نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: fast report

  1. #1

    fast report

    سلام
    آیا میشه fast report را هم تو خود vb6 طراحی کرد یا فقط میشه صدا زد

  2. #2

    نقل قول: fast report

    نه دیگه باید توی خود برنامه فست ریپورت طراحی کنید بعد اونو توی برنامه صدا بزنید .....

    خیلی برنامه عالی هستش ازش استفاده کنید . مطمن باش کمبودی پیدا نمیکنی

  3. #3

    نقل قول: fast report

    نمونه سورس داری واسم بفرستی

  4. #4

    نقل قول: fast report

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    نه دیگه باید توی خود برنامه فست ریپورت طراحی کنید بعد اونو توی برنامه صدا بزنید .....

    خیلی برنامه عالی هستش ازش استفاده کنید . مطمن باش کمبودی پیدا نمیکنی

    یک سوال
    موقع درست کردن پکیج فایل فست ریپورت را باید به برنامه اضافه کنم؟
    بعد موقع نصب یک کپی از این فایل درست میکنه؟
    اگه کسی این فایل را دستکاری کنه موقع اجرای برنامه به مشکل میخورم؟

  5. #5

    نقل قول: fast report

    زمانی که یه طراحی انجام دادید و اون کامل کردید اونو باید توی مسیر برنامه یه جایی ذخیره کنید و هنگام نصب برنامه اونو هم به فایل های برنامه داخل ستاپ ساز اضافه کنید . به هر حال باید کنار برنامه باشه اون فایل فست ریپروتی که طراحی کردید .

    در مورد سوال اخر هم در صورتی که کسی برنامه فست ریپورت روی سستمش باشه و بخاد فایل شمار رو تغیر بده شما باید روی فایل فست رمز بذارید که کسی نتونه ازش استفاده کنه و به محض اجرای طرح شما ازش رمز عبور بخاد و دیگه مشکلی نخاهی داشت .
    نمونه هم توی هم برنامه نویس زیاد هست و زمانی که فست ریپورت رو نصب می کنید خوش خیلی مثال داره و نیاز هاتو کامل میکنه.

  6. #6

    نقل قول: fast report

    یک نمونه ...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    نقل قول: fast report

    نقل قول نوشته شده توسط isaac23 مشاهده تاپیک
    زمانی که یه طراحی انجام دادید و اون کامل کردید اونو باید توی مسیر برنامه یه جایی ذخیره کنید و هنگام نصب برنامه اونو هم به فایل های برنامه داخل ستاپ ساز اضافه کنید . به هر حال باید کنار برنامه باشه اون فایل فست ریپروتی که طراحی کردید .

    در مورد سوال اخر هم در صورتی که کسی برنامه فست ریپورت روی سستمش باشه و بخاد فایل شمار رو تغیر بده شما باید روی فایل فست رمز بذارید که کسی نتونه ازش استفاده کنه و به محض اجرای طرح شما ازش رمز عبور بخاد و دیگه مشکلی نخاهی داشت .
    نمونه هم توی هم برنامه نویس زیاد هست و زمانی که فست ریپورت رو نصب می کنید خوش خیلی مثال داره و نیاز هاتو کامل میکنه.
    چه جوری رمز بزارم

تاپیک های مشابه

  1. Fast Report
    نوشته شده توسط omidsm در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 24 آبان 1393, 12:27 عصر
  2. آموزش کار با Fast Report
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 23:54 عصر
  3. چاپ مستقیم در fast Report
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 بهمن 1382, 07:47 صبح
  4. Fast Report
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 02 آذر 1382, 09:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •