نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل در Mail Margin word

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question مشکل در Mail Margin word

    وقت بخیر دوستان.
    من با به کمک یکی از تایپیکهای سایت کد زیر رو برای میل مرج ایجاد کردم. اما مشکل اینه که داده ها جایگزین نمیشه!!
    ممکنه مشکل از ورد باشه؟ورد من 2013 هست . کد هم به صورت زیر هست




    //THE LOCATION OF THE TEMPLATE FILE ON THE MACHINE;
    Object oTemplatePath = string.Format("{0}\\NewDocument.dot", Application.StartupPath);


    //OBJECT OF MISSING "NULL VALUE"
    Object oMissing = System.Reflection.Missing.Value;


    //OBJECTS OF FALSE AND TRUE
    Object oTrue = true;
    Object oFalse = false;


    //CREATING OBJECTS OF WORD AND DOCUMENT
    Microsoft.Office.Interop.Word.Application oWord = null;
    Microsoft.Office.Interop.Word.Document oWordDoc = null;
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    String FilePath = "C:\\Users\\6575\\Desktop\\A5.docx";
    // تبدیل فایل به آرایه بایتی
    byte[] FileBuffer = System.IO.File.ReadAllBytes(FilePath);
    // حالا این آرایه رو داخل دیتابیس درج کن
    System.IO.File.WriteAllBytes(oTemplatePath.ToStrin g(), FileBuffer);
    oWord = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    oWordDoc = new Microsoft.Office.Interop.Word.Document();


    //Adding A New Document From A Template
    oWordDoc = oWord.Documents.Add(ref oTemplatePath, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing);




    int iTotalFields = 0;
    // Finding Mailmerge Fields
    foreach (Microsoft.Office.Interop.Word.Field myMergeField in oWordDoc.Fields)
    {
    iTotalFields++;
    Microsoft.Office.Interop.Word.Range rngFieldCode = myMergeField.Code;
    String fieldText = rngFieldCode.Text;


    // Only Get The Milmerge Fields
    if (fieldText.StartsWith(" MERGEFIELD"))
    {
    // Gives The Fieldnames as Entered in .DOT File
    string fieldName = fieldText.Substring(12, fieldText.IndexOf(" ", 12) - 12);


    switch (fieldName)
    {
    case "Date":
    myMergeField.Select();
    oWord.Selection.TypeText(textBox1.Text);
    break;


    case "Id":
    myMergeField.Select();
    oWord.Selection.TypeText(textBox2.Text);
    break;
    // And So On


    default:
    break;
    }
    }
    }




    //Showing The Document To The User
    oWord.Visible = true;
    }


  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    ببینید این بدردتون میخوره؟
    https://stackoverflow.com/questions/...ent-in-c-sharp
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    ببینید این بدردتون میخوره؟
    https://stackoverflow.com/questions/...ent-in-c-sharp
    کلا فایل تمپلیتی هم که درست میکنم انگار مشکل داره. تو یه مسیر ذخیره میکنم بعد میبینم کلا نیستش
    احتمال میدم مشکل از خود ورد باشه.
    ممنون میشم اکه امکانش هست یه فایل ورد بفرستید که حاوی سه فیلد Id,Date,Pa باشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    تقریبا مشکل رو فهمیدم. وقتی فیلدها توی هدر فایل ورد باشن تغییر پیدا نمیکنن. اما من نیاز دارم تا این تغییر تو هدر هم اتفاق بی افته

    همچنین وقتی داخل یک Shape هم باشه همین اتفاق می افته

    به نظرتون میشه از جواب لینک زیر برا اینم استفاده کرد؟(البته این لینک یه کار دیگه میکنه منظورم قسمت forech هست)
    https://stackoverflow.com/questions/...ing-text-boxes
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : دوشنبه 17 مهر 1396 در 12:23 عصر

  5. #5

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    سلام من هم از همین کد استفاده میکنم خیلی هم خوب جواب میده

    فقط گزینه هایی که داخل تمپلیت میذارینو داخل تکست باکس نذارین

  6. #6

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    فقط کدش چندتایی ایراد داره که باید درست بشه مثلا یه نمونش اینه که اخر کار باید فایل ورد رو ببندین با دستور .quit یا close وگرنه فایل های وردی که باز کردین داخل پروسس های سیستم میمونه و احتمال داره خطا بده یا کار نکنه

  7. #7

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    من یه سوال داشتم

    چطوری میتونم یه لیست رو به تمپلیت بفرستم؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    من یه سوال داشتم

    چطوری میتونم یه لیست رو به تمپلیت بفرستم؟
    قبل از هرچیز لازمه یاداوری کنم که سوالتون رو یا در تاپیک جدید بپرسین (چون سوالتون با این تاپیک زیاد مرتبط نیستش) یا تو همون تاپیکی که کد رو ازش برداشتین، اینجوری تاپیک اصیل پربارتر خواهد بود (برای مراجعه های بعدی که به تاپیک خواهد شد) که هرکسی مشکل مشابهی داشت تو همون تاپیک مشکلش برطرف بشه

    حالا از اینا بگذریم، چجور لیستی مدنظرتون هست؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    قبل از هرچیز لازمه یاداوری کنم که سوالتون رو یا در تاپیک جدید بپرسین (چون سوالتون با این تاپیک زیاد مرتبط نیستش) یا تو همون تاپیکی که کد رو ازش برداشتین، اینجوری تاپیک اصیل پربارتر خواهد بود (برای مراجعه های بعدی که به تاپیک خواهد شد) که هرکسی مشکل مشابهی داشت تو همون تاپیک مشکلش برطرف بشه

    حالا از اینا بگذریم، چجور لیستی مدنظرتون هست؟

    ممنون بابت پاسخ و عذرخواهی بابت سوال

    فرض کن یه نامه میخوای ایجاد کنی که چندتا گیرنده داره

    چطور باید یه لیست استرینگ رو به تمپلیت بفرستم؟

  10. #10

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    نقل قول نوشته شده توسط meysam_online2012 مشاهده تاپیک
    ممنون بابت پاسخ و عذرخواهی بابت سوال

    فرض کن یه نامه میخوای ایجاد کنی که چندتا گیرنده داره

    چطور باید یه لیست استرینگ رو به تمپلیت بفرستم؟
    اگه سوال رو درست متوجه شده باشم، شما میتونین لیست استرینگ رو به یک متغیر استرینگ تبدیل کنین که اسامی گیرندگان یا با کاما (ویرگول) از هم جدا شدن، و یا اینکه با کاراکتر کنترلی n\ حالا ارسالش مثل بقیه متغیر ها میمونه

  11. #11

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    اگه سوال رو درست متوجه شده باشم، شما میتونین لیست استرینگ رو به یک متغیر استرینگ تبدیل کنین که اسامی گیرندگان یا با کاما (ویرگول) از هم جدا شدن، و یا اینکه با کاراکتر کنترلی n\ حالا ارسالش مثل بقیه متغیر ها میمونه
    بله این حرفتون درسته ولی زمانی هستش که میخوایم یه تیبل رو پر کنیم اون زمان این روش جواب نمیده

  12. #12

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    شما قصد دارین با mail merge field یک تیبل رو بذارین رو سند؟ ساخت تیبل دیگه راهش جداست، توسط میل مرج قابل پیاده سازی نیست

  13. #13

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    من میخوام مثل یه گزارش یه تیبل رو توی ورد پر کنم.

    برای مثال یه نامه خرید کالا رو در نظر بگیر

    اگه سه تا کالا خرید شده باشه باید اسم و قیمت و تعداد کالا رو نمایش بده حالا چطور باید اینکارو کرد سواله.

    بقیه قسمت ها که با میل مرج انجام شد

  14. #14

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    یه سر به این لینک بزن:
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...ffice.11).aspx

    از اینجا به بعد رو پیشنهاد میدم تاپیک جدید ایجاد کنین

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: مشکل در Mail Margin word

    سوال من به کجا ها کشیده شد.

    دوستان من بالای فایل وردم یه shape دارم . داخلش با میل مرج چند تا فیلد گذاشتم. وقتی میخوام تغییر بدم چون اون شیپ من تو قسمت هدر هست تغییر نمیکنه ولی وقتی داخل متنم باشه بیرون از قسمت هدر و فوتر اونموقع تغییر میکنه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در Export به Word
    نوشته شده توسط iebu12 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 دی 1391, 14:32 عصر
  2. مشکل در ویرایش فایلهای Word با کتابخانه Microsoft.Office.Interop.Word
    نوشته شده توسط Kia_MLS در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 12:46 عصر
  3. مشکل در تبدیل فایل word به Excel
    نوشته شده توسط leilijan در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 09:41 صبح
  4. مشکل در استفاده از Word به وسیله OLE
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 07:58 صبح
  5. مشکل در mail server
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 12:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •