودم

    یوزر رو سرچ میکنه و عکس پروفایلشو نمایش میده

    var result = await client.SearchUserAsync(txtSearchUser.Text);
    var user = result.users.lists.OfType<TLUser>().FirstOrDefault ();

    var photo = ((TLUserProfilePhoto)user.photo);
    var photoLocation = (TLFileLocation)photo.photo_big;

    TLFile file = await client.GetFile(new TLInputFileLocation()
    {
    local_id = photoLocation.local_id,
    secret = photoLocation.secret,
    volume_id = photoLocation.volume_id
    }, 1024 * 256);

    // save to jpeg
    using (var m = new MemoryStream(file.bytes))
    {
    var img = Image.FromStream(m);
    userImage.Image = img;
    //img.Save("fileName", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);
    }

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

    الآن عکس خطی که بهش کانکت شدی رو میخوایی یا عکس مخاطبات و کانال هات ؟

  7. #7

    نقل قول: دریافت عکس پروفایل کاربر یا کانال تلگرام با استفاده از لایبراری tlsharp

    سلام
    سایتی به نام تلجو هست که
    سرویس اشتراک و جستجو کانال و محتوای کانال های تلگرام هست و همچین کاری داره انجام میده
    میتونید اونجا نمونش رو ببینید:
    https://telejo.com

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ذخیره کردن یک صفحه یا یک فایل با استفاده از Javascript
    نوشته شده توسط khayyamrad در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 آذر 1392, 23:18 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 07:22 صبح
  3. کنترل موقیت کاربر در نرم افزار با استفاده از ريجیستری
    نوشته شده توسط صمد حسین زاده آزاد در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 10:54 صبح
  4. سوال: ذخیره عکس در دیتابیس اس کیو ال با استفاده از ویبی
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 23:38 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 اسفند 1389, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •