نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه می توان اطلاعات دو جدول را همزمان به یک گزارش فرستاد؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    Question چگونه می توان اطلاعات دو جدول را همزمان به یک گزارش فرستاد؟

    من با کد زیر اطلاعات یک جدول رو به گزارش ارسال می کنم، حالا اگر بخواهم یک جدول دیگر رو هم به همراه این کد ارسال کنم در کد زیر چه تغییر باید بدهم؟


    cmd.CommandText = "select * from Tbl_Ajnas";
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    cmd.Connection = con;
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    //------------------------Report
    stiReport1.Load(Environment.CurrentDirectory + @"\Rpt_kala.mrt");
    stiReport1.RegData("DT1", dt);
    stiReport1.Show();

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چگونه می توان اطلاعات دو جدول را همزمان به یک گزارش فرستاد؟

    با سلام
    شما نیاز نیس اطلاعات دو جدول رو به صورت جداگانه به گزارشگیر بفرستید
    کافیه اون دوتا جدول رو توسط T-SQL به همدیگه INNER JOIN کنید سپس به گزارشگیر بفرستید
    به عنوان مثال:

    SELECT dbo.Persons.ID, dbo.Persons.FirstName, dbo.Persons.LastName, dbo.Persons.Pic, dbo.Works.WorkName, dbo.Works.IDWork
    FROM dbo.Persons INNER JOIN
    dbo.Works ON dbo.Persons.ID = dbo.Works.IDPerson

    Join.jpg
    سپس همون کد sql شبیه بالا و مطابق با جدول خودتون رو جایگزین CommandText کنید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : چهارشنبه 12 مهر 1396 در 04:08 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چگونه می توان اطلاعات دو جدول را همزمان به یک گزارش فرستاد؟

    در صورت اینکه جداولتون هم قابل جوین نبود میتونید تو همون گزارشتون دوتا دیتا تیبل تعریف کنید و قبل اسمشون اسم دیتا ستش رو هم بدید و اینجوری ارسال کنید



    stiReport1.RegData("DataSet.DT1", dt);stiReport1.RegData("DataSet.DT2", dt);

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1391, 20:27 عصر
  2. سوال: چطور می تونم اطلاعات دو جدول رو همزمان بیرون بکشم؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 19:03 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 17:48 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1383, 16:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •