نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: سورس نرم افزار جستجوگر

  1. #1

    سورس نرم افزار جستجوگر

    با سلام و خسته نباشید و ممنون از سایت خوبتون دوستان من تازه عضو این سایت شدم و مطالب شو خوندم واقعا خیلی مفید بوده - با سپاس

    من از اینترنت یه برنامه برداشتم نصب کردم خوشم اومد ازش شکل شو میزارم میخواستم ببینم سورسی شبیه به این موجود هست تو سایت یا کد شو میتونین بگین من این و داشته باشیم
    تو نرم افزار تو جعبه متن هر چی تایپ میکنی کل سیستم و جستجو میکنه و هر چی فایل با اون اسم هست و تو لیست پایین نشون میده
    تشکر
    dd.JPG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    چیزی در حد ساده تر :
    static void Scan( string path )
    {
    try
    {
    foreach( var file in Directory.EnumerateFiles( path, "*.exe" ) )
    {
    Console.WriteLine( "FILE: " + file );
    }
    foreach( var dir in Directory.EnumerateDirectories( path ) )
    {
    Console.WriteLine( "DIRECTORY: " + dir );
    Scan( dir );
    }
    }
    catch( UnauthorizedAccessException )
    {
    Console.WriteLine( "Error: " + path );
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    من متوجه نشدم برنامه من win32application هست چی کار کنم وقتی تو تکست باکس تمی نویسی فایل ا رو نشون بده دقیقا مثه اون برنامه که عکس شو گذاشتم بعد روی فایل ها کلیک کردم اجرا بشن

  4. #4

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    من تو برنامه م یه تکست باکس و یه لیست باکس دارم چه کدهایی باید بنویسم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    نقل قول نوشته شده توسط technic-hadi مشاهده تاپیک
    من متوجه نشدم برنامه من win32application هست چی کار کنم وقتی تو تکست باکس تمی نویسی فایل ا رو نشون بده دقیقا مثه اون برنامه که عکس شو گذاشتم بعد روی فایل ها کلیک کردم اجرا بشن
    جسارتا شما تازه برنامه نویسی رو یاد گرفتید یا مثل من مبتدی هستید؟
    شما وقتی روی تکست باکس دوبار کلیک کنید وارد محیط کد نویسی میشید که رویداد تکست چنج فعال شده . شما داخل اون رویداد اینو بنویسید Scan(text1.Text )
    بجای این خط هم درتابعی که دوستمون براتون گذاشتن
    Console.WriteLine( "FILE: "+ file );
    اینو بنویسید.
    list1.item.add("FILE: "+ file)

  6. #6

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    گفتم که console نیست windows application هست

    رویداد text change هست و ربطی به کلیک نداره


    من میگم که وقتی تو textbox اسم فایل و مینویسی هر چی با اون اسم هست تو سیستم نشون بده تو لیست باکس پایین و با کلیک روی برنامه انتخاب شده تو لیست اجرا بشه

    دقیقا شبیه عکس نرم افزار که گذاشتم - مرسی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    منم نگفتم کنسول. من وقتی اسم از ابزارهای ویندوز فرم میبرم یعنی میندوز فرمو دارم میگم.منظورم اینه تو محیط طراحی دوبار روی تکست باکس کلیک کنید تا رویداد تکست چنگ اون فعال بشه و کد رو درون اون بنویسید. در اسرع وقت سعی میکنم یه نمونه بزارم.

  8. #8

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    نقل قول نوشته شده توسط technic-hadi مشاهده تاپیک
    گفتم که console نیست windows application هست

    رویداد text change هست و ربطی به کلیک نداره


    من میگم که وقتی تو textbox اسم فایل و مینویسی هر چی با اون اسم هست تو سیستم نشون بده تو لیست باکس پایین و با کلیک روی برنامه انتخاب شده تو لیست اجرا بشه

    دقیقا شبیه عکس نرم افزار که گذاشتم - مرسی
    دوست عزیز شما ابتدا بیس و اساس برنامه نویسی و کد نویسی C#‎‎‎ رو یادبگیر مثلا چجوری یه رویداد رو با دوبار کلیک رو کنترل ایجاد میکنیم و ... بعد از همه اینا ما میتونیم راهنماییت کنیم در غیر اینصورت فقط وقت تلف کردنه و اینجوری به جایی نمیرسی

  9. #9

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    باشه چشم سعی میکنم یاد بگیرم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: سورس نرم افزار جستجو گر

    نقل قول نوشته شده توسط technic-hadi مشاهده تاپیک
    باشه چشم سعی میکنم یاد بگیرم
    این لینک همون چیزیه که شما میخواید
    https://www.codeproject.com/Articles...-Searcher-in-C

تاپیک های مشابه

  1. تغییر سورس نرم افزار های تحت لینوکس برای استفاده در ویندوز
    نوشته شده توسط Hanibal در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 شهریور 1385, 15:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •