نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mjzaret
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    Delphi
    پست
    48

    Smile چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    سلام

    من ميخوام بالاي ديتاگريد ويو تكست باكسي قرار بگيره و برام فيلترينگ رو ايجاد كنه.

    مثل تصوير زير:



    ديتابيس من اكسس هست.

    شاد باشيد

  2. #2

    نقل قول: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mjzaret مشاهده تاپیک
    سلام

    من ميخوام بالاي ديتاگريد ويو تكست باكسي قرار بگيره و برام فيلترينگ رو ايجاد كنه.

    مثل تصوير زير:



    ديتابيس من اكسس هست.

    شاد باشيد
    من با اکسس کار نکردم ولی توو اس کیو ال با یه کوئری و تابع like میتونی عمل فیلتر رو اعمال کنی اگه خواستی بیشتر راهنماییت میکنم
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار shahab2025
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تا شعاع فعالیت کیبرد بیسیم خودم
    پست
    516

    نقل قول: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    من از گرید جانوس استفاده میکنم که خودش داره و به راحتی هم خاموش و روشن میشه

  4. #4

    نقل قول: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    من با گرید تلریک کار میکنم و خودش فیلترینگ داره و کاربر مشخص میکنه هر نوع فیلتری که بخواد بزاره رو گرید(مانند : شروع با ، پایان با ، مساوی ، بزرگتر از ، کوچکتر از ، مخالف ، شامل نشود و...)
    پیشنهادم به شما گرید تلریکه که خودش اتومات داره همه نو فیلتری و از فیلتر خروجی اکسل و پی دی اف و پرینت هم میده
    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط javad.jaddi مشاهده تاپیک
    من با گرید تلریک کار میکنم و خودش فیلترینگ داره و کاربر مشخص میکنه هر نوع فیلتری که بخواد بزاره رو گرید(مانند : شروع با ، پایان با ، مساوی ، بزرگتر از ، کوچکتر از ، مخالف ، شامل نشود و...)
    پیشنهادم به شما گرید تلریکه که خودش اتومات داره همه نو فیلتری و از فیلتر خروجی اکسل و پی دی اف و پرینت هم میده
    موفق باشی
    آره گرید تلریک خوبه فیلترهاش قابلیت نمایش فارسی هم داره. اما من خروجی به اکسلشو نتونستم پیدا کنم . البته تو ویندوز فرم.

  6. #6

    نقل قول: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    یه کلید میذاری توی فرم برای خروجی دادن به اکسل و توی رویداد کلیک این کد رو میزاری

    string fileName = this.saveFileDialog1.FileName;
    bool openExportFile = false;
    RunExportToExcelML(fileName, ref openExportFile);

    و تابعی که خروجی اکسل هم میده اینه

    private void RunExportToExcelML(string fileName, ref bool openExportFile)
    {
    ExportToExcelML excelExporter = new ExportToExcelML(this.DGX);
    excelExporter.SheetName = "گزارش روزانه";
    excelExporter.SummariesExportOption = SummariesOption.ExportAll;

    try
    {
    excelExporter.RunExport(fileName);
    DialogResult dr = MessageBox.Show("عملیات با موفقیت انجام شد.فایل مورد نظر را باز میکنید؟",
    "خروجی به Excel", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    fileName = fileName + ".xls";
    System.Diagnostics.Process process2 = new System.Diagnostics.Process();process2.StartInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(fileName);proc ess2.Start();
    }
    }
    catch (IOException ex)
    {
    MessageBox.Show(this, ex.Message, "I/O Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 23 شهریور 1396 در 20:25 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط com_engineer_ab مشاهده تاپیک
    یه کلید میذاری توی فرم برای خروجی دادن به اکسل و توی رویداد کلیک این کد رو میزاری

    string fileName = this.saveFileDialog1.FileName;
    bool openExportFile = false;
    RunExportToExcelML(fileName, ref openExportFile);

    و تابعی که خروجی اکسل هم میده اینه

    private void RunExportToExcelML(string fileName, ref bool openExportFile)
    {
    ExportToExcelML excelExporter = new ExportToExcelML(this.DGX);
    excelExporter.SheetName = "گزارش روزانه";
    excelExporter.SummariesExportOption = SummariesOption.ExportAll;

    try
    {
    excelExporter.RunExport(fileName);
    DialogResult dr = MessageBox.Show("عملیات با موفقیت انجام شد.فایل مورد نظر را باز میکنید؟",
    "خروجی به Excel", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question);
    if (dr == DialogResult.Yes)
    {
    fileName = fileName + ".xls";
    System.Diagnostics.Process process2 = new System.Diagnostics.Process();process2.StartInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo(fileName);proc ess2.Start();
    }
    }
    catch (IOException ex)
    {
    MessageBox.Show(this, ex.Message, "I/O Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    ExportToExcelML
    برا من نمیشناسه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 23 شهریور 1396 در 20:26 عصر

  8. #8

    نقل قول: چگونه فيلترينگ در datagridview ايجاد كنم؟

    اگه ممکنه کامپوننتش را قرار بدید

    برای پرینت خروجیش چطوری هست؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 21:55 عصر
  2. سوال: چگونه می توانم یک منوی متغیر در #C ایجاد کنم؟
    نوشته شده توسط masoud100 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 11:54 صبح
  3. سوال: چگونه یک Splash Screen ایجاد کنم؟
    نوشته شده توسط Masoud_Sa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 02 فروردین 1389, 03:32 صبح
  4. سوال: چه جور میتونم گروه در فرم ایجاد کنم؟
    نوشته شده توسط mialdf در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 تیر 1388, 17:45 عصر
  5. سوال: در این کد گرافیکی چگونه تغییر دلخواهم رو ایجاد کنم؟
    نوشته شده توسط papa_toop در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1387, 08:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •