نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    Question ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    سلام در سورس ضمیمه شده میخوام زمانی که بر روی دکمه پرینت هر سطر در گرید ویو کلیک می کنم اطلاعات اون ردیف جهت چاپ به استیمول ارسال بشود. یک نمونه دوستان راهنمایی کرده بودند ولی من نتونستم استفاده کنم. لطفا روی سورس انجام بدید ممنون میشم)
    Capture.PNG
    نمونه ای که می خوام بعد از ارسال اطلاعات به استیمول چاپ کنم:
    سی.PNG
    سورس پروژه:
    http://s9.picofile.com/file/8307108984/Salamat.zip.html

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از گرید ویو به استیمول سافت

    با سلام
    برای اینکار می تونید از Parameters استفاده کنید
    به این شکل که در استیمول متغیر تعرف کرده و جای گذاری کنید سپس از برنامه مقدارش رو ارسال کنید
    به این ترتیب عمل کنید :
    با فرض اینکه پارامتر ارسالی شما از نوع string میباشد . بایستی یک متغیر در فرم گزارشتون بسازید :
    از سمت راست فرم به ترتیب : بخش :
    Dictionary
    Variables
    کلیک راست روی Variables
    New Variable ....
    انتخاب نام مناسب ( مثلا MyVar)
    انتخاب Type مناسب : در اینمورد string
    بعد
    OK

    if (dt.Rows.Count != 0)
    {
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\rpt.mrt");
    stiReport1.Compile();
    //Set Variable
    stiReport1["MyVar"] = txtName.Text;
    stiReport1.Show();
    }


    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    برای دسترسی به مقادیر اون سطری که کلیک رو انجام دادید میتونید از رویداد cellClick دیتا گرید استفاده کنید. که پارامتر e شماره سطر و حتی ستون رو براتون برمیگردونه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    اینو خودم میدونستم، می خواستم کد نویسی رو کسی بهم یاد بده

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از گرید ویو به استیمول سافت

    دوست عزیز من می خوام اطلاعات یک ردیف از گرید رو به استیمول ارسال کنم، شما بفرمائید که چطوری من اطلاعات یک ردیف رو بگیرم و به استیمول پست کنم؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از گرید ویو به استیمول سافت

    خیلی ممنون حل شد

  7. #7

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    میشه بگین چطوری حل شد

  8. #8

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک سطر از datagridview به stimulsoft reports

    سلام به همه دوستان ممنون میشم من رو هم کمک کنید من هم دقیقا میخوام همین کار رو انجام بدم با این تفاوت که من میخوام چند سطر از گرید ویو رو به استیمول بفرستم . چیکار باید بکنم؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال اطلاعات یک سطر از دیتا گرید به فرم جدید با دبل کلیک
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1388, 12:45 عصر
  2. سوال: انتقال اطلاعات یک سطر از دیتاگریدویو به TextBox ها
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 02:27 صبح
  3. سوال : دسترسی به اطلاعات یک سطر از DataGridView
    نوشته شده توسط mahrokh_1121 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 مرداد 1388, 15:43 عصر
  4. سوال: انتخاب اطلاعات یک سطر از datagridview
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 09:13 صبح
  5. انتقال یک سطر از DataGridView به یه DataGridView دیگر
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 بهمن 1387, 17:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •