نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش عکس در DataGridView

  1. #1

    Post نمایش عکس در DataGridView

    با سلام خدمت دوستان چطور میشه مسیر عکس رو در دیتابیس ذخیره کردولی توی دیتاگرید ویو خود عکس نشان داده بشه؟Untitled.png

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نمایش عکس در DataGridView

    با سلام
    این کار توسط حلقه امکان پذیر است ولی در Bussiness Programming یا برنامه نویسی تجاری نامعقول است
    اگر توجه کنید و خودتون رو جای اپراتور بگذارید در یک لحظه هر شخص نیاز به اطلاعات یک نفر دارد و برنامه نویس باید بعد از کلیک بر روی اون سطر عکس رو در Picturebox نمایش دهد

    private void dataGridView1_CellContentClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1.RowCount != 0)
    {
    string path = dataGridView1[7, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    if (System.IO.File.Exists(path))
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(path);
    }
    }
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: نمایش عکس در datagridview بر اساس شرط خاص در سی شارپ
    نوشته شده توسط حسین.کاظمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 09 اسفند 1395, 19:58 عصر
  2. نمایش عکس در datagridview بدون فایل استریم
    نوشته شده توسط korosh00 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1394, 17:17 عصر
  3. عدم نمایش عکس در datagridview
    نوشته شده توسط miladkj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 15:31 عصر
  4. سوال: مشکل نمایش عکس در datagridview
    نوشته شده توسط jprogramer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 10:01 صبح
  5. نمایش عکس در datagridview
    نوشته شده توسط navidal در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •