نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: افزودن فیلد به IdentityUser

  1. #1

    Question افزودن فیلد به IdentityUser

    با سلام و ادب.
    بنده قصد دارم علاه بر فیلدهای پیش فرضی که برایIdentityUser در AppUser:IdentityUser تعریف شده است، یکسیری فیلد دیگه هم اضافه کنم مثل دریافت شماره کارت ملی؛ اما نمی دونم چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لازم به ذکره که از گزینه پیش فرض Individual User Account در زمان ایجاد پروژه ام استفاده نشده.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: افزودن فیلد به IdentityUser

    بعضی از دوستان بی دلیل از Individual User Account صرفه نظر کرده و بصورت دستی پیاده سازی Identity رو انجام میدن که فقط وقت تلف کردن هست چون در نهایت باید تمام مراحل ویزاردی دوباره انجام بشه

    اگر کلاس User شما از کلاس جنریک IdentityUser ارث بری کرده باشید کافیه فقط اعضای دلخواهتون اضافه کنید

    public class ApplicationUser : IdentityUser
    }
    public string FirstName { get; set; }
    public string LastName { get; set; }
    public string ZipCode { get; set; }

    {

    دستورات Enable-Migrations و Update-Database رو هم فراموش نکنید و در پاور شل اجرا بکنید

  3. #3

    نقل قول: افزودن فیلد به IdentityUser

    یه مورد دیگه هم هست..این مورد تجربه بنده هست نمیدونم درسته یا غلطه اما به نظرم بهتره به فیلد های Identity اصلا گزینه ای اضافه نکنیم.
    مثلا فرض کنید داخل یه نرم افزار مدیریت آموزشگاه افراد مختلفی اعم از دانش آموز،استاد،مدیر سیستم و ... نام کاربری و رمز عبور داشته باشن.
    حالا دانش آموز شاید کد ملیش مهم باشه اما استاد نه..
    پس چرا باید الکی فیلد اضافه کنیم به جدول User?
    به نظرم بهتره برای هر نوع کاربر یه جدول جدا در نظر گرفته بشه مثلا Student , Teacher
    که هرکدوم از اونا یه فیلد UserId هم دارن.
    اینجوری به نظرم دست آدم باز تره.
    چون همه اینا در آخر تبدیل به همون User میشن که نام کاربری و پسورد و Permission دارن.

  4. #4

    نقل قول: افزودن فیلد به IdentityUser

    نقل قول نوشته شده توسط سعید کشاورز مشاهده تاپیک
    یه مورد دیگه هم هست..این مورد تجربه بنده هست نمیدونم درسته یا غلطه اما به نظرم بهتره به فیلد های Identity اصلا گزینه ای اضافه نکنیم.
    مثلا فرض کنید داخل یه نرم افزار مدیریت آموزشگاه افراد مختلفی اعم از دانش آموز،استاد،مدیر سیستم و ... نام کاربری و رمز عبور داشته باشن.
    حالا دانش آموز شاید کد ملیش مهم باشه اما استاد نه..
    پس چرا باید الکی فیلد اضافه کنیم به جدول User?
    به نظرم بهتره برای هر نوع کاربر یه جدول جدا در نظر گرفته بشه مثلا Student , Teacher
    که هرکدوم از اونا یه فیلد UserId هم دارن.
    اینجوری به نظرم دست آدم باز تره.
    چون همه اینا در آخر تبدیل به همون User میشن که نام کاربری و پسورد و Permission دارن.
    البته به نظر من اینقدر وسواس داشتن در یکدست بودن جداول نیاز نیست. دیتابیس ها برای کار با جداول بزرگ و تعداد زیاد داده ساخته شدن و از این بابت مشکلی پیش نمیاد.
    بهتره همه ی فیلدهای کاربرها رو در همون Identity نگه دارید. به طور کلی دو جدول که با هم رابطه ی یک به یک دارن بهتره یکی باشن. هزینه ی مدیریت دو جدول زیاده.

    ضمن اینکه شما می توانید از جدول Claims برای ذخیره کردن مشخصات عمومی کاربرها استفاده کنید. این جدول Key/Value هست و می توانید هر نوع اطلاعات مربوط به یک کاربر رو در اون ذخیره کنید.
    (مثلا مشخصاتی که بین چند کاربر ممکنه یکی نباشه)

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: افزودن فیلد به ثبت نام ورد پرس بدون افزونه
    نوشته شده توسط mojtabakhazaeli در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1394, 22:34 عصر
  2. نحوه افزودن فیلد به جدول ایجاد شده ؟
    نوشته شده توسط saeed7474 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 12:09 عصر
  3. افزودن فیلد به جدول
    نوشته شده توسط sm4899 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اسفند 1387, 01:42 صبح
  4. افزودن فیلد جدید به جدول پارادوکس
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1387, 12:08 عصر
  5. افزودن یک فیلد به ADOQuery
    نوشته شده توسط sima_gh7 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 14:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •