نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوشتن در فایل اکسل خاص

  1. #1

    نوشتن در فایل اکسل خاص

    سلام دوستان
    با استفاده از یکسری کد دادهای یک دیتاگرید رو توی یک فایل اکسل میریزم وخروجی به کاربر میدم حالا کاری که می خوام انجام بدم اینکه بعضی ازسلولهای فایل ایجاد شده خروجی ،فونت یا رنگ پس زمینه سلولشون فرق کنه توی vb کدش یه چیزی تقریبا توی این مایه هاست
    'Dim style As Microsoft.Office.Interop.Excel.Style          'style = obook.w.Styles.Add("Style1")
    'style.Font.Name = "Arial"
    'style.Font.Bold = True
    'style.Font.Size = 12

    توی #C چه جوری میشه کدش ممنون از لطفتون

  2. #2

    نقل قول: نوشتن در فایل اکسل خاص

    using Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel;
    Excel.Range chartRange;
    worksheet.Cells[1, 1].Font.Bold = true;
    worksheet.Cells[1, 1].Font.Name = "B Titr";
    chartRange = worksheet.get_Range("a1");
    chartRange.Interior.Color = System.Drawing.ColorTranslator.ToOle(System.Drawin g.Color.Yellow);
    chartRange.Font.Color = System.Drawing.ColorTranslator.ToOle(System.Drawin g.Color.Red);
    chartRange.Font.Size = 20;

    سلام دوستان از این کدها استفاده کردم جواب داد گفتم شاید بدرد بقیه هم خورد

  3. #3

    نقل قول: نوشتن در فایل اکسل خاص

    سلام فقط دوستان اگر تغییر اندازه یک سلول خاص رو بلد بودن بگن ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نوشتن اطلاعات در فایل اکسل
    نوشته شده توسط fereshte_b در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1393, 14:06 عصر
  2. سوال: ايجاد و نوشتن در يك جاي خاص از فايل Word ....؟
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 16:37 عصر
  3. ايجاد و نوشتن در يك جاي خاص از فايل Word ؟
    نوشته شده توسط Afshin160 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 03:04 صبح
  4. نوشتن در فایل های aspxو ascx
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 02:37 صبح
  5. نوشتن در فایل Word
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1384, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •