نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست اوردن ساعت جهانی (GMT)

  1. #1

    Question بدست اوردن ساعت جهانی (GMT)

    سلام
    می خواستم بدونم چطور می تونم ساعت جهانی روبدست بیارم ؟
    من برای این کار دستوری نوشتم که بره وارد سایت GMT بشه و اون رو به صورت استرینگ برام ارسال کنه اما متاسفانه چیز های دیگه ای اورد (بیشتر شبیه دستورات بودن !! )


    string InternetIP = new WebClient().DownloadString("https://time.is/GMT");


    از دستور بالا استفاده کردم
    حالا می خوام بدونم بجز این چه راه هایی هستش (شاید بگید که ساعت سیستم رو که به وقت ایران هستش رو منهای 3 ساعت 30 دقیقه کنم تا بدست بیاد اما این مشگلش اینه که ممکنساعت سیستم درست نباشه یا خیلی دقیق نباشه)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: بدست اوردن ساعت جهانی (GMT)

    نقل قول نوشته شده توسط mahdiidham1383 مشاهده تاپیک
    سلام
    می خواستم بدونم چطور می تونم ساعت جهانی روبدست بیارم ؟
    من برای این کار دستوری نوشتم که بره وارد سایت GMT بشه و اون رو به صورت استرینگ برام ارسال کنه اما متاسفانه چیز های دیگه ای اورد (بیشتر شبیه دستورات بودن !! )


    string InternetIP = new WebClient().DownloadString("https://time.is/GMT");


    از دستور بالا استفاده کردم
    حالا می خوام بدونم بجز این چه راه هایی هستش (شاید بگید که ساعت سیستم رو که به وقت ایران هستش رو منهای 3 ساعت 30 دقیقه کنم تا بدست بیاد اما این مشگلش اینه که ممکنساعت سیستم درست نباشه یا خیلی دقیق نباشه)
    سلام
    قبلا با وی بی نوشته بودم ، سورسشو میزارم تست کنی (زحمت تبدیل با خودت)

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بدست اوردن ساعت جهانی (GMT)

    با سلام
    می تونید از کلاس TimeZoneInfo استفاده کنید
    مثال در محیط کنسول Console Application:

    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {

    TimeZoneInfo indiazone, pakistanzone, chinazone, srilankazone, nepalzone, bangladeshzone, newzelandzone, arabiczone, centralAmericazone;
    DateTime india, pakistan, china, srilanka, nepal, bangla, newzeland, arabic, camerica;

    indiazone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("India Standard Time");
    pakistanzone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("Pakistan Standard Time");
    chinazone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("China Standard Time");
    srilankazone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("Sri Lanka Standard Time");
    nepalzone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("Nepal Standard Time");
    bangladeshzone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("Bangladesh Standard Time");
    newzelandzone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("New Zealand Standard Time");
    arabiczone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("Arabic Standard Time");
    centralAmericazone = TimeZoneInfo.FindSystemTimeZoneById("Central America Standard Time");
    india = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, indiazone);
    pakistan = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, pakistanzone);
    china = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, chinazone);
    srilanka = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, srilankazone);
    nepal = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, nepalzone);
    bangla = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, bangladeshzone);
    newzeland = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, newzelandzone);
    arabic = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, arabiczone);
    camerica = TimeZoneInfo.ConvertTime(DateTime.Now, centralAmericazone);
    Console.Write("\n\nIndian Standard Time " + india.ToString());
    Console.Write("\n\nPakistan Standard Time " + pakistan.ToString());
    Console.Write("\n\nChina Standard Time " + china.ToString());
    Console.Write("\n\nSrilanka Standard Time " + srilanka.ToString());
    Console.Write("\n\nNepal Standard Time " + nepal.ToString());
    Console.Write("\n\nBangladesh Standard Time " + bangla.ToString());
    Console.Write("\n\nNewZealand Standard Time " + newzeland.ToString());
    Console.Write("\n\nArabic Standard Time " + arabic.ToString());
    Console.Write("\n\nCentral America Time " + camerica.ToString());
    Console.ReadLine();
    }
    }


    منبع : http://www.c-sharpcorner.com/code/68...n-c-sharp.aspx

    2- https://www.codeproject.com/Articles...ormation-class
    3- http://www.c-sharpcorner.com/article...windows-forms/
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن ساعت از فیلد DateTime؟
    نوشته شده توسط pori palang در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 16:13 عصر
  2. سوال: بدست آوردن ساعت فعلی سیستم
    نوشته شده توسط MehdiElexal در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 15:34 عصر
  3. بدست اوردن ساعت خالي
    نوشته شده توسط ehsan_wwe در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 01:51 صبح
  4. سوال: نحوه بدست آوردن ساعت كامپيوتري كه sql...
    نوشته شده توسط baran_1551 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1388, 19:21 عصر
  5. بدست آوردن ساعت اتصال به اینترنت
    نوشته شده توسط MShirzadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 شهریور 1386, 19:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •