نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه نمایش پیغام در بازه های زمانی مشخص شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    33
    پست
    147

    نحوه نمایش پیغام در بازه های زمانی مشخص شده

    USE [finaldoctor]
    GO

    /****** Object: Table [dbo].[savabegh] Script Date: 10/24/2017 14:58:54 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO

    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO

    SET ANSI_PADDING ON
    GO

    CREATE TABLE [dbo].[savabegh](
    [idsa] [int] IDENTITY(1,1) NOT NULL,
    [code] [nvarchar](10) NOT NULL,
    [kholasebazdid] [nvarchar](500) NULL,
    [tazakor] [nvarchar](50) NOT NULL,
    [tarekhd] [nchar](10) NOT NULL,
    [tarekhm] [nchar](10) NOT NULL,
    [tarekhy] [nchar](10) NOT NULL,
    [tarekhb] [nchar](10) NULL,
    [scanbazdid] [varbinary](max) NULL
    ) ON [PRIMARY]

    GO

    SET ANSI_PADDING OFF
    GO







    این کوئری من برای جدول سوابق در واقع چیزی نیست فقط ی جدول با این فیلدهاست


    اینم فرم من برای سوابق

    2222222222223.jpg


    حالا چیزی که من از این فرم می خوام اینه که اولش بر اساس نظام پزشکی جستجو میشه و نام ونام خانوادگی رو توی تکست باکس ها نمایش میده . که من از دیتا ست استفاده کردم

    در کنترل های بعدی اطلاعات ثبت میکنه که کد ثبت هم انجام دادم و ثبت میکنه اما چندتا مشکل دارم اول مشکل تاریخ اینکه من باید طی ی بازه زمانی خاص ی پیغام به کاربر نمایش داده بشه که وقت بازدید فلان پرسنله دوم اینکه بعدا در گزارش من بتونم در بازه زمانی خاص اطلاعات مربوط به دو جدول سوابق و ثبت رو نمایش بدم و اینکه مثلا در بازه زمانی مشخص شده تعداد تذکرات اون فرد نمایش داده بشه.


    خب میشه اساتید بازم کمکم کنن؟ با تشکر


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    33
    پست
    147

    نقل قول: نحوه نمایش پیغام در بازه های زمانی مشخص شده

    هنوز به نتیجه نرسیدم کسی کمک نمیکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: نحوه نمایش پیغام در بازه های زمانی مشخص شده

    سلام.واس مشکل اول میتونید از تایمر استفاده کنید که هر چند دقیقه اجرا بشه.بستگی به خودتون داره.اگه زمانش ثابته مثلا ساعت 12:30 که باید هر یک دقیقه اجرا بشه.اگر هم ثابت نیست که یه مقدار دیگه بهش بدین.هر بار که کد تایمر اجرا میشه علاوه بر نمایش پیغام یه کد درج تو دیتابیس بزنید که تعداد تذکرات به عنوان سوابق ثبت بشه.برای نمایش تعداد تذکرات تو گزارش هم چون تو قسمت قبلی برای هر بار تذکر ردیف رو ثبت کردین کافیه تعداد اون ردیف ها رو از دیتابیس بگیرید و بفرستید سمت گزارش تون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saba664
    تاریخ عضویت
    شهریور 1396
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    33
    پست
    147

    نقل قول: نحوه نمایش پیغام در بازه های زمانی مشخص شده

    نقل قول نوشته شده توسط mz6488 مشاهده تاپیک
    سلام.واس مشکل اول میتونید از تایمر استفاده کنید که هر چند دقیقه اجرا بشه.بستگی به خودتون داره.اگه زمانش ثابته مثلا ساعت 12:30 که باید هر یک دقیقه اجرا بشه.اگر هم ثابت نیست که یه مقدار دیگه بهش بدین.هر بار که کد تایمر اجرا میشه علاوه بر نمایش پیغام یه کد درج تو دیتابیس بزنید که تعداد تذکرات به عنوان سوابق ثبت بشه.برای نمایش تعداد تذکرات تو گزارش هم چون تو قسمت قبلی برای هر بار تذکر ردیف رو ثبت کردین کافیه تعداد اون ردیف ها رو از دیتابیس بگیرید و بفرستید سمت گزارش تون
    اول از همه تشکر میکنم بابت توجهتون به پست و جوابگوییتون

    خودمم تایمر رو مد نظرم بود منتها من پیامم ممکنه متغییر باشه و به روز هر 21 روز یکبار گاهی هر 19 روز یکبار
    بهتر بخوام توضیح بدم اینه که برای بازدید هر فرد یک پیغام ممکنه ظاهر بشه بازدید هر کارمند که میریم خودمون مشخص کنیم بازدید بعدی
    چه زمانی باشه ممکنه برای یکی 21 روز یکبار برای شخص دیگه 30 روز یکبار

    صحبت دومتونم چون من مبتدیم اگه اشکال نداره سوالات بیشتری بپرسم راجعش

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mz6488
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    قشم
    پست
    429

    نقل قول: نحوه نمایش پیغام در بازه های زمانی مشخص شده

    در هر صورت از تایمر میشه استفاده کرد.شما باید هنگام شروع برنامه اون مقدار رو از دیتابیس بگیرین(مقداری که تعیین میکنه پیام هر چند وقت یکبار ظاهر بشه).یا یه کار دیگه هم میتونید انجام بدید. از تاریخ استفاده کنید.مثلا شما تاریخ 10 روز بعد رو تو دیتابیس ذخیره میکنید.موقع شروع برنامه تاریخ رو از دیبتابیس بگیرید بعد با تاریخ فعلی مقایسه کنید(فرض بر این که تاریخ سیستم تغییری نکنه) بعد پیغام رو به کاربر نشون بدید.همینجا هم میتونید از تایمر استفاده کنید که تو این روز پیغام رو در بازه های مثلا 10 دقیقه ای به کاربر نشون بده

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی ارسال اطلاعات در بازه های زمانی مشخص به وب سرویس
    نوشته شده توسط bentatravel در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1398, 10:02 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1391, 12:33 عصر
  3. سوال: چطور می تونم در بازه های زمانی مختلف تغییر رنکینگ سایتم توی گوگل رو ببینم؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1391, 15:59 عصر
  4. سوال: مشکل در نحوه نمایش فرم در رزولوشن های مختلف
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1391, 08:27 صبح
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 07 مهر 1385, 12:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •