نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تهیه فایل PDF از گزارش stimulsoft report در C#‎

  1. #1

    تهیه فایل PDF از گزارش stimulsoft report در C#‎

    با سلام چطور می شه در سی شارپ گزارش stimulsoft report را در فایل PDF ذخیره کرد ؟ تو اینترنت خیلی سرچ کردم اما چیزی دستگیرم نشد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: تهیه فایل PDF از گزارش stimulsoft report در C#‎

     using (StiReport report = new StiReport())            {
    report.Load(HttpContext.Current.Server.MapPath(@"S tiWebReport1.mrt"));


    report.Render(false);


    StiOptions.Web.AllowUseResponseFlush = false;
    StiReportResponse.ResponseAsPdf(this.Page, report, true);
    }

  3. #3

    نقل قول: تهیه فایل PDF از گزارش stimulsoft report در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
     using (StiReport report = new StiReport())            {
    report.Load(HttpContext.Current.Server.MapPath(@"S tiWebReport1.mrt"));


    report.Render(false);


    StiOptions.Web.AllowUseResponseFlush = false;
    StiReportResponse.ResponseAsPdf(this.Page, report, true);
    }
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله kfaghih : شنبه 29 مهر 1396 در 16:37 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد تغییر در گزارش قبل از چاپ و در زمان اجرا گزارش StimulSoft Reports
    نوشته شده توسط userid1 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 14:21 عصر
  2. سوال: خواندن فایل pdf از دیتابیس بدون اینکه در هارد نوشته شود
    نوشته شده توسط اوبالیت به بو در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1392, 18:54 عصر
  3. نمایش فایل word در گزارش Stimulsoft Report
    نوشته شده توسط zare69 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مهر 1391, 10:28 صبح
  4. سوال: اختلال در نمابش گزارش تبدیل شده به pdf از طریق crystal report
    نوشته شده توسط mahdikanmirzaei در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1388, 11:19 صبح
  5. مشكل در تهيه pdf از گزارش
    نوشته شده توسط r_mehrizi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 13:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •