مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا به نظر شما کاربردی است؟

رای دهنده
4. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • آری

    3 75.00%
  • [یر

    1 25.00%
نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: آموزش اجرای کد های C#‎ .Net در اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    Thumbs up آموزش اجرای کد های C#‎‎ .Net در اکسس

    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید


    روراست چند وقتیه که خودم برای یکسری کد ها در اکسس از سی شارپ استفاده میکنم



    خواستم عید قربان به عنوان عیدی قرار بدم و حالا نشد ( حالا دوستان عیدی حساب کنن )



    ولی امروز برای دوستان قرار میدم شاید کمکی باشی برای بهتر شدن کار هاشون



    یا حق
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : چهارشنبه 15 شهریور 1396 در 02:46 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎‎ .Net در اکسس

    این مطلب رو فقط در اینجا عنوان کردم و برای اولین باره که این کار انجام میشه

    کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع می باشد


    خوب میگم حالا ....


    اول از همه که بسیار مهمه از ضمیمه dll رو که ساختم دانلود کنید

    نکات بسیار مهم هستند

    اگر ویندوز شما 64 بیتی

    باید هم در
    C:\Windows\System32
    و هم در C:\Windows\SysWOW64

    اگر 32 بیتی

    فقط در C:\Windows\System32

    کپی بفرمایید

    نکته بعدی

    برای اینکار حتما باید netFrameWork 4 رو نصب داشته باشد

    پس رو ویندوز XP نصب نمیشه

    بعد باید CMD رو در حالت Administrator باز کنید

    در ترمینال ویندوز یا همون CMD عبارت زیر رو تایپ کنید


    cd "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319 "

    وبعد کلید Enter رو بزنید

    و بعد دستور زیر رو وارد کنید و Enter رو بزنید

    regasm DN.dll /tlb:DN.tbl

    اگر درست انجام داده باشد باید عبارت زیر رو ببینید

    C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319>rega sm DN.dll /tlb:DN.tbl
    Microsoft .NET Framework Assembly Registration Utility version 4.6.1586.0
    for Microsoft .NET Framework version 4.6.1586.0
    Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.


    Types registered successfully
    Assembly exported to 'C:\Windows\SYSTEM32\DN.tbl', and the type library was registered successfully

    حالا با موفقیت DLL رو نصب کردید

    حالا به سراغ اکسس بروید

    از منوی Tools بر روی References کلیک کنید

    حالا درون لیست به دنبال DN بگردید و بعد تیک رو بزنید و OK کنید

    حالا برای اجرا

    به شکل زیر عمل کنید


    Dim CSharpCode As DN.DotNet
    Set CSharpCode = New DN.DotNet
    Dim Command As String



    خوب این قسمت مهمه

    در دستورات C#‎‎‎‎‎‎ هرجا که به " برخورد کردید باید از این روش استفاده کنید

    مثال

    دستور C#‎‎‎‎‎‎


    string cName = "Rick" ;

    باید اینطوری بشه


    "string cName = " & """" & "Rick" & """" & ";"


    خوب برای اینکه سطر ها رو هم رعایت کنید

    مثال

    کد C#‎‎‎‎‎‎


    string cName = "Rick" ;
    MessageBox.Show("Hello World" + cName);
    return (object) DateTime.Now;


    تبدیل شده


    "string cName = " & """" & "Rick" & """" & ";" & _
    "MessageBox.Show(" & """" & "Hello World" & """" & " + cName);" & _
    "return (object) DateTime.Now;"


    و در آخر هم این دستور


    CSharpCode.ExcutCSharpDotNetCode(Command)


    در صورت استقبال برای VB.NET رو هم براتون قرار میدم

    البته در این روش فعلا جلوی اضافه کردن رفرنس رو گرفتم

    اگر استقبال بشه با قابلیت رفنس به همراه آموزشش رو قرار میدم


    امید وارم به کارتون بیاد

    فایل نمونه هم پیوست شده


    سوالی بود در خدمتم


    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله AbbasSediqi : چهارشنبه 15 شهریور 1396 در 17:33 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎ .Net در اکسس

    امیدوارم اساتید هم به این تاپیک نگاهی کنند و نظر بدن

    جناب بهرامی و پیروز مهر و امیری و امیر زاده و...

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    پست
    45

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎ .Net در اکسس

    سلام جناب آقای صدیقی !
    جسارتاً این آموزش (آموزش اجرای کد های C#‎‎ .Net در اکسس) چه کاربردی در اکسس دارد و یا به عبارتی چه امتیازی برای اکسس ایجاد می کند ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎ .Net در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط atf_1379 مشاهده تاپیک
    سلام جناب آقای صدیقی !
    جسارتاً این آموزش (آموزش اجرای کد های C#‎‎‎ .Net در اکسس) چه کاربردی در اکسس دارد و یا به عبارتی چه امتیازی برای اکسس ایجاد می کند ؟

    لود کردن اکسس با C#‎ .NET


    Access.Application oAccess = null;

    // Start a new instance of Access for Automation:
    oAccess = new Access.ApplicationClass();

    // Open a database in exclusive mode:
    oAccess.OpenCurrentDatabase(
    "c:\\mydb.mdb", //filepath
    true //Exclusive
    );


    Print or Preview an Access Report

    To preview or to print an Access report, you call the OpenReport method of the DoCmd object. When you call OpenReport, one of the arguments that you pass determines whether the report is previewed on the screen, or whether it is sent to the printer:


    // Preview a report named Sales:
    oAccess.DoCmd.OpenReport(
    "Sales", //ReportName
    Access.AcView.acViewPreview, //View
    System.Reflection.Missing.Value, //FilterName
    System.Reflection.Missing.Value //WhereCondition
    );

    // Print a report named Sales:
    oAccess.DoCmd.OpenReport(
    "Sales", //ReportName
    Access.AcView.acViewNormal, //View
    System.Reflection.Missing.Value, //FilterName
    System.Reflection.Missing.Value //WhereCondition
    );


    Notice that the View argument determines whether the report is displayed in Access or whether it is sent to the printer. The WhereCondition argument can limit the report's recordset, if you use a valid SQL WHERE clause (without the word WHERE.) Notice that you can use System.Reflection.Missing.Value to skip any object parameters that are optional.

    If you are previewing a report, be sure to set the Visible property of the Application object so that Access is visible on the screen. In this way, the user can view the report in the Access window.

    There is another way to print a report or other objects in the database. Use the PrintOut method of the DoCmdobject. In this example, you select a report named Employees in the Database window, and then you call PrintOutto print the selected object. The PrintOut method allows you to provide arguments that correspond to the Print dialog box in Access:


    // Select the Employees report in the database window:
    oAccess.DoCmd.SelectObject(
    Access.AcObjectType.acReport, //ObjectType
    "Employees", //ObjectName
    true //InDatabaseWindow
    );

    // Print 2 copies of the selected object:
    oAccess.DoCmd.PrintOut(
    Access.AcPrintRange.acPrintAll, //PrintRange
    System.Reflection.Missing.Value, //PageFrom
    System.Reflection.Missing.Value, //PageTo
    Access.AcPrintQuality.acHigh, //PrintQuality
    2, //Copies
    false //CollateCopies
    );


    Or, in some cases, you may want to use both the OpenReport and the PrintOut methods to print a report. Suppose you want to print multiple copies of the Employees report but only for a specific employee. This example first uses OpenReport to open the Employees report in preview mode, using the WhereCondition argument to limit the records to a specific employee. Then, PrintOut is used to print multiple copies of the active object:


    // Open the report in preview mode using a WhereCondition:
    oAccess.DoCmd.OpenReport(
    "Employees", //ReportName
    Access.AcView.acViewPreview, //View
    System.Reflection.Missing.Value, //FilterName
    "[EmployeeID]=1" //WhereCondition
    );

    // Print 2 copies of the active object:
    oAccess.DoCmd.PrintOut(
    Access.AcPrintRange.acPrintAll, //PrintRange
    System.Reflection.Missing.Value, //PageFrom
    System.Reflection.Missing.Value, //PageTo
    Access.AcPrintQuality.acHigh, //PrintQuality
    2, //Copies
    false //CollateCopies
    );

    // Close the report preview window:
    oAccess.DoCmd.Close(
    Access.AcObjectType.acReport, //ObjectType
    "Employees", //ObjectName
    Access.AcCloseSave.acSaveNo //Save
    );



    Show and Edit an Access Form

    Visual C#‎ .NET has very powerful form capabilities. However, there may be times when you want the user to view a form that was previously developed in Access. Or, you may have a form in your Access database that provides criteria for a query or report, and you must open that form before you can preview or print the report. To open and show an Access form, you call the OpenForm method of the DoCmd object:


    // Show a form named Employees:
    oAccess.DoCmd.OpenForm(
    "Employees", //FormName
    Access.AcFormView.acNormal, //View
    System.Reflection.Missing.Value, //FilterName
    System.Reflection.Missing.Value, //WhereCondition
    Access.AcFormOpenDataMode.acFormPropertySettings, //DataMode
    Access.AcWindowMode.acWindowNormal, //WindowMode
    System.Reflection.Missing.Value //OpenArgs
    );



    باز کردن فایل دارای پسورد

    Access Security Dialog Boxes

    When you automate Access, you may be prompted to enter a user name or a password, or both, when you try to open a database. If the user enters the wrong information, an error will occur in your code. There may be times when you want to avoid these dialog boxes and instead to programmatically provide the user name and password so that your Automation code runs uninterrupted.

    There are two types of security in Microsoft Access: password-protected databases and user-level security through a workgroup file (System.mdw). If you are trying to open a database that is password protected, you will receive a dialog box prompting for the database password. User-level security is different from a password-protected database. When user-level security is activated, Access displays a logon dialog box prompting for both a user name and password before the user can open any database in Access. For more information about Access security and the workgroup information file, click the article number below to view the article in the Microsoft Knowledge Base:

    305542 Understanding the role of workgroup information files in Access security


    Avoiding Database Password Dialog Boxes

    If you are opening a database that has been protected with a password, you can avoid the dialog box by providing the password to the OpenCurrentDatabase method


    // Open a password-protected database in shared mode:
    // Note: The bstrPassword argument is case-sensitive
    oAccess.OpenCurrentDatabase(
    "c:\\mydb.mdb", //filepath
    false, //Exclusive
    "MyPassword" //bstrPassword
    );


    Here is an example, where oAccess has been previously set to an instance of Access that does not have a database open. This code provides the password to the database to avoid a dialog box:


    string sDBPassword = "MyPassword"; //database password
    DAO._DBEngine oDBEngine = oAccess.DBEngine;
    DAO.Database oDB = oDBEngine.OpenDatabase("c:\\mydb.mdb",
    false, false, ";PWD=" + sDBPassword);
    oAccess.OpenCurrentDatabase("c:\\mydb.mdb", false);
    oDB.Close();
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(oDB);
    oDB = null;
    System.Runtime.InteropServices.Marshal.ReleaseComO bject(oDBEngine);
    oDBEngine = null;




    و منبع

    https://support.microsoft.com/en-us/...using-visual-c

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎ .Net در اکسس

    هوووووووو وه حالا چه دردیه
    این همه پدر خودمون در بیاریم که یک تیکه کد C شارپ رو تو اکسل اجرا کنیم . که چی؟

    داخل خود اکسل از ویژوال بیسیک پشتیبانی می‌کنه هم خیلی راحت‌تر و سبکتره و هم Dll نمی‌خواد که جَخ تازه بیایی ریجسترشون هم بکنی.
    کدی در c شارپ یک ماه طول می‌کشه بنویسی با ویبیش میتونی تو هفته بنویسی.
    (والا)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎ .Net در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    هوووووووو وه حالا چه دردیه
    این همه پدر خودمون در بیاریم که یک تیکه کد C شارپ رو تو اکسل اجرا کنیم . که چی؟

    داخل خود اکسل از ویژوال بیسیک پشتیبانی می‌کنه هم خیلی راحت‌تر و سبکتره و هم Dll نمی‌خواد که جَخ تازه بیایی ریجسترشون هم بکنی.
    کدی در c شارپ یک ماه طول می‌کشه بنویسی با ویبیش میتونی تو هفته بنویسی.
    (والا)
    دوست گرامی این برای اجرای رفرنس هایی که در vb6 و یا vba
    قابلیت اجرا نداره قرار داده شده
    یا حق

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    پست
    45

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎‎ .Net در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط www.pc3enter.tk مشاهده تاپیک
    هوووووووو وه حالا چه دردیه
    این همه پدر خودمون در بیاریم که یک تیکه کد C شارپ رو تو اکسل اجرا کنیم . که چی؟

    داخل خود اکسل از ویژوال بیسیک پشتیبانی می‌کنه هم خیلی راحت‌تر و سبکتره و هم Dll نمی‌خواد که جَخ تازه بیایی ریجسترشون هم بکنی.
    کدی در c شارپ یک ماه طول می‌کشه بنویسی با ویبیش میتونی تو هفته بنویسی.
    (والا)


    نقل قول نوشته شده توسط AbbasSediqi مشاهده تاپیک
    دوست گرامی این برای اجرای رفرنس هایی که در vb6 و یا vba
    قابلیت اجرا نداره قرار داده شده
    یا حق
    سلام به همه
    فکر کنم منظور جناب www.pc3enter.tk عزیز از کلمه اکسل همان اکسس باشد ، چون اینجا تالار اکسس است و عمدتاً در مورد اکسس بحث میشود .
    و اما بنده هم که خیلی در برنامه نویسی حرفه ای نیستم یک جورائی نظر جناب www.pc3enter.tk تائید می کنم چرا که در برنامه نویسی تحت اکسس به تنها چیزی که شاید ضرورت داشته باشد نیاز پیدا کنیم ایجاد یک فایل لودر برای اجرای اکسس ، آن هم برای اجرای یک فایل اکسس پسورد دار است و گرنه فایل اکسسی که بدون پسورد است برای اجرای آن نیاز به فایل لودر وجود ندارد . و بعد هم ضرورتی وجود ندارد که خارج از محیط اکسس فرم یا گزارش خاصی اجرا شود چون با اجرای اکسس این عملیات در داخل محیط اکسس قابل اجرا است . البته به توجه به تاپیک های که در این تالار ایجاد شده به نظر میرسد منظور جناب AbbasSediqi از استفاده از کدهای سی شارپ این باشد که کرک رمز عبوری که برای فایل اکسس در فایل لودر اجرائی وارد شده مشکلتر از کرک رمز عبور در فایل لودر نوشته شده با وی بی باشد .
    تا جائی که من پرس و جو کردم و نظر دوستان حرفه ای را جویا شد در همان محیط وی بی هم اگر رمز عبور را قدری حرفه ای تر وارد کنیم کرک نمودن آن به این راحتی هم نیست .
    موفق باشین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎‎ .Net در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط atf_1379 مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    فکر کنم منظور جناب www.pc3enter.tk عزیز از کلمه اکسل همان اکسس باشد ، چون اینجا تالار اکسس است و عمدتاً در مورد اکسس بحث میشود .
    و اما بنده هم که خیلی در برنامه نویسی حرفه ای نیستم یک جورائی نظر جناب www.pc3enter.tk تائید می کنم چرا که در برنامه نویسی تحت اکسس به تنها چیزی که شاید ضرورت داشته باشد نیاز پیدا کنیم ایجاد یک فایل لودر برای اجرای اکسس ، آن هم برای اجرای یک فایل اکسس پسورد دار است و گرنه فایل اکسسی که بدون پسورد است برای اجرای آن نیاز به فایل لودر وجود ندارد . و بعد هم ضرورتی وجود ندارد که خارج از محیط اکسس فرم یا گزارش خاصی اجرا شود چون با اجرای اکسس این عملیات در داخل محیط اکسس قابل اجرا است . البته به توجه به تاپیک های که در این تالار ایجاد شده به نظر میرسد منظور جناب AbbasSediqi از استفاده از کدهای سی شارپ این باشد که کرک رمز عبوری که برای فایل اکسس در فایل لودر اجرائی وارد شده مشکلتر از کرک رمز عبور در فایل لودر نوشته شده با وی بی باشد .
    تا جائی که من پرس و جو کردم و نظر دوستان حرفه ای را جویا شد در همان محیط وی بی هم اگر رمز عبور را قدری حرفه ای تر وارد کنیم کرک نمودن آن به این راحتی هم نیست .
    موفق باشین
    با سلام دوباره

    با نگاه کردن به اولین تاپیک

    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید


    روراست چند وقتیه که خودم برای یکسری کد ها در اکسس از سی شارپ استفاده میکنم
    و

    دوست گرامی این برای اجرای رفرنس هایی که در vb6 و یا vba
    قابلیت اجرا نداره قرار داده شده
    یا حق
    عرض کردم بیشتر به منظور رفرنس هایی که در اکسس قابلیت اجرا ندارن

    مثال

    از سایت مایکروسافت

    لیست dll , exe هایی که در vba و یا vb6 ساپورت نمیشن

    https://docs.microsoft.com/en-us/vis...b6/vb6-support
    Unsupported runtime files

    anibtn32.ocx spin32.ocx rpcltscm.dll rdocurs.dll
    graph32.ocx gauge32.ocx rpcmqcl.dll vbar332.dll
    keysta32.ocx gswdll32.dll rpcmqsvr.dll visdata.exe
    autmgr32.exe ciscnfg.exe rpcss.exe vsdbflex.srg
    autprx32.dll olecnv32.dll dbmsshrn.dll threed32.ocx
    racmgr32.exe rpcltc1.dll dbmssocn.dll MSWLess.ocx
    racreg32.dll rpcltc5.dll windbver.exe tlbinf32.dll
    grid32.ocx rpcltccm.dll msderun.dll triedit.dll
    msoutl32.ocx rpclts5.dll odkob32.dll
    مثال triedit.dll

    در wikipedia

    https://en.wikipedia.org/wiki/DHTMLEdit

    DHTMLEdit

    From Wikipedia, the free encyclopedia


    DHTMLEdit is an ActiveX control for Microsoft Internet Explorer 5 and later. It allows Web authors and application developers to add WYSIWYG DHTML editing capabilities to their Web sites and applications. The editing component uses Microsoft's Component Object Model (COM) technology to provide access to editing services such as basic HTML formatting, tables, undo and redo, and absolute positioning.
    Because of several security issues with this ActiveX control, Microsoft decided to discontinue shipping it with Windows Vista. Also, Internet Explorer has continued to evolve, incorporating WYSIWYG editing features of its own in Internet Explorer 5.5 and Internet Explorer 6. The control was present in the Beta 1 version of Windows Vista, but is absent in subsequent Windows releases.
    However, because several programs and websites require this control to function correctly, it is still available as a separate download from Microsoft Download Center. More information can be found here.


    در vba و یا vb6 قابلیت استفاده نداره


    امیدوارم توضیحم کامل باشه

    یا حق

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار AbbasSediqi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎‎ .Net در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط atf_1379 مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    فکر کنم منظور جناب www.pc3enter.tk عزیز از کلمه اکسل همان اکسس باشد ، چون اینجا تالار اکسس است و عمدتاً در مورد اکسس بحث میشود .
    و اما بنده هم که خیلی در برنامه نویسی حرفه ای نیستم یک جورائی نظر جناب www.pc3enter.tk تائید می کنم چرا که در برنامه نویسی تحت اکسس به تنها چیزی که شاید ضرورت داشته باشد نیاز پیدا کنیم ایجاد یک فایل لودر برای اجرای اکسس ، آن هم برای اجرای یک فایل اکسس پسورد دار است و گرنه فایل اکسسی که بدون پسورد است برای اجرای آن نیاز به فایل لودر وجود ندارد . و بعد هم ضرورتی وجود ندارد که خارج از محیط اکسس فرم یا گزارش خاصی اجرا شود چون با اجرای اکسس این عملیات در داخل محیط اکسس قابل اجرا است . البته به توجه به تاپیک های که در این تالار ایجاد شده به نظر میرسد منظور جناب AbbasSediqi از استفاده از کدهای سی شارپ این باشد که کرک رمز عبوری که برای فایل اکسس در فایل لودر اجرائی وارد شده مشکلتر از کرک رمز عبور در فایل لودر نوشته شده با وی بی باشد .
    تا جائی که من پرس و جو کردم و نظر دوستان حرفه ای را جویا شد در همان محیط وی بی هم اگر رمز عبور را قدری حرفه ای تر وارد کنیم کرک نمودن آن به این راحتی هم نیست .
    موفق باشین

    در ضمن قابلیت نوشتن container در vb6 و یا vba وجود نداره

    این رو در vb6 و یا vba معادل سازی کنید

    اگر امکان داره

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post2333284

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    پست
    45

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎‎‎ .Net در اکسس

    سلام جناب صدیقی!
    با توجه به شناختی که درخصوص دیکامپایل نمودن فایل های اجرائی و نحوه دسترسی به سورس کدهای مربوطه در فایل های فوق دارید ممنون میشم اگر به سوال زیر با اطمینان پاسخ بدهید
    دسترسی به کدها در یک فایل اجرائی C#‎‎‎‎ .Net سخت تر است یا کدها نوشته شده در فایل های کامپایل شده اکسس در قالب فرمت mde یا accde
    با تشکر

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    پست
    45

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎‎‎ .Net در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط atf_1379 مشاهده تاپیک
    سلام جناب صدیقی!
    با توجه به شناختی که درخصوص دیکامپایل نمودن فایل های اجرائی و نحوه دسترسی به سورس کدهای مربوطه در فایل های فوق دارید ممنون میشم اگر به سوال زیر با اطمینان پاسخ بدهید
    دسترسی به کدها در یک فایل اجرائی C#‎‎‎‎‎ .Net سخت تر است یا کدها نوشته شده در فایل های کامپایل شده اکسس در قالب فرمت mde یا accde
    با تشکر
    سلام
    فکر کنم سوالی که کردم خیلی سخت بود که دوستان حرفه ای تا کنون پاسخی در خصوص آن ارائه ننمودند
    جناب استاد بهرامی ! لطفاً با عنایت به پیام خصوصی در صورت امکان اظهار نظر فرمائید.
    با تشکر

  13. #13
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1394
    پست
    39

    نقل قول: آموزش اجرای کد های C#‎‎‎‎ .Net در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط atf_1379 مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم سوالی که کردم خیلی سخت بود که دوستان حرفه ای تا کنون پاسخی در خصوص آن ارائه ننمودند
    جناب استاد بهرامی ! لطفاً با عنایت به پیام خصوصی در صورت امکان اظهار نظر فرمائید.
    با تشکر
    سلام
    با توجه به ماهیت سؤال و عنوان این تاپیک ، بهتر است سؤالتان را دریک تاپیک مجزا مطرح نمائید !
    یا علی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای کنترل های asp.net در MVC
    نوشته شده توسط alireza2220 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 07:11 صبح
  2. سوال: اجرای کنترل های asp.net در MVC
    نوشته شده توسط alireza2220 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 12 خرداد 1391, 21:25 عصر
  3. سوال: عدم اجرای کد های Backup گیری در Access 2007
    نوشته شده توسط me_mohammadiyan در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 تیر 1388, 23:30 عصر
  4. اجرای پروژه های ASP.NET در ویستا
    نوشته شده توسط C#‎Lovers در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 03 بهمن 1387, 12:15 عصر
  5. جلوگیری از اجرای کد های آپلود شده در سایت
    نوشته شده توسط shahab_ksh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 11:29 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •