نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه

  1. #1

    روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه

    من یه سری داده دارم که فقط موقع اجرای برنامه بهش نیاز دارم
    مثلا فرض کنید اطلاعات یک جدول از یک پایگاه داده را میخوام در حافظه سیستم نگداری کنم
    اما نمیخوام از دیتابس استفاده کنم

    البته توجه داشته باشید در واقع اطلاعات من از پایگاه داده خوانده نمیشن زیرا در این صورت نیازی به پرسیدن این سوال نبود
    برای تفهیم شما این مثال را عرض میکنم

    میخواستم ببینم چیزی هست مثل مثلا stringlist اما بشه اطلاعات چند فیلد از یک جدول را در آن نگهداری کرد و مثلا با استفاده از id به انها دسترسی داشت

    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
    اگه نیاز بود بگید تا بازم توضیح بدم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه

    با سلام
    روشهای مختلفی برای این کار وجود داره که در ابتدای اجرای برنامه داده های اون جدول رو لود کنی و در حافظه نگهداری کنی
    یکی استفاده از Memory Table هست که شما می تونی فیلدهای جدولت رو توی اون تعریف کنی و به صورت رکورد اطلاعات رو داخلش نگهداری کنی. مثلا TFDmemTable
    روش دیگه استفاده از لیستهای Generic هست می تونی یک کلاس تعریف کنی که معادل جدولت در دیتابیس باشه و بعد مثلا یک TList از اون کلاس تعریف کنی و داده ها رو داخل اون نگهداری کنی. TList

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    144

    نقل قول: روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه

    من یه سری داده دارم که فقط موقع اجرای برنامه بهش نیاز دارم
    مثلا فرض کنید اطلاعات یک جدول از یک پایگاه داده را میخوام در حافظه سیستم نگداری کنم
    اما نمیخوام از دیتابس استفاده کنم
    منظورتون از حافظه سیستم (هارد دیسک) هست ؟

    اگر منظور این باشه که میتونید اطلاعات رو توی یک فایل ذخیره و بعد زمان اجرا لود و حتی ویرایش کنید .

  4. #4

    نقل قول: روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه

    روش دیگه استفاده از لیستهای Generic هست می تونی یک کلاس تعریف کنی که معادل جدولت در دیتابیس باشه و بعد مثلا یک TList از اون کلاس تعریف کنی و داده ها رو داخل اون نگهداری کنی. TList
    ممنون از پاسختون
    میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید

    منظورتون از حافظه سیستم (هارد دیسک) هست ؟
    منظورم حافظه موقت هست

    با تشکر از هردوتون

  5. #5

    نقل قول: روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه

    کلاینت دیتاست، و سایر مموری تیبل ها می تونن کار شما رو راه بندازن.
    آخرین ویرایش به وسیله یوسف زالی : جمعه 08 مرداد 1400 در 23:28 عصر
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  6. #6

    نقل قول: روشی به عنوان جایگزین استفاده از database در زمان اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط beginner_1395 مشاهده تاپیک
    من یه سری داده دارم که فقط موقع اجرای برنامه بهش نیاز دارم
    مثلا فرض کنید اطلاعات یک جدول از یک پایگاه داده را میخوام در حافظه سیستم نگداری کنم
    اما نمیخوام از دیتابس استفاده کنم

    البته توجه داشته باشید در واقع اطلاعات من از پایگاه داده خوانده نمیشن زیرا در این صورت نیازی به پرسیدن این سوال نبود
    برای تفهیم شما این مثال را عرض میکنم

    میخواستم ببینم چیزی هست مثل مثلا stringlist اما بشه اطلاعات چند فیلد از یک جدول را در آن نگهداری کرد و مثلا با استفاده از id به انها دسترسی داشت

    امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
    اگه نیاز بود بگید تا بازم توضیح بدم
    رجیستری ویندوز




تاپیک های مشابه

  1. اجرای فرم2 قبل از فرم1 در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط khosro hoseini در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 18:59 عصر
  2. روش استفاده از Database در #C
    نوشته شده توسط mamali_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 13:31 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 دی 1386, 13:02 عصر
  4. تبدیل یک برنامه mfc به dll و استفاده از آن در vb.net
    نوشته شده توسط Farsad در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 09:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •