نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تعیین مختصات کارکترهای یک رشته در Canvas

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    Red face تعیین مختصات کارکترهای یک رشته در Canvas

    سلام
    من یک گرید با Canvas طراحی کرده ام حالا می خواهم یک بخش از متن را که با DrawText روی یک Canvas را ترسیم شده رنگی کنم مثل شکل ذیل خیلی هم نت را جستجو کردم هیچ ردی پیدا نکردم من تو #C اینکار را انجام دادم کسی من تواند یک راهنمائی کند با چه متدی در Canvas یا Paint می توان بعد از ترسیم مختصات کارکترهای چاپ شده را بدست آورد ؟
    ممنون از همه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: تعیین مختصات کارکترهای یک رشته در Canvas

    خب چرا زمانی که متن draw میشه همین کار رو نمی کنید؟

    یا به همون روشی که مختصاتی برای ترسیم متن پیدا میکنید همون رو برای رنگی کردن هم تکرار کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: تعیین مختصات کارکترهای یک رشته در Canvas

    سلام
    همان موقع می خواهم اینکار را انجام دهم باید بتوانم مختصات متن کوچک را تشخیص دهم متن اصلی که در مختصات x,y که Draw می شود متن کوچک 'x آن چقدر می شود؟ در #C یک متد وجود دارد که مختصات تک تک کارکترها را بصورت یک آریه بعد از ترسیم Draw اعلام می کند بنظر مشابه این متد باید در Java هم باشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: تعیین مختصات کارکترهای یک رشته در Canvas

    سلام
    خودم جوابش را پیدا کردم متد measureText یک OveLoad برای اندازه گیری این موضوع دارد اینجا گذاشتم تا بدرد دیگران هم بخورد

    mTextPaint.setStyle(Paint.Style.FILL);
    mTextPaint.setTextSize(57.3f);
    float mW1 = mTextPaint.measureText(txt, 0, 4);
    float mW2 = mTextPaint.measureText(txt, 0, 7 + 1);
    mTextPaint.setColor(Color.YELLOW);
    canvas.drawRect(mLeft + mW1, mTop-40, mLeft + mW2, mTop, mTextPaint);
    mTextPaint.setColor(Color.BLUE);
    canvas.drawText(txt, mLeft, mTop, mTextPaint);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعیین حداکثر طول مجاز برای یک رشته در عبارت با قاعده ذیل
    نوشته شده توسط dorparasti در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 شهریور 1391, 10:33 صبح
  2. سوال: کارکترهای یک رشته در دلفی 2010
    نوشته شده توسط mojde_171261 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 13:26 عصر
  3. سوال: بدست آوردن مختصات یک رشته در یک متن
    نوشته شده توسط caspiansea در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 خرداد 1388, 11:51 صبح
  4. پیدا کردن یک رشته در بین چند رشته
    نوشته شده توسط sirwan در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1383, 00:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •