نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از C1.Win.C1Tile.C1TileControl و مشکل با خالی کردن memory

  1. #1

    استفاده از C1.Win.C1Tile.C1TileControl و مشکل با خالی کردن memory

    من توی برنامه از کامپوننت C1TileControl استفاده میکنم

    یه لیست دارم توی برنامه که با هر بار کلیک روی اون Tiles رو Clear میکنم

    c1TileControl_Demos.Groups[0].Tiles.Clear();


    بعد توی یه حلقه دوباره پر میشه


    foreach (...) {
    C1.Win.C1Tile.Tile t1 = new C1.Win.C1Tile.Tile();
    t1.Text = ...;
    t1.Text1 = ...;
    //Highlight new controls and samples using a different tile image
    t1.Tag = ...;
    t1.Template = template_my_1;
    // See note below.
    // t1.ImageIndex = _pageIndex;
    string imgFile = ImageFileName ;


    if (File.Exists(imgFile))
    {
    Image myImage = Image.FromFile(imgFile);


    t1.Image = myImage;
    t1.Image1 = myImage;
    }
    main.c1TileControl_Demos.Groups[0].Tiles.Add(t1);


    ....
    }


    که تعداد ایتم هایی که نمایش داده میشه متغیر مثلا ممکنه چند تا باشه یا بالای دویست باشه
    که برای هر ایتم هم دو تا تصویر قرار میگیره

    حالا مشکل اینه که هر بار که روی لیست کلیک میشه توی تسک منیجر memory که برنامه استفاده میکنه همینطور زیاد میشه
    یعنی با کلیک اول روی لیست و نمایش 250 ایتم در C1TileControl مموری که اشغال میشه 250 mb هستش
    با کلیک های بعدی روی فهرست که C1TileControl رو خالی میکنم و memory خالی نمیشه
    و با اجراشدن حلقه مموری اشغال شده برنامه همینطور زیاد میشه
    یعنی با 10 بار پر و خالی شده C1TileControl میزان مموری اشغال شده برنامه به بالای 1gb هم میرسه
    حالا نمیدونم کجای کدم رو باید تغییر بدم

  2. #2

    نقل قول: استفاده از C1.Win.C1Tile.C1TileControl و مشکل با خالی کردن memory

    سلام دوست من
    حقیقت اینه که مشکل شما ریشه ای تر از این حرفاس
    به این خاطر که سی شارپ و کلا دات نت در زمینه مدیریت حافظه مشکل داره
    شما هم با استفاده از کامپوننت های شخص ثالث کار رو بدتر کردی

    پیشنهاد من به شما اینه همه چیز رو ول کن برو دلفی یا سی پلاس پلاس یاد بگیر
    بای

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: استفاده از C1.Win.C1Tile.C1TileControl و مشکل با خالی کردن memory

    نقل قول نوشته شده توسط Cpp_Qt مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    حقیقت اینه که مشکل شما ریشه ای تر از این حرفاس
    به این خاطر که سی شارپ و کلا دات نت در زمینه مدیریت حافظه مشکل داره
    شما هم با استفاده از کامپوننت های شخص ثالث کار رو بدتر کردی

    پیشنهاد من به شما اینه همه چیز رو ول کن برو دلفی یا سی پلاس پلاس یاد بگیر
    بای
    بهتره راهنمایی بهتری انجام بدید. بجای اینکه دلسردش کنید.

    beginner_1395
    عزیز شما میای از حافظه جانبی 250 *2 عکس لود میکنی خب ممکنه پردازش بره بالا.
    اگه واقعا نیازه این همه عکس یه جا لود بشه که فک نکنم چاره باشه (مگه اینکه سعی کنی اندازه و حجم عکستو بیاری پایین)
    اگه هم امکان باشه به صورت صفحه بندی کار کن. مثلا وقتی داده هات لود میشه چند صفحه کن و کاربر تو هر کدوم از صفحات بود فقط عکسای اون صفحه نشون داده بشه.
    یا اینکه وقتی کاربر رو یکی از رکوردها کلیک کرد اونموقع عکس مربوطش لود بشه.
    اینجوری شاید بتونی این مشکل رو حل کنی.



تاپیک های مشابه

  1. استفاده از SQLDATAREADER در TRY,CATCH,FINALLY.مشکل فوری
    نوشته شده توسط ramin_hashemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 19:18 عصر
  2. سوال: مشکل در ایجاد user بدون استفاده از Create user wizard (تو کدش مشکل دارم)
    نوشته شده توسط orca13 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 11:49 صبح
  3. سوال: آيا استفاده از فرمها بصورت استاتيك در برنامه مشكل دارد؟
    نوشته شده توسط reza_edu در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1390, 18:21 عصر
  4. سوال: مشکل با اضافه کردن Property به DLL و استفاده از آن در برنامه
    نوشته شده توسط leoarsalan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 10:18 صبح
  5. سوال: استفاده از یک متغیر در دو محل (مشکل فوری)
    نوشته شده توسط araz_s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 03:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •