نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال و گرفتن جواب از کاربر در ربات تلگرام

  1. #1

    سوال و گرفتن جواب از کاربر در ربات تلگرام

    سلام دوستان
    من رباتمو از روش وب هوک به وبسایتم وصل کردم سوالی که داشتم اینه که با روش sendmesaage سوال رو برای کاربر میفرستم اما نمیدونم چجوری باید جوابشو بگیرم
    برای مثال نام و نام خانوادگی و سن و ... از کاربر سوال بشه و کاربر پس از پاسخ به سوالات جوابشو ازش بگیرم و ذخیره کنم
    لطفا نمونه کد بهم بدید ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: سوال و گرفتن جواب از کاربر در ربات تلگرام

    شما از کلاس خاصی استفاده میکنید ؟ لطفا کدهایی که استفاده میکنید رو بفرستید تا بر اساس اون کد ها راهنماییت کنیم

  3. #3

    نقل قول: سوال و گرفتن جواب از کاربر در ربات تلگرام

    از کلاس خاصی استفاده نمیکنم مشکل من اینه میدونم چجوری برای کاربر سوال بفرستم اما نمیدونم چجوری جوابشو بریزم تو یه متغیر
    این کد منه


    <?php$message= file_get_contents("php://input");$arrayMessage= json_decode($message, true);$token= "my token";$chat_id= $arrayMessage['message']['from']['id'];$command= $arrayMessage['message']['text'];if($command == '/start'){ $text= "سلام، به ربات ما خوش آمدید"; $url= "https://api.telegram.org/bot".$token."/sendMessage?chat_id=".$chat_id."&text=".$text; file_get_contents($url); } else{ $text= "لطفا نام خود را وارد کنید"; $url= "https://api.telegram.org/bot".$token."/sendMessage?chat_id=".$chat_id."&text=".$text; file_get_contents($url); }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: سوال و گرفتن جواب از کاربر در ربات تلگرام

     <?php
    php $message = file_get_contents("php://input");
    $arrayMessage = json_decode($message, true);
    $token = "my token";
    $chat_id = $arrayMessage['message']['from']['id'];
    $command = $arrayMessage['message']['text'];

    if ($command == '/start')
    {
    $text = "سلام، به ربات ما خوش آمدید";
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);
    }
    else
    {
    $text = "لطفا نام خود را وارد کنید";
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);
    }


    متغییر $command همون متنی هست که کاربر به ربات ارسال میکنه دیگه !!

  5. #5

    نقل قول: سوال و گرفتن جواب از کاربر در ربات تلگرام

    نقل قول نوشته شده توسط thacker مشاهده تاپیک
     <?php
    php $message = file_get_contents("php://input");
    $arrayMessage = json_decode($message, true);
    $token = "my token";
    $chat_id = $arrayMessage['message']['from']['id'];
    $command = $arrayMessage['message']['text'];

    if ($command == '/start')
    {
    $text = "سلام، به ربات ما خوش آمدید";
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);
    }
    else
    {
    $text = "لطفا نام خود را وارد کنید";
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);
    }


    متغییر $command همون متنی هست که کاربر به ربات ارسال میکنه دیگه !!
    درسته اما من بعدش هم میخوام نام خانوادگی و سن و شماره موبالشو بگیرم. با این کد من نمیتونم تشخیص بدم که ورودی مربوط به کدوم مشخصه کاربره سنشه یا نامشه یا ...
    الان چه کدی بنویسم که چندتا سوال از کاربر بپرسم و چندتا جواب بگیرم
    ممنون از کمکت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: سوال و گرفتن جواب از کاربر در ربات تلگرام

    شما باید از دیتابیس توی پروژتون استفاده کنید.
    هر کاربر رو توی دیتابیس ثبت کنید و یک مقدار به عنوان مرحله ای که کاربر درش قرار داره در نظر بگیرید.
    مثلا زمانی که کاربر دکمه « ثبت اطلاعات » رو زد ، از کاربر بخواهید اسم رو وارد کنه و مرحله رو در دیتابیس تغییر بدید ، سپس از کاربر درخواست ورود موبایل کنید و مرحله رو دوباره تغییر بدید . مثال :
    یک دیتابیس بسازید و این کد ها رو توی SQL دیتابیس وارد کنید :
    SET SQL_MODE = "NO_AUTO_VALUE_ON_ZERO";
    SET time_zone = "+00:00";

    CREATE TABLE IF NOT EXISTS `users` (
    `id` int(11) NOT NULL,
    `userID` varchar(16) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
    `name` varchar(128) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
    `mobile` varchar(128) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
    `level` varchar(4) COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL
    ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci;


    ALTER TABLE `users`
    ADD PRIMARY KEY (`id`);

    ALTER TABLE `users`
    MODIFY `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT;


    بعدش این کدها رو توی ربات قرار بدید :
    <?php
    $hostname = "localhost";
    $db ="نام دیتابیس";
    $muser = "کاربر دیتابیس";
    $pass = "رمز دیتابیس";
    $dbconn = mysqli_connect($hostname, $muser, $pass, $db) or die(mysqli_error("خطای پایگاه داده!"));
    mysqli_set_charset($dbconn,'utf8');

    php $message = file_get_contents("php://input");
    $arrayMessage = json_decode($message, true);
    $token = "my token";
    $chat_id = $arrayMessage['message']['from']['id'];
    $command = $arrayMessage['message']['text'];

    $query = mysqli_query($dbconn, "SELECT * FROM `user` WHERE `userID` = '$chat_id' LIMIT 1");
    $chekUser = mysqli_num_rows($query);
    if($chekUser > 0) {
    $row = mysqli_fetch_array($query);
    $leve = $row['leve'];
    }

    if ($command == '/start') {

    if($chekUser < 1) {
    $add = mysqli_query($dbconn,"INSERT INTO `user` VALUES ('', '$chat_id', '', 'A')");
    }
    $text = "سلام، به ربات ما خوش آمدید ، لطفا نام خود را وارد کنید";
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);

    }

    if($level == 'A') {

    $edit = mysqli_query ($dbconn,"UPDATE `user` SET `name` = '$command', `level` = 'B' WHERE `userID` = '$chat_id' LIMIT 1");
    $text = $command.' عزیز، نام شما دریافت شد . لطفا شماره تماس خود را وارد کنید.';
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);

    }

    if($level == 'B') {

    $edit = mysqli_query ($dbconn,"UPDATE `user` SET `mobile` = '$command', `level` = 'C' WHERE `userID` = '$chat_id' LIMIT 1");
    $text = 'با تشکر از شما';
    $url = "https://api.telegram.org/bot" . $token . "/sendMessage?chat_id=" . $chat_id . "&text=" . $text;
    file_get_contents($url);

    }
    ?>

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن متن از کاربر در telegram.bot
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1395, 19:13 عصر
  2. نحوه گرفتن عکس از کاربر در صفحه ثبت نا م کاربر
    نوشته شده توسط zbd1989 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1394, 18:43 عصر
  3. گرفتن تاریخ از کاربر در ASP.net
    نوشته شده توسط ghalehnoey در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 16:29 عصر
  4. سوال: گرفتن عکس از کاربر در وب و آپ لود آن (مثل سایت سازمان سنجش)
    نوشته شده توسط Mitra_SHM در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 00:09 صبح
  5. گفتگو: گرفتن ورودی از کاربر در messagebox
    نوشته شده توسط amirebm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 اسفند 1389, 14:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •