نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت دایرکتوری در C#‎‎

  1. #1

    ساخت دایرکتوری در C#‎‎

    با سلام در C#‎‎‎ راهی نیست که بشه چک کرد اگر یک فایل وجود نداشت خود فایل و هر قسمت از دایرکتوری اون که وجود نداشت رو ساخت ؟ . مثلا چک کرد که اگر فایل c:\test\test1\test.txt اگر وجود نداشت هم خود فایل رو بسازه هم اگر هر کدوم از فولدر های test و test1 وجود نداشت اون هارو هم بسازه ممنون می شم من رو راهنمای کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ساخت دایرکتوری در C#‎‎‎

    با استفاده از یوزینگ system.io و کلاس های File و Directory میتونی این عملو انجام بدی
    برای بررسی وجود فایل File.Exist() . خودتون نگاه کنید توابعشونو خیلی راحت تر متوجه میشید.
    برای شما میشه کد زیر



    bool b = Directory.Exists(@"c:\test\test1");
    if(!b)
    {
    Directory.CreateDirectory(@"c:\test\test1");
    File.Create(@"c:\test\test1\test.txt");
    }
    else
    {
    File.Create(@"c:\test\test1\test.txt");
    }



تاپیک های مشابه

  1. ساخت دایرکتوری با خصوصیات دلخواه در سی شارپ
    نوشته شده توسط amir ali askari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1395, 12:52 عصر
  2. ساخت فولدر در دایرکتوری هاست
    نوشته شده توسط mhq1368 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 26
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 19:38 عصر
  3. در خواست کمک ، درباره ساخت دایرکتوری روت
    نوشته شده توسط pourazari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 17:45 عصر
  4. ساخت کامپوننت در دلفی
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 17:24 عصر
  5. ساخت باتون در حین اجرای برنامه
    نوشته شده توسط حسن در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 01:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •